мерси Sunrain и Vision! Аз много се взирам в натала,но точно любовните въпроси ми убягват и не мога да разтълкувам.Все го гледам така-Марс е упр.на 7 дом,намира се в 12 и е неблагоприятно аспектиран.Може би ще съм по Мaрсова в брака или пък ще привличам агресивни типове.Този IC в Козирог предполага по-късно осъзнаване и достигане на образа,които ни е дадено да бъдем.А аз като Везна се преоткривам посредством връзките си т.е. може би ще се влюбя едва след 35.А и като се замисля-отношенията с досегашните ми партньори са били по-тайни,не съм имала връзка,установени отношения.Само веднъж и то защото човека ме притисна
.И сега..пак продължавам с тайните отношения...и си мисля..аз ли ги провокирам с нещо да ми идват такива или не..
марс съвпад със слънце в 12-ти, и двата показателя за мъжа..и то в много точен съвпад..с моите скромни познания мисля, че във везни марса е по- слаб от слънцето, още повече, че би трябвало да се води изгорен при този съвпад..и той като У7 най- вероятно показва как /при какви обстоятелства/ срещаш мъжете- по време на спорт, в някакви общи активности, но все пак е във везни, колективен спорт може би, не си самотният войн..слънце в 12-ти- говори ми, говори..знаеш че и аз съм така..малко рибки тука, ама квадрат слънце- нептун..
иначе човека по 12-ти е духовна личност, може да е болен, но това се отработва без да го търсиш, така се случва просто, да се погрижиш за някоя сродна душа..утешаваме хора преди да си заминат от тук..после преминаваме на по- високите нива на преработка, след като сме изпълнили успешно плана на по- ниските..няма да се плашиш, винаги има помощ отгоре, наградата е- огромна благословия, която ти държи влага до гроб..при теб може и да не стане така обаче, нищо не се знае..а кога точно ще стане- когато си готова, а кога ще си готова- със сигурност след като сатурн ти мине слънцето и марса, той ще сублимира всичко, ограничавайки го, за да можеш после да оцениш човека по достойнство..

п.с. не е изгорен марса, в сърцето на слънцето е и характеристиките му се засилват..е са се сетих..наядох се и кръвта ми слезе към стомаха, сори..