Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517612 Прегледи
*

Divna

Re:Говорим си за секс
« Отговор #860 -: Юни 10, 2010, 11:10:24 pm »
Реализацията е друго нещо. Идеята струва винаги по-скъпо.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #861 -: Юни 10, 2010, 11:12:08 pm »
Вещице, ти си по-консерватор и от нас земните ве...лелел
:85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #862 -: Юни 10, 2010, 11:12:50 pm »
Майтап няма, обаче имах навремето едно гадже и беше споделил как като малък е видял родителите му да правят секс, след като случайно влиза в стаята им. Оттогава започва да изпитва враждебност към баща си. Възприема го като грубиянин, натрапник, насилник. Никога не е имал топла връзка с него. Беше момченцето на мама - Луна в Телец в съвпад с ИЦ и квадрат със Сатурн в 7 дом. Конкурираше се и с брат си, не спираше да го плюе и критикува. Страхотни комплекси имаше насадени от семейството, които рефлектираха негативно върху връзките му и отношението към жените.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #863 -: Юни 10, 2010, 11:14:39 pm »
ареее воайори и ексхибиционисти аз отивам да спя па вие си нищете секса по всичките дупки - утре като стана с кафето ще чета кво сте натворили   ;D ;D ;D

лека ви нощ  :bedtime2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #864 -: Юни 10, 2010, 11:15:26 pm »
Реализацията е друго нещо. Идеята струва винаги по-скъпо.

Безброй "гениални" идеи обаче остават нереализирани.
Забелязах, че хората предпочитат повече да говорят за идеите си, отколкото да ги реализират.
А тези, които не говорят, често ни изненадват с постиженията си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #865 -: Юни 10, 2010, 11:15:37 pm »
Майтап няма, обаче имах навремето едно гадже и беше споделил как като малък е видял родителите му да правят секс, след като случайно влиза в стаята им. Оттогава започва да изпитва враждебност към баща си. Възприема го като грубиянин, натрапник, насилник. Никога не е имал топла връзка с него. Беше момченцето на мама - Луна в Телец в съвпад с ИЦ и квадрат със Сатурн в 7 дом. Конкурираше се и с брат си, не спираше да го плюе и критикува. Страхотни комплекси имаше насадени от семейството, които рефлектираха негативно върху връзките му и отношението към жените.

не напразно са го казали хората - да види детенце родителите си голи се равнявало на цял живот психоанализа. тъй че умната  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #866 -: Юни 10, 2010, 11:18:14 pm »
Той голи не ги е видял, а под юргана, селската, да правят възвратно-постъпателни движения в любимата за онези времена мисионерска поза. И това изглежда, че е оставило силен и незабравим отпечатък върху психиката му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #867 -: Юни 10, 2010, 11:21:54 pm »
Зависи. Ако от ранна детска възраст родителите не реагират отрицателно на голотата няма никакъв проблем. Детето израства без скруполи и не се срамува от голотата си.
Но за правене на любов пред детето ти ... - намирам го малко за извратено, един вид воайорство съчетано с педофилия.

*

holanda

« Отговор #868 -: Юни 10, 2010, 11:29:36 pm »
В Холандия даже има обичай когато някой почине, да го мият невръстни деца (под 12 г.).

от всичките ми холандски приятели ,никoй не знае за такъв обичаи.../с това не отричам твърдението ти/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #869 -: Юни 10, 2010, 11:49:31 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 07:19:24 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #870 -: Юни 10, 2010, 11:55:42 pm »
аз не искам да се компрометирам ;D,я ти кажи  :P

*

holanda

« Отговор #871 -: Юни 10, 2010, 11:59:50 pm »
Крис, не мъжете, а жените предпочитат грубия секс...Това пак от мои лични наблюдения.
Аз съм близо на 30 г,. и това с преувеличаването е напълно вярно.

че той къде е писал за грубия секс/още малко и ще си кажеш малките мръсни фантазийки :rolleyes:/

*

holanda

« Отговор #872 -: Юни 11, 2010, 12:06:11 am »
аз не искам да се компрометирам ;D,я ти кажи  :P

тук сме само наши хора няма да има компромати :P
не забравяй аз имам един в лични.. ;D

аууу,как ме изнудваш  :96:/сега се зачудих какво толкова имаш в лични,ама аре/...

иначе,на мен съвестта ми е чиста  :25:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #873 -: Юни 11, 2010, 12:10:17 am »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 07:18:49 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #874 -: Юни 11, 2010, 12:10:34 am »
Хайде... лека ви нощ, господа сексолози.  :bedtime2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #875 -: Юни 11, 2010, 12:11:19 am »
Лилава, кажи нещо за себе си...

само ако си Оprah Winfrey  :tongue2:

*

Divna

« Отговор #876 -: Юни 11, 2010, 12:11:59 am »
За пубертетна възраст всичко е нормално, но когато се говори за възрастни хора, т.е. такива които са минали възрастта на пубертета и продължават да разсъждават по тоя начин, тогава на преден план излиза въпроса: Това емоционално зряла личност ли е?
Не би ме впечатлил мъж, който се бие в гърдите, че е имал хиляди жени и т.н. Тогава си задавам машинално въпроса: Защо този мъж не може да задържи за дълго една жена? И разбира се си отговарям сама: Защото привлича неподходящи жени. Е, ако по време на цялата си младост не е успял да задържи една свястна жена, значи в него е причината. Защо ми е тогава такъв мъж? За да ме смени утре с някоя друга? Не, мерси! Давам пример с мъжете, но е същото и с жените.
Както се казва в една поговорка : "За всеки влак си има пътници!" , така е и с останалото.

ПП: А опитността не идва с многото партньори. Въображението в любовната игра е най-силно тогава, когато има чувства. Ако не обичаш партньора си, то е ясно че каквито и техники да прилагаш, колкото и партньори да си сменил никога няма да се чувстваш напълно удоволетворен в леглото.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #877 -: Юни 11, 2010, 12:14:40 am »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 07:18:35 pm от kris »

*

Divna

« Отговор #878 -: Юни 11, 2010, 12:20:42 am »
който се бие в гърдите, че е имал хиляди жени и т.н.
той не се бие пред теб, а пред приятелите си и ти това може дори да не го знаеш

Крис, дори и да не се бие пред жената, тя ако не е някоя заспала, ще го разбере много бързо що за стока е. И ако се себеуважава няма да се занимава с него.
Но ако и тя е същата като него, нали си има една друга поговорка, която гласи, че краставите магарета от далече се надушват, тогава няма проблеми нито за единия, нито за другия и двамата са квит.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #879 -: Юни 11, 2010, 12:22:06 am »
Не би ме впечатлил мъж, който се бие в гърдите, че е имал хиляди жени и т.н. Тогава си задавам машинално въпроса: Защо този мъж не може да задържи за дълго една жена? И разбира се си отговарям сама: Защото привлича неподходящи жени. Е, ако по време на цялата си младост не е успял да задържи една свястна жена, значи в него е причината.

Тъкмо щях да се оттеглям и те ми спря.
Еми да, така е.
Много са ми интересни мъжете, които тръгват да се хвалят със завоеванията си. И не помежду си, в мъжка компания, а пред жена, която се опитват да омайват. За мен това е признак на комплексарщина някаква.
Обикновено в такива случаи се правя, че слушам внимателно и едва сдържам усмивката си, придавам си сериозен и вглъбен вид.  ;D
Дори да приемем, че е имал доста завоевания... Защо тези неща трябва да се изтъкват пред жената, на която се опитва да се хареса? За да й внуши, че няма по-добър от него, че е незаменим, че с него тя е ударила джакпота?
И защо, като е такъв пич, не може да задържи нито една свястна жена до себе си?
Естествено, че ще се оправдае, че все на "неподходящи" жени попада, това е най-лесното оправдание. Някои се оправдават с транзитите, други с неподходящи синастрии, трети с карма и т.н.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.