Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517100 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Говорим си за секс
« Отговор #2720 -: Август 22, 2010, 11:31:44 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:27:08 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2721 -: Август 22, 2010, 11:32:55 pm »
ЕЕее ама как ме нацели..
Такъв съм си по дух - тесногръд !  ;D

а може би по душа.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2722 -: Август 22, 2010, 11:36:53 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:27:05 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2723 -: Август 22, 2010, 11:39:20 pm »
Нарочно казах \"дух\" и отговорът ти е напълно задоволителен. Няма как човек без силен дух, да има силна душевност, както и обратното. Съответно няма как в иронията ми да намериш тесногръдия в душата.

не знам за теб, но аз си лягам, защото съм на работа..реалността действа отрезвяващо на възрастните индивиди..лека нощ.. :P

*

holanda

« Отговор #2724 -: Август 23, 2010, 12:11:05 pm »

ние /жените/ през цялото време си говорим само за секс в тази тема и си се разбираме..това, че не ни разбираш си е твой проблем... ;)

не съм жена,не бих могла да забележа тези постоянни разговори за секс  ;D...а ми е толкова важно да  ги има.. ;)

шегувам се,Vision,написаното от мен не отразява лична моя позиция,чиято изява да ми е жизненоважна.Просто понякога пускам летящи мисли и не се ангажирам с нищо.А клипчето беше основното,над което завъртях нещата и се наложи да го поднеса със съответните уводни думи.

ако трябва да съм честна-напоследък не ми се говори на секс-тематика.Разни приятни събития ме лишават от присъщата за мен закачлива нотка и странното е,че ми харесва  :-\

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2725 -: Август 23, 2010, 04:35:46 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:55:13 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2726 -: Август 23, 2010, 06:05:17 pm »
не съм жена,не бих могла да забележа тези постоянни разговори за секс  ;D...а ми е толкова важно да  ги има.. ;)

шегувам се,Vision,написаното от мен не отразява лична моя позиция,чиято изява да ми е жизненоважна.Просто понякога пускам летящи мисли и не се ангажирам с нищо.А клипчето беше основното,над което завъртях нещата и се наложи да го поднеса със съответните уводни думи.

ако трябва да съм честна-напоследък не ми се говори на секс-тематика.Разни приятни събития ме лишават от присъщата за мен закачлива нотка и странното е,че ми харесва  :-\

ами Крис се е настървил нещо на тема секс и трябва от време на време да го поливам с кофа студена вода, че иначе ще прегори, докато се видите..сега знам, че като го прочете това ще каже- благодаря, много мило.. ;D

кога ще се похвалиш за събитията?? ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2727 -: Август 23, 2010, 06:37:56 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:54:54 pm от kris »

*

Divna

« Отговор #2728 -: Август 23, 2010, 06:50:20 pm »
Аз съм по-скоро огорчен. От една година съм така.
 К'во да направя Сатурн ме направи такъв.  ;D

Крис, какви аспекти прави тр.Сатурн с наталните планети в радикса ти? Би трябвало скоро да е в тригон със Слънцето ти мисля.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2729 -: Август 23, 2010, 07:05:48 pm »
Аз съм по-скоро огорчен. От една година съм така.
 К'во да направя Сатурн ме направи такъв.  ;D

радвай се, че си изживяваш част от нещата предварително, така на 29-30 ще си с едни гърди напред пред всички останали и ще им гледаш сеира.. ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2730 -: Август 23, 2010, 07:07:51 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:54:49 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2731 -: Август 23, 2010, 07:39:10 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:54:40 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2732 -: Август 23, 2010, 08:31:32 pm »
Без никакво притеснение казвам, че винаги съм с едни гърди напред. :mellow:
Просто Сатурн ме доподчерта в случая, защото самото огорчение и отегчение, беше заформено от преди това. Винаги съм бил пас и повечето от баналностите и изтърканостите по отношение секс/любов само за ирония съм ги ползвал, поне се разсмивам и забавлявам. (Хората гледат странно на това ! А аз гледам странно на тях.  ;D)

е, някъде след 30-те ще срещнеш любовта тогава, но поне ще е истинската.. :blink:

*

holanda

« Отговор #2733 -: Август 23, 2010, 08:51:45 pm »

е, някъде след 30-те ще срещнеш любовта тогава, но поне ще е истинската.. :blink:

това откъде идва?..между другото,с Крис май сме на подобна хава с този Сатyрн.Разликата е,че на мен не ми опозира Слънцето и Мерка,а е върху тях.Отделно прави квадрати към нат.Юпитер,Уран ,Нептун и Хирон.И нат.Сатyрн
И е в 12 дом.Ама се преживява,не'а се плашиш,Крис4'нс  :blink:

« Последна редакция: Август 23, 2010, 09:06:17 pm от жълтолилава »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2734 -: Август 23, 2010, 09:03:05 pm »

това откъде идва?..между другото,с Крис май сме на подобна хава с този Сатyрн.Разликата е,че на мен не ми опозира Слънцето и Мерка,а е върху тях.Отделно прави квадрати към нат.Юпитер,Уран ,Нептун и Хирон.И е в 12 дом.Ама се преживява,не'а се плашиш,Крис4'нс  :blink:

това беше прозрение, нямам логическо обяснение..освен ако не съм видяла някой друг да му го казва, без да съм го запомнила съзнателно и сега да ми е изскочило.. ;D

*

holanda

« Отговор #2735 -: Август 23, 2010, 09:25:42 pm »
какво ми има? ;D Няма ли Голяма любов за Жълтолилавата?

« Последна редакция: Август 24, 2010, 01:13:51 am от жълтолилава »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2736 -: Август 23, 2010, 09:51:14 pm »
Страха от обвързване не е ли просто по-висока летва при теб? Не мисля, че имаш проблем с пълното отдаване на някои, може би просто е въпрос на време да го срещнеш.

Отношенията ти с мъжете са наситени с емоционален заряд, страстни, дълбоки, но Сатурн не ти дава да се отпуснеш веднага и да потънеш в тях, както желае Венера. Тя е в Скорпион. Във взаимна рецепция с Марс, който пък е в съвпад със Слънцето ти.

До известна степен, когато си във връзка се идентифицираш с мъжа, тоест ти самата разцъфаш, когато си част от едно цяло с твоята половинка, но тя горката ще е подложена на много изпитания преди да й се даде да разбере, че е въпросната половинка, дори и тогава може да бъде държан леко на дистанция за всеки случай - да не забравя мястото си и в същото време от него ще се иска да бъде всеотдаен и много привързан.  ;D

Луната ти е по-умната тук да ти споделя, че поне тя гледа по-практично на нещата и желае отношения, които да й позволяват лекота на движенията, свобода, но и удобство, те да са свързани с разбирателство и приятелство...обаче това за твоята пикантна Венера е трудно постижима хармония, макар и да копнееш за нея. Аз те разбирам, горе-долу и при мен Венера опъва едно, а Луната - друго.  ;D

Не я мисли любовта, ще дойде. Връзките за теб обаче са нещо важно в този живот предполагам.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2737 -: Август 23, 2010, 09:55:42 pm »
какво ми има? ;D Няма ли Голяма любов за Жълтолилавата?

ще дойде..като ти минат уран и юпитер през десцендента..дотогава имаш време да се забавляваш с няколко по- малки любови.. :P но не ме вземай на сериозно все пак.. ;D

*

holanda

« Отговор #2738 -: Август 23, 2010, 10:12:54 pm »

мерси Sunrain и Vision! Аз много се взирам в натала,но точно любовните въпроси ми убягват и не мога да разтълкувам.Все го гледам така-Марс е упр.на 7 дом,намира се в 12 и е неблагоприятно аспектиран.Може би ще съм по Мaрсова в брака или пък ще привличам агресивни типове.Този IC в Козирог предполага по-късно осъзнаване и достигане на образа,които ни е дадено да бъдем.А аз като Везна се преоткривам посредством връзките си т.е. може би ще се влюбя едва след 35.А и като се замисля-отношенията с досегашните ми партньори са били по-тайни,не съм имала връзка,установени отношения.Само веднъж и то защото човека ме притисна  ;).И сега..пак продължавам с тайните отношения...и си мисля..аз ли ги провокирам с нещо да ми идват такива или не..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2739 -: Август 23, 2010, 10:19:46 pm »
А привличала ли си въобще някога агресивни типове? Твоят Марс не е агресивен, ако по него съдиш за такива партньори. Така мисля аз. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.