Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 516630 Прегледи
*

holanda

Re:Говорим си за секс
« Отговор #2380 -: Юни 25, 2010, 08:04:33 pm »

Не се ли влюбваш в идеята за лично усъвършенстване чрез придобиване на желаните липсващи, обаче много нужни качества, вместо към човек от плът и кръв?[/b]
явно вече съм ти отговорила на този въпрос.Това са качества,които имам до известна степен..търся мъж,които също да ги има,иначе няма да ме разбира.В такива мъже се влюбвам-нали в крайна сметка човек харесва друг заради качествата,които притежава.Ти си външност,качества и идеали.Но за външността не си питала,затова ти наблегнах над качествата.

*

holanda

« Отговор #2381 -: Юни 25, 2010, 08:08:24 pm »
разбрах те, това е по принцип добър вариат и всеки нормален човек се стреми към това, но аз лично смятам че ти не знаеш какво искаш .. оттам всичко останало
за мен любовта е най-важна.Там не се колебая,нито си противореча :blink:

« Отговор #2382 -: Юни 25, 2010, 08:09:38 pm »
жълтолилава, прати една снимка на лични

*

holanda

« Отговор #2383 -: Юни 25, 2010, 08:11:20 pm »
жълтолилава, прати една снимка на лични
как ме искаш  :angry:

объркал си се нещо,това не е сайт за запознанства :angry:.

« Отговор #2384 -: Юни 25, 2010, 08:11:50 pm »
А моя снимка не щеш ли? Виж какъв съм снажен и красив, озарен от слънчеви лъчи.  :-[
"Защо ме съдиш, макар аз да не съм съдил?
Аз бях затворен, при все че нямам предел.
Аз не бях разпознат.
Но аз разпознах, че Цялото е разтворено
в двете си същности - земна и небесна.”

« Отговор #2385 -: Юни 25, 2010, 08:12:26 pm »
Пращайте всички...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2386 -: Юни 25, 2010, 08:15:01 pm »
Един малък тест.  ;D

Ти ме уби. Това да не е като да отидеш на пазара да си купиш пиле.  ;D И какъв е подтекста със секса тук?  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2387 -: Юни 25, 2010, 08:15:22 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:37:11 pm от kris »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2388 -: Юни 25, 2010, 08:15:29 pm »
да,защото всяко едно от изброените качества съм развила до известна степен /човек се стреми да усъвършенства желаните качества,нали така/,и бих желала да попадна мъж,които ги притежава,но по-''явно''.Така ще се допълваме.Аз съм по-хаотична и нерационална,но в същото време съм дълбока.Ако си намеря такъв мъж /мъдър,осъзнат/,ще успея да балансирам полюсите и ще имам стимул да развивам дълбочината в себе си. :blink:

Пу-Пу,вземи го от устата-))) Едно е харесването на качества, а като си влюбен-))),хич не ти пука-)))

а ако качествата ми са по-силно изразени от неговите..т.е ако съм по-умна,по-мъдра,по-отговорна ..няма да съм с него.Всичко е до степента.

Би искала да притежаваш тези качества, но понеже не си уверена, че някога ще можеш да ги притежаваш в степента, в която би искала, се надяваш, че чрез връзката с мъж, който притежава изброените от теб качества, ти също ще можеш да ги развиеш, поне в някаква степен.

Но, ако докато си с този мъж се развиеш дотолкова, че имаш същите качества и в същата степен като него, тогава пак ли ще бъдеш с него? Ще бъдете двама равни! Или ще ти се иска вече да намериш друг мъж, който има други качества, които ти би искала да развиеш в себе си?

Ти се стремиш не към мъж, а към идеал за качества, които би искала да имаш. Харесва ти не самият мъж, а почти идеалният образ на това, към което се стремиш.

Не се ли влюбваш в идеята за лично усъвършенстване чрез придобиване на желаните липсващи, обаче много нужни качества, вместо към човек от плът и кръв?

Хело тук бъркаш лични интереси с любов.....
ако това ти е била целта да видиш качествата които искаш развиеш  - това си и видяла, това си и намерила и това си взела и заживяла и тн..
Но за любовта няма значение какви качества има личността, нея не я интересува, тя е за това.. да обясни нещо което не може да бъде обяснено с личностни качества
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

holanda

« Отговор #2389 -: Юни 25, 2010, 08:22:27 pm »
Един малък тест.  ;D

Ти ме уби. Това да не е като да отидеш на пазара да си купиш пиле.  ;D И какъв е подтекста със секса тук?  :P
''Това да не ти е тест от списание'',казва Хело  :P

*

Helo

« Отговор #2390 -: Юни 25, 2010, 08:55:43 pm »
Да вземем за пример едно възпитано младо момиче, което има образование, обноски, умее да се държи добре в обществото - тоест да говори мило, кратко и ясно, на теми, които не са много неудобни. Тя се влюбва в един нехранимайко и развей прах, от което близките и са възмутени.

Ще кажете - любов!

Но дали всъщност тя не копнее за свобода. Скована от възпитанието и ограниченията, които хората около нея и поставят, тя мечтае да постигне вътрешна и външна свобода и затова се влюбва точно в такъв човек.

Дали това е любов или подсъзнателен стремеж към нещо, което и липсва, но за което съзнателно не смее да мисли, защото знае и са я учили, че не е правилно?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2391 -: Юни 25, 2010, 08:58:32 pm »
Според зависи...Всеки си има различни стимули за действие и реакция и обобщението не може да е миродавно...За това се изследва определеният индивид, за да се види причината за неговата реакция...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

holanda

« Отговор #2392 -: Юни 25, 2010, 09:00:36 pm »
това е просто случаи,вариант,вероятност..опитваш се да стигнеш до идеята,че няма любов ли? В такъв случай примера,които си дала,трябва да важи за всеки.

*

abroad

« Отговор #2393 -: Юни 25, 2010, 09:00:51 pm »
Хело, опитваш се да звучиш като Фройд в женски образ ли ;D
То ако беше толкоз просто, всъщност то е просто, де, но преди това трябва много път да извървиш и разбереш сложното, за да го сведеш до простите и еднозначни изводи...
Един вид - за да нарушаваш правилата, преди това трябва добре да ги познаваш

« Отговор #2394 -: Юни 25, 2010, 09:05:20 pm »
Според мен истинската, зрялата и пълноценната любов настъпва когато човек го очука живота, 3-4 пъти му се разбие сърцето и малко или много спред да чувства.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2395 -: Юни 25, 2010, 09:06:14 pm »
Да вземем за пример едно възпитано младо момиче, което има образование, обноски, умее да се държи добре в обществото - тоест да говори мило, кратко и ясно, на теми, които не са много неудобни. Тя се влюбва в един нехранимайко и развей прах, от което близките и са възмутени.

Ще кажете - любов!

Но дали всъщност тя не копнее за свобода. Скована от възпитанието и ограниченията, които хората около нея и поставят, тя мечтае да постигне вътрешна и външна свобода и затова се влюбва точно в такъв човек.

Дали това е любов или подсъзнателен стремеж към нещо, което и липсва, но за което съзнателно не смее да мисли, защото знае и са я учили, че не е правилно?

Ам,тоз пример любов ли е, според теб?! Ако тази е причината???

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2396 -: Юни 25, 2010, 09:16:44 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:37:06 pm от kris »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2397 -: Юни 25, 2010, 09:17:48 pm »

Ще кажете - любов!

Хело 1-ят и 2-ят ти дом много се обадиха тук..
мъчиш се да стигнеш до истини провокирани от собственото ти терзание, но не е това начина..
Няма правило без изключения и вселената не познава това що е ред и симетрия
Бря, изненадваш ме всеки път, бе душко...Приятно-)))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2398 -: Юни 25, 2010, 09:57:58 pm »
млъквам че може да се окажа някакъв \"велик\" всезнайко
Велики има,ама по-горе и в  другата тема-)))

*

holanda

« Отговор #2399 -: Юни 25, 2010, 10:05:32 pm »
млъквам че може да се окажа някакъв \"велик\" всезнайко
нИдеи,че тогава вече си мой тип и ще трябва да се влюбвам,а не ми е времето  ;D