Здравей Гост

много странен. (помогнете на новака)

• 9 Отговора
  • 2816 Прегледи
много странен. (помогнете на новака)
« -: Октомври 26, 2009, 07:52:36 am »
Здравейте аз съм нов но това което сънувах много ме замисли..... моля ви кажете какво означава:
бях на море със съучениците ми от гимназията които не съм виждал вече 8 години защото всички са по чужбина. не бяха всички. по принцип в училище бях много шматка и много ги мразих  даже в съня се збих с двама с усмивка и го приемах на майтап. всъщност много често сънувам за старото ми училище и много ми липсва в интерес на истината и хората също въпреки че за мен беше ужас там и ги мразех. та бях с тях на море , излязох на плажа и там видях друга съученичка малко шантава и я попитах за друг съученик който ми беше приятел, но тъкмо започна да ми казва и избяга някъде без да разбера нищо. след това тръгнах замислен към хотела и като влязах вътре да питам другите навън беше вече тъмно а аз исках да отида пак на плажа. изведнъж всички си отидоха и аз останах сам опитах се да тръгна но уви не знам защо но изведнъж не можех да виждам добре все едно че ми люти на очите и не мога да ги отворя хубаво и ту виждах смътно ту не, след това намерих изхода и навън имаше нещо което ме захапа за раката и не ме пускаше като го фокусирах беше куче което се зачудих дали да не ухапя пък аз за главата :) да види как е . въпреки че ме е захапало за ръката не ме болеше никак просто не ме пускаше. видях 3 непознати момичета явно от съседен клас които ми се усмихнаха и продължиха а аз исках да ги питам нещо. и мисля че е това.
това е най шантавия сън който съм сънувал,ако някой може да го разгадае нека ми пише защото се събудих със много странно чуство че съм изгубил  близки приятели,че ми липсва много някой.
казвам се Иво , на 26г, счетоводител и съвсем нормален и добър човек ,женен.

*

iris_n

• *
  • 208
Re:много странен. (помогнете на новака)
« Отговор #1 -: Октомври 26, 2009, 08:55:06 am »
Аз само искам да добавя, че и аз докато сънувам нещо, често ми люти на очите и не мога да виждам добре картините разкриващи се пред мен   :o
Какво може да значи това? (няма определени сънища, при които това се случва, то просто се случва)

« Отговор #2 -: Октомври 26, 2009, 11:24:02 am »
    Аз сънувам сигурно много, но рядко си спомням сънищата си. Но в много сънища сънувам училището, съученици, маса от ученици, разни комсомолски бригади - все ей такива. Това си го обяснявам, понеже тогава съм била силно впечатлителна, а не съм могла да избия всички тези чувства навън - и те са се запечатали някъде дълбоко в мен и сега ги избивам чрез сънищата си. Спомням си също, че често сънувам кучета. В най-различни варианти - но този етюд от твоя сън съм го имала и аз. То ме захапа за крака, а аз захапах кучето за ухото... ;D...В този случай - хем ти става болно, че куче което си обичал / аз понеже обичам кучетата си/, а те в сънищата се тълкуват като приятели, те хапе, хем ти става гот като си му върнал жеста като и ти си го захапал за ухото. Един вид, че няма да си оставиш магарето в калта...

« Отговор #3 -: Октомври 28, 2009, 09:38:13 pm »
ок няма ли кой да каже какво значат тези неща или е много сложен. особенно както казват колегите по горе с паренето на очите. сънувам го много често... в различни ситуации но по един и същ начин все едно са ме напръскали с лют спрей.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2009, 09:39:51 pm »
Да, много точно го описа :) Същото изпитвам и аз :(

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Октомври 29, 2009, 07:34:16 pm »
Цитат
казвам се Иво , на 26г, счетоводител и съвсем нормален и добър човек ,женен.

Хе-хеее! А с това накрая ме разби.

« Отговор #6 -: Октомври 30, 2009, 10:56:30 am »
 ;) това е че да се добие няква представа че не съм някъв перкулясник :)
и уж има хора които разбират а още никой не дава яснота по въпроса  :'(

*

Free Spirit

« Отговор #7 -: Октомври 30, 2009, 03:40:06 pm »
Когато сънувате, че ви люти на очите и не можете да виждате добре означава, че не искате да видите някоя истина в живота. :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #8 -: Октомври 30, 2009, 05:08:45 pm »
Мастър, можеби е време да потърсите НОВА среда и приятелства.
Лютивината вероятно показва невъзможността да проявите обективност по отношение на хората и от миналото ви, а и от настоящето.

« Отговор #9 -: Ноември 03, 2009, 08:46:56 am »
Аз също го тълкувам така: кучето те дърпа към старото време ( училище ,съученици, ти от онова време). Казваш, че често сънувша старото училище и ти липсва. Може би си зациклил някъде в емоционалното си развитие, може да усещаш, че имаш нужда да повишиш самочувствието си  Вероятно осъзнаваш, че е време да кажаш чао на старото си не толкова развито Аз.

Разбира се това е само мое мнение и то супер аматьорско.