Не би ме впечатлил мъж, който се бие в гърдите, че е имал хиляди жени и т.н. Тогава си задавам машинално въпроса: Защо този мъж не може да задържи за дълго една жена? И разбира се си отговарям сама: Защото привлича неподходящи жени. Е, ако по време на цялата си младост не е успял да задържи една свястна жена, значи в него е причината.
Тъкмо щях да се оттеглям и те ми спря.
Еми да, така е.
Много са ми интересни мъжете, които тръгват да се хвалят със завоеванията си. И не помежду си, в мъжка компания, а пред жена, която се опитват да омайват. За мен това е признак на комплексарщина някаква.
Обикновено в такива случаи се правя, че слушам внимателно и едва сдържам усмивката си, придавам си сериозен и вглъбен вид.

Дори да приемем, че е имал доста завоевания... Защо тези неща трябва да се изтъкват пред жената, на която се опитва да се хареса? За да й внуши, че няма по-добър от него, че е незаменим, че с него тя е ударила джакпота?
И защо, като е такъв пич, не може да задържи нито една свястна жена до себе си?
Естествено, че ще се оправдае, че все на "неподходящи" жени попада, това е най-лесното оправдание. Някои се оправдават с транзитите, други с неподходящи синастрии, трети с карма и т.н.