Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517562 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорим си за секс
« Отговор #2480 -: Август 18, 2010, 09:43:05 am »
kris, я кажи сега, на теб кой ти е аспекта "мерудия" ;D лесно се ангажираш  и в секс ли е така

Аурора, чуждо марсче бре :P  силен сатурн обикновено хваща и силен марс

Всяка теза си има изключение - Сатурн във Везни в съвпад с Марс
Марс е в 10-ти дом, но все пак, горкият Марс.

То какво се оказва тук - Сатурн в екзалтация, хваща Марс в изгнание ... ами то не се изискват кой знае колко усилия от страна на Сатурн тогава  ;D

Пцулютно...

*

holanda

« Отговор #2481 -: Август 18, 2010, 11:11:16 am »

Сатурн в екзалтация, хваща Марс в изгнание ... ами то не се изискват кой знае колко усилия от страна на Сатурн тогава  ;D

това за синастрия ли? Много хаотични мисли тук..или аз съм малко Не наред вече и не разбира ;D..Повреда! ;D

моя Марс е леко прецакан uuu...готен Сатyрн ли да чакам да му кацне в синастрия  :rolleyes:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2482 -: Август 18, 2010, 11:31:09 am »
 ;D ;D това е вярно ей сега се усетих... ;D
моя Марс е в падение, а на приятеля ми Сатурна е в екзалтация....

« Отговор #2483 -: Август 18, 2010, 02:28:59 pm »
я споделете сега ....кои са аспектите, с които имате опит и които има голям сексуален заряд?
и по възможност опишете усещането?

в смисъл примерно при Плутон и Венера ...чувството е обсебващо и брутално дълбоко, някак ненаситно...може би.... :lol: :blink: ...даже това си го представям малко по-ненормално.....
 ;D

Според мене най-действащ аспект в една синастирия за секса е съвпадът на Марсовете на двамата! Има ли го този аспект секс рабо или късно ще има :)

Венера  - Плутон - аз съм имлала гоелдален съвпад на Слънце+Плутон с Венера на друг човек и той така с моите. Неговият Марс обаче е неаспектиран в сианстрията - нямаше секс на екс, за съжаление...иначе приличането е голямо. Така че за самия акт аз лично гледам основно Марсовете :)

« Отговор #2484 -: Август 18, 2010, 02:31:32 pm »

.....                      ;D

Ааааааа кога са ме снимали :О  :-[  :-[  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2485 -: Август 18, 2010, 02:32:51 pm »
Интересно ми е какво казва самата астрология в този аспект.

В какъв аспект?  :blink:

В сексуален аспект. :D

Еми не би трябвало да ти липсва.
В Джйотиш Венера се свързва със сексуалните удоволствия, а също 7ми и 12ти дом. А при теб седми е доста подчертан, особено щом Раху е там в един знак с екзалтирала Венера. А пък и всичко това ти се пада в 3 дом от Луната, така че се предполага, че тези въпроси доста ангажират ума ти. ;D Марс се намира в 9 дом в знак на Венера /по сидерал/, а в трети дом, чийто сигнификатор е Марс, се намира Сатурн и двете планети взаимно се аспектират. По принцип връзката между Марс и Сатурн съдържа известна доза враждебност, но може да се прояви и като издръжливост, инат, способност за контрол върху физическата и сексуална енергия. Затова ти препоръчах да пробваш да се позанимаваш с йога или друга подобна практика. А пък и не знам какви аспекти трябва да се търсят при тантристите.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2486 -: Август 18, 2010, 02:47:32 pm »
kris, я кажи сега, на теб кой ти е аспекта "мерудия" ;D лесно се ангажираш  и в секс ли е така

То какво се оказва тук - Сатурн в екзалтация, хваща Марс в изгнание ... ами то не се изискват кой знае колко усилия от страна на Сатурн тогава  ;D

Пцулютно...

въобще марс- сатурн е привлекателна "дестинация", но не лесна
личен опит синастричен съвпад с много вибрации : марс-сатурн  в рак ( значи и двете не ок) и огледален сатурн ( на дупето на лъв) -марс (начало дева) не са наекзалтирани или овластени, но пак
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #2487 -: Август 18, 2010, 02:52:38 pm »

Пцулютно...

въобще марс- сатурн е привлекателна "дестинация", но не лесна
личен опит синастричен съвпад с много вибрации : марс-сатурн  в рак ( значи и двете не ок) и огледален сатурн ( на дупето на лъв) -марс (начало дева) не са наекзалтирани или овластени, но пак

Въобще, Марс-Сатурн е кармично-сексуален акпект...секс, секс, секс и няма мърдане, докато не проработите кармата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2488 -: Август 18, 2010, 02:53:33 pm »
Наскоро говорих с един мой познат астролог, той е на същото мнение за синастричния съвпад Марс-Сатурн (в известна степен и за опозициите). Съдържа силен сексуален заряд, в началото може да даде и силно приличане. И обикновено човекът с Марс усеща сатурновия като "дразнител". Но ако няма други подкрепящи аспекти, след като се изконсумира първоначалният сексуален заряд, партньорите могат бързо да се отдръпнат един от друг, да се отчуждят. Възможни са и конфликти, тъй като нито марсовият е склонен да отстъпва, нито сатурновият. Тъй че за единия "гол" секс го търсете тоя съвпад (или опозиция) в синастрията.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2489 -: Август 18, 2010, 02:59:50 pm »

Въобще, Марс-Сатурн е кармично-сексуален акпект...секс, секс, секс и няма мърдане, докато не проработите кармата.

и накрая кармата няма да може да си събере краката  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2490 -: Август 18, 2010, 03:01:37 pm »
Кармичен секс ще правим за вечни времена, с дедо ви Сатурн няма лабаво.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2491 -: Август 18, 2010, 03:08:38 pm »
Кармичен секс ще правим за вечни времена, с дедо ви Сатурн няма лабаво.  ;D

Ужас....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2492 -: Август 18, 2010, 03:10:57 pm »
само не можах да разбера кой кого ...
Сатурна ...
или Марса......такова таковата...
те така де вие ме разбрахте . ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2493 -: Август 18, 2010, 03:13:45 pm »
имам точно този аспект моя Марс(Рак) е в точен съвпад със Сатурна на шефа ми, когато започвах работа в началото шефа ми ми се струваше доста секси и въображението ми се вихреше :-[  :rolleyes:(и сега от време на време), но с времето мисля, че е надделяла другата страна на аспекта...на враждебност....и аз се чудех от къде тази враждебност...също имаме и въвпад мойта Луна и неговия Уран...  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2494 -: Август 18, 2010, 03:16:08 pm »
По горните коментари само за съвпада ли се отнася ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2495 -: Август 18, 2010, 03:20:34 pm »
;D ;D това е вярно ей сега се усетих... ;D
моя Марс е в падение, а на приятеля ми Сатурна е в екзалтация....

Мдааа, вярно е. И при мен е така.  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2496 -: Август 18, 2010, 03:23:47 pm »
не, не само за съвпад

Небесна, тази синастрия ми беше не само със сатурни и марсове, но негов плутон на мое слънце (респективно опозе луна) и много други позитивни от типа юпи съвпад-венера, негова луна на мое АЦ  т.е. всичките ми планети бяха на съвпади или опозиции и усещането беше да те гази влак
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #2497 -: Август 18, 2010, 04:16:27 pm »
Синастричният аспект Сатурн/Марс не е за подценяване. Но при всеки той действа различно. Ако Сатурн докосне добре аспектиран Марс тогава той ще активира много хубави аспекти, като например Марс по-добре ще вижда и осъзнава своите желания. Сатурн ще го стабилизира в случая и ще предотвратява импулсивните реакции на Марс, а Марс от своя страна ще провокира Сатурн да има по-голямо доверие в себе си. От негативна гледна точка обаче, Сатурн може напълно да блокира действията на Марс (това се случва най-вече при квадратурата и опозицията м/у тези две планети). Сатурн каре Марс често показва кой в случая ще охладнее пръв и кой пръв ще се отдръпне. Трябва да се има впредвид също дали тези планети са управители на някой от домовете свързани с любовта и секса, както и на асцендента в радикса.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2498 -: Август 18, 2010, 05:03:31 pm »
Значи сексуални аспекти са всички аспекти, в които е въвлечен марса ....
Плутон - Марс
Сатурн - Марс
Някой имал ли е опит с аспекти на Нептун - Марс ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2499 -: Август 18, 2010, 05:13:12 pm »

Някой имал ли е опит с аспекти на Нептун - Марс ?

Мани, не питай! Че беше и Скорпионски, в съвпад с Нептун и в опозиция на моя Марс.