Страха от обвързване не е ли просто по-висока летва при теб? Не мисля, че имаш проблем с пълното отдаване на някои, може би просто е въпрос на време да го срещнеш.
Отношенията ти с мъжете са наситени с емоционален заряд, страстни, дълбоки, но Сатурн не ти дава да се отпуснеш веднага и да потънеш в тях, както желае Венера. Тя е в Скорпион. Във взаимна рецепция с Марс, който пък е в съвпад със Слънцето ти.
До известна степен, когато си във връзка се идентифицираш с мъжа, тоест ти самата разцъфаш, когато си част от едно цяло с твоята половинка, но тя горката ще е подложена на много изпитания преди да й се даде да разбере, че е въпросната половинка, дори и тогава може да бъде държан леко на дистанция за всеки случай - да не забравя мястото си и в същото време от него ще се иска да бъде всеотдаен и много привързан.

Луната ти е по-умната тук да ти споделя, че поне тя гледа по-практично на нещата и желае отношения, които да й позволяват лекота на движенията, свобода, но и удобство, те да са свързани с разбирателство и приятелство...обаче това за твоята пикантна Венера е трудно постижима хармония, макар и да копнееш за нея. Аз те разбирам, горе-долу и при мен Венера опъва едно, а Луната - друго.

Не я мисли любовта, ще дойде. Връзките за теб обаче са нещо важно в този живот предполагам.