Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515876 Прегледи
*

holanda

Re:Говорим си за секс
« Отговор #2740 -: Август 23, 2010, 10:20:17 pm »
тогава може да бъде държан леко на дистанция за всеки случай - да не забравя мястото си и в същото време от него ще се иска да бъде всеотдаен и много привързан.  ;D

това е много точно,откъде го изрови? ;D аз че съм чешит,това е всепризнат факт...но е част от характера..забелязала съм,че много искам и ставам груба,когато не са на мое разположение.Иначе пък не обичам и да се натискат много-много  :-\../да ме опознават и да ме занимават със себе си/..тук сигурно Венера/Плутон се проявява.Нали за тях се отнасяше,че едновременно привличат и отблъскват.Но аз не приемам леко идеята,че може да ме отблъснат.

*

holanda

« Отговор #2741 -: Август 23, 2010, 10:23:51 pm »
А привличала ли си въобще някога агресивни типове? Твоят Марс не е агресивен, ако по него съдиш за такива партньори. Така мисля аз.  

да.Единствената ми връзка беше с емоционално небалансиран човек.Агресията му се проявява в скандалджииство,викане /никога не е нагрубявал или да мине на физическа агресия,просто много ме натоварваше с присъствието си/.Отделно съм имала отношения с бандити и разбойници   ;D ;D
това е шега,падам си по умни с афинитет към философията.В никакъв случай астролози или езотерици  :-[

сега се позамислих и стигнах до извода,че може би агресивни* е не най-подходящата дума.Просто по-активни в движенията,мимиките,постъпките си..аз съм ги привличала с милото си  присъствие..А може би това да са неволи на младостта,не е задължително всички последващи партньори да са такива,нали така? При вас как е?

« Последна редакция: Август 23, 2010, 10:33:59 pm от жълтолилава »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2742 -: Август 23, 2010, 10:31:59 pm »
Може би аз леко различавам агресивен от емоционално нестабилен, но си права, че едното често води до другото. За кримитиповете е от Плутон с Венера, позната история.  ;D

Между другото този ми звучи като комплексар, извинявай и това е напълно възможно да ти се случи, но с течение на опознаването на собствените предимства и недостатъци нещата се изчистват смятам. Много ти се радвам, че си гледаш първо в себе си причините, после в другите. Това е първата и най-важна стъпка мисля в осъзнаването на собствените слабости и кое ни носи проблемите в отношенията. Хората, които срещаме са точно тези, от които имаме нужда, за да си ги решим.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2743 -: Август 23, 2010, 10:32:37 pm »

мерси Sunrain и Vision! Аз много се взирам в натала,но точно любовните въпроси ми убягват и не мога да разтълкувам.Все го гледам така-Марс е упр.на 7 дом,намира се в 12 и е неблагоприятно аспектиран.Може би ще съм по Мaрсова в брака или пък ще привличам агресивни типове.Този IC в Козирог предполага по-късно осъзнаване и достигане на образа,които ни е дадено да бъдем.А аз като Везна се преоткривам посредством връзките си т.е. може би ще се влюбя едва след 35.А и като се замисля-отношенията с досегашните ми партньори са били по-тайни,не съм имала връзка,установени отношения.Само веднъж и то защото човека ме притисна  ;).И сега..пак продължавам с тайните отношения...и си мисля..аз ли ги провокирам с нещо да ми идват такива или не..

марс съвпад със слънце в 12-ти, и двата показателя за мъжа..и то в много точен съвпад..с моите скромни познания мисля, че във везни марса е по- слаб от слънцето, още повече, че би трябвало да се води изгорен при този съвпад..и той като У7 най- вероятно показва как /при какви обстоятелства/ срещаш мъжете- по време на спорт, в някакви общи активности, но все пак е във везни, колективен спорт може би, не си самотният войн..слънце в 12-ти- говори ми, говори..знаеш че и аз съм така..малко рибки тука, ама квадрат слънце- нептун..
иначе човека по 12-ти е духовна личност, може да е болен, но това се отработва без да го търсиш, така се случва просто, да се погрижиш за някоя сродна душа..утешаваме хора преди да си заминат от тук..после преминаваме на по- високите нива на преработка, след като сме изпълнили успешно плана на по- ниските..няма да се плашиш, винаги има помощ отгоре, наградата е- огромна благословия, която ти държи влага до гроб..при теб може и да не стане така обаче, нищо не се знае..а кога точно ще стане- когато си готова, а кога ще си готова- със сигурност след като сатурн ти мине слънцето и марса, той ще сублимира всичко, ограничавайки го, за да можеш после да оцениш човека по достойнство.. ;)

п.с. не е изгорен марса, в сърцето на слънцето е и характеристиките му се засилват..е са се сетих..наядох се и кръвта ми слезе към стомаха, сори.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2744 -: Август 23, 2010, 10:44:41 pm »
  Марс "казими" в сърцето на Слънцето - ама у Везни, което е възможно най-слабото място на Марса...Холанда, вероятно създаваш грешно впечатление у срещуположния пол на "мъжеядка"... :P

*

holanda

« Отговор #2745 -: Август 23, 2010, 10:45:49 pm »
Може би аз леко различавам агресивен от емоционално нестабилен, но си права, че едното често води до другото. За кримитиповете е от Плутон с Венера, позната история.  ;D

Между другото този ми звучи като комплексар, извинявай и това е напълно възможно да ти се случи, но с течение на опознаването на собствените предимства и недостатъци нещата се изчистват смятам.
хех,чудех се дали не минавам границите с моите откровения за бандитите ,то в тези времена най-честото явление са разни нахакани спекуланти и демостратори..как да не се забъркаш ;D.Ти си инкогнито и се криеш от света и без да искаш попадаш в средата,където те се крият от закона  ;D

иначе онзи не беше комплексар,имаше си някаква драмичка,техните са разведени,трудно го е преодолял.Но мисълта за него ме натоварва,викам да спра ;D...Замисляла съм се и над това,че понякога отношенията с даден човек са на принципа на опозицията-идват и те разтъстват,за да осветят тази част от теб,за която не си бил готов или си криел дълбоко.За момента смятам,че съм превъзмогнала някои личностни драми и би трябвало да попадна на по-стойностен кадър. :-\.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2746 -: Август 23, 2010, 10:48:08 pm »
  Марс "казими" в сърцето на Слънцето - ама у Везни, което е възможно най-слабото място на Марса...Холанда, вероятно създаваш грешно впечатление у срещуположния пол на "мъжеядка"... :P

много е зле и по дом и по знак, но заради това, че е в сърцето на слънцето, слънцето го засилва и ако някой си мисли, че е слабохарактерна и безволева, жестоко се лъже и тя ще му навре доводите в носа в най- неподходящото за него време, като по 12-ти дом.. ;)

по- скоро дава вид /без да иска/ че е слаба и има нужда от закрила, а после като я опознаят и видят че не е такава, настъпва изненада и объркване.. ;D

« Отговор #2747 -: Август 23, 2010, 10:51:21 pm »
  Ъ-ъ, не не мисля така, точно обратното, създава впечатление на по-властна, по-директна и силна, но дълбоко в себе си е ранима и има нужда от истинско и много силно мъжко рамо.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2748 -: Август 23, 2010, 10:57:09 pm »
  Ъ-ъ, не не мисля така, точно обратното, създава впечатление на по-властна, по-директна и силна, но дълбоко в себе си е ранима и има нужда от истинско и много силно мъжко рамо.

нека тя да каже..не я гледай, че пише тука като мъжкарана..тя е везничка все пак..слънце и асц. везни, луна дева..каква властност тука.. ;) само отвътре- желязна ръка в кадифена ръкавица..освен заради венера в скорпион, ама не ми се вярва..

*

holanda

« Отговор #2749 -: Август 23, 2010, 10:57:19 pm »
марс съвпад със слънце в 12-ти, и двата показателя за мъжа..и то в много точен съвпад....знаеш че и аз съм така..малко рибки тука, ама квадрат слънце- нептун..
иначе човека по 12-ти е духовна личност, може да е болен, но това се отработва без да го търсиш, така се случва просто, да се погрижиш за някоя сродна душа..
гледам,че Рибоците кълвАт :P..но то е от точния ми Еросен напън..право в целта ! :mellow: Иначе Рибки досега не съм имала..но предполагам преди съм била в пъти по-несигурна и объркана от сега,затова не са ми идвали.Ха! Онзе ден влизам в една библиотека да си взема ''Посока и съдба в рожденната карта'' и се заговорих с продавачката на тема Астрология и za онзи,Gал ли му беше името,който е идвал в София . Жената ми каза,че в началото помислила,че съм Водолей или Овенка.По принцип имам много уверена походка,леко скоклива,но все пак внушавам респект с бързината си и хората ми правят място,иначе рискуват да бъдат отнесени от вихъра ;D.Това го казвам ,защото май вече интегрирах Марса в себе си.Проявявам качествата му без никакво притеснение.Затова сега привличам по-чувствителни младежи ..поне така мисля..

*

Nebesna

« Отговор #2750 -: Август 23, 2010, 11:00:49 pm »
Аз имам Марс във Везни в широк тригон със Слънцето.
Създавам впечатление на гранд-дама, на която постоянно се спускат да държат, стола, вратата или палтото или да ми целуват ръка (мразя това). Повечето мъже го играят галантни, но на мен ми харесва това внимание (без целуването на ръка). В последствие разбират, че не съм толкова фина и префърцунена, а съм достатъчно силна и амбициозна и се справям с повечето теми сама в живота, за разлика от някои гевезани.
Слънце съвпад Марс е мъжки аспект (това са мъжките момичета).

*

Vision

• 3523
« Отговор #2751 -: Август 23, 2010, 11:01:15 pm »
гледам,че Рибоците кълвАт :P..но то е от точния ми Еросен напън..право в целта ! :mellow: Иначе Рибки досега не съм имала..но предполагам преди съм била в пъти по-несигурна и объркана от сега,затова не са ми идвали.Ха! Онзе ден влизам в една библиотека да си взема ''Посока и съдба в рожденната карта'' и се заговорих с продавачката на тема Астрология и za онзи,Gал ли му беше името,който е идвал в София . Жената ми каза,че в началото помислила,че съм Водолей или Овенка.По принцип имам много уверена походка,леко скоклива,но все пак внушавам респект с бързината си и хората ми правят място,иначе рискуват да бъдат отнесени от вихъра ;D.Това го казвам ,защото май вече интегрирах Марса в себе си.Проявявам качествата му без никакво притеснение.Затова сега привличам по-чувствителни младежи ..поне така мисля..

айде разрешавай спора ни, че трябва да си лягам, вчера прекалих с алкохола и днес цял ден съм като болна маймуна.. :-[искам да спяяя... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2752 -: Август 23, 2010, 11:03:24 pm »
Интересно, но мен все за изгряващ или слънчев Водолей ме мислят, но никога за Овен или Скорпион. Случвало ми се е да ме помислят за АС Везни или пък Слънце в Дева...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #2753 -: Август 23, 2010, 11:04:19 pm »

нека тя да каже..не я гледай, че пише тука като мъжкарана..тя е везничка все пак..слънце и асц. везни, луна дева..каква властност тука.. ;) само отвътре- желязна ръка в кадифена ръкавица..освен заради венера в скорпион, ама не ми се вярва..

ей,много точни попадения,трябва да затегна портите на 12 дом,че...отиде ми серсем6тината.. ;D

не знаех,че по писаниците ми създавам впечатление на мъжкарана.Всъщност нещата стоят така/вие сте го отчели вече/-изглеждам много ранима,в началото на познанството ми с някои акцентирам над това и дори не е съзнателно.Крехка,малка,беззащитна /по принцип,дълбоко в себе си наистина съм така,копнея за покровител/,но с времето започвам да си показвам магариите.И хората се 6ашкат.Лошотията ми обаче се активира когато усетя,че изпускам контрола над себе си или човека ми се изплъзва. :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2754 -: Август 23, 2010, 11:05:29 pm »

ей,много точни попадения,трябва да затегна портите на 12 дом,че...отиде ми серсем6тината.. ;D

не знаех,че по писаниците ми създавам впечатление на мъжкарана.Всъщност нещата стоят така/вие сте го отчели вече/-изглеждам много ранима,в началото на познанството ми с някои акцентирам над това и дори не е съзнателно.Крехка,малка,беззащитна /по принцип,дълбоко в себе си наистина съм така,копнея за покровител/,но с времето започвам да си показвам магариите.И хората се 6ашкат.Лошотията ми обаче се активира когато усетя,че изпускам контрола над себе си или човека ми се изплъзва. :rolleyes:

:08: задоволи ме, лягам си щастлива..

*

holanda

« Отговор #2755 -: Август 23, 2010, 11:10:09 pm »
Интересно, но мен все за изгряващ или слънчев Водолей ме мислят, но никога за Овен или Скорпион. Случвало ми се е да ме помислят за АС Везни или пък Слънце в Дева...

и аз бих те взела за Дева ако не знам какъв ти е знака на Слънцето и Асц  :-[

« Отговор #2756 -: Август 23, 2010, 11:14:42 pm »
  Оооо Лилавке, таз Венера - завалийката цял живот ще я отработваш, ма не мога да те успокоя че ще успееш. Щото аз още не съм успяла. Пък като гледам имаш и минорче със Слънцето и съвпадче с Плутон...кво да ти кажа. Ама поне емоции ще имаш и ще знаеш, че си живяла, щото сърцето трептяло и тупкало...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2757 -: Август 23, 2010, 11:14:55 pm »
на мен пък Lillie от постовете ти ми "приличаш" на Лъв с нещо друго...с нещо мъдро и интелигентно...  ;)
 :blink:

« Отговор #2758 -: Август 23, 2010, 11:16:43 pm »
Мен пък обикновено, ако се заинтересуват не се престрашават да правят предположения. Сякаш знаят предварително, че ще сбъркат  ;D Като им кажа следва отговор - хм, не си приличаш. Все едно имат накакви познания в астрологията и знаят на какво би трябвало да приличам  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #2759 -: Август 23, 2010, 11:17:18 pm »
гевезани.
Слънце съвпад Марс е мъжки аспект (това са мъжките момичета).

не съм чувала думата гевезани,предполагам означава глезли  ;D

сега се замислих над нещо.Ако Слънце/Марс е аспект,нужен за борба с нещо,то тази борба може да е над знака,в които попада,ако е в падение или заточение.Това поне се отнася за мен.Защото са във Везни,винаги са ме тормозели вътрешни противоречия как да реагирам,тъй като се люшкам от едната крайност в другата.