Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515277 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Говорим си за секс
« Отговор #2980 -: Септември 18, 2010, 11:13:18 am »
Това ми напомня на нещо което наскоро четох в новата книжка за 2011та на Пламен Румпалов за Козирога и се попиках от смях-че ако имал през тая година интимности с Овен,Дева или Водолей,ритъма им бил много различен и било по-добре на моменти да се насочил към мастурбацията,за да си пази нервичките с тия представители  :57:

ами човека дава съвети.... ;D
понякога методите, които всички отричат че прилагат могат да бъдат най-подходящи.... ;) ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2981 -: Септември 18, 2010, 11:42:48 am »
Това ми напомня на нещо което наскоро четох в новата книжка за 2011та на Пламен Румпалов за Козирога и се попиках от смях-че ако имал през тая година интимности с Овен,Дева или Водолей,ритъма им бил много различен и било по-добре на моменти да се насочил към мастурбацията,за да си пази нервичките с тия представители  :57:

според теб самозадоволяването пречи ли на духовното израстване..не става въпрос като си с друг, а като си сам..този въпрос се роди много отдавна и нямам още отговор..защото като си някого си избрал да си физически с него, но като си сам..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #2982 -: Септември 18, 2010, 11:48:21 am »

това го наблюдавах първо и после си помислих, че като слънцето /душата/ е в 4-ти дом, на тялото, то се идентифицира с него в много по- голяма степен, забелязах също, че когато такъв човек изпитва някаква болка в душата, много по- често и силно си наранява тялото, автоагресия.но засега познавам само двама такива човека, ако и Крис каже че е така, ще станат трима..и двамата други не дават много много да им се пипа тялото..и то най- вече определени неща, дори и при най- голяма интимност, например ушите..

Хм, тва не важи за мен. Автоагресия / на съзнателно ниво / проявявам само когато съм на зъболекар, просто буквално си тръгвам с рани от кабинета,  :P  

А за пипането ..  :P   обичам да ме пипат навсякъде / когато говорим за голяма интимност, де /,  като ушите са ми ерогенна зона ..  ;D
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2983 -: Септември 18, 2010, 12:06:33 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 08:49:43 am от Синухе »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2984 -: Септември 18, 2010, 12:15:26 pm »
Вижън,мастурбацията не пречи на нищо духовно,както и при секса зависи от отношението ти.В Дао практиките,както и в Тантра това е много по-добър начин за контролиране и сублимация на сексуалната енергия,за единение със себе си,в крайна сметка духовната страна на секса не е в задоволяването на никой,колкото за работа със собствените си енергии.

Нухе, я обясни малко по-подробно.... :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2985 -: Септември 18, 2010, 12:35:34 pm »
Вижън,мастурбацията не пречи на нищо духовно,както и при секса зависи от отношението ти.В Дао практиките,както и в Тантра това е много по-добър начин за контролиране и сублимация на сексуалната енергия,за единение със себе си,в крайна сметка духовната страна на секса не е в задоволяването на никой,колкото за работа със собствените си енергии.

защо тогава толкова хора изпитват чувство на вина при тази дейност..дори и ако тази вина не е внушена в ранното детство..но дори и да не е вина, има разход на енергия, за която може би се очаква да се сублимира когато е сам човек..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2986 -: Септември 18, 2010, 12:42:13 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 10:58:21 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2987 -: Септември 18, 2010, 12:47:24 pm »
Става въпрос за PC-мускула и няколко даоистки "тайни" за постигане на дълбок оргазъм.  
Без значение дали си сам или не. Как да е.  ;D

под ПС мускул джойстика ли да разбираме, или пръста, с който цъкаш по бутона на мишката?? :P

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #2988 -: Септември 18, 2010, 12:53:44 pm »

защо тогава толкова хора изпитват чувство на вина при тази дейност..

защото християнството се опитва да им я вмени ..  ;D

Самозадоволяването е умишлено отдалечаване от ближния, което по духа на НЗ значи и от Бога. То е време, което вместо да се инвестира в служение на ближния или в църквата, се загробва във всякакви класически или извратени, но така или иначе с "жива представа", пожелавания на ближния за похотлива наслада в сърцето ни.

В самозадоволяването може и да няма чисто физическа вреда, но духовна има - гордост, самонадеяност, зависимост, поставяне на себе си над ближния. Да не говорим за разните комплексирания...

http://www.dveri.bg/content/view/938/39/
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2989 -: Септември 18, 2010, 12:58:47 pm »

защо тогава толкова хора изпитват чувство на вина при тази дейност..

защото християнството се опитва да им я вмени ..  ;D

Самозадоволяването е умишлено отдалечаване от ближния, което по духа на НЗ значи и от Бога. То е време, което вместо да се инвестира в служение на ближния или в църквата, се загробва във всякакви класически или извратени, но така или иначе с "жива представа", пожелавания на ближния за похотлива наслада в сърцето ни.

В самозадоволяването може и да няма чисто физическа вреда, но духовна има - гордост, самонадеяност, зависимост, поставяне на себе си над ближния. Да не говорим за разните комплексирания...

http://www.dveri.bg/content/view/938/39/

въобще не говоря за това..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2990 -: Септември 18, 2010, 01:05:15 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 10:58:25 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2991 -: Септември 18, 2010, 01:24:53 pm »
От PC този мускул зависи както дълбочината на огразма, тaка и сексуалното удовлетворение. Колкото по-силен е PC-мускулът, толкова по-силен е и оргазмът и толкова по-често настъпва.
Обаче винаги е по-добре когато има партьор, защото така наистина може да постигнете взаимно единение.

*~   женският PC-мускул е толкова важен за получаване на мнoгoбройни оргазми, и се разпростира от лонната до опашната кост

знаем, редовно правим гимнастика на мускула.. ;D сериозно- с почти всички жени, които познавам, като се съберем по женски, разговора често минава на такива теми и то без излишен свян и предразсъдъци..споделяли са, че правят редовно гимнастика, дори и по време на работа, седейки на стола, свиване и отпускане..лошото е само, че ако се прави повече от минута- две, води до нерегламентирана сексуална възбуда, а в работно време е неудобно.. ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2992 -: Септември 18, 2010, 01:54:24 pm »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:17:45 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #2993 -: Септември 18, 2010, 06:15:10 pm »
В даоистските манacтири(доистите не забраняват сексуалните отношения между мъжете и жените в манастирите) жените правят секс всеки ден и живеят до 120 години. ;D

ама тоя секс го правят до 120 години ли? тея 6'са некви страшни Дулсинеи   :57:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2994 -: Септември 18, 2010, 06:37:02 pm »
В даоистските манacтири(доистите не забраняват сексуалните отношения между мъжете и жените в манастирите) жените правят секс всеки ден и живеят до 120 години. ;D

ама тоя секс го правят до 120 години ли? тея 6'са некви страшни Дулсинеи   :57:

кой иска да живее до 120??..аз не искам..аз съм патриот!!искам да се пенсионирам и на другия ден да умра.. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2995 -: Септември 18, 2010, 07:06:02 pm »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #2996 -: Септември 21, 2010, 11:12:54 pm »
сегааа..имам едно питане и тук е подходящата тема..
днес бях силно смутена, защото се имам за светната по някои въпроси, но или аз не съм в час, или ме взеха за канарче..сега, какъв е казуса:
една жена ми сподели, че обикновено като прави секс с приятелят си, за около 2-3 часа изпитва 12- 15 оргазма, като не е непрекъснато секс, а има и почивки, той не свършвал през цялото това време, а чак на края..
аз първо се изсмях, казах и да посмали малко, защото 2-3 е ок, чувала съм и за някакви върхови рекорди от по 5-6 , ама 15!!закле се, че е така..а тя е земен човек, никога не се изхвърля иначе, просто си поговорихме по- откровено и за мъже, ест. и тя го вмъкна е така, сравнявайки го с бившият си мъж, с когото преди да се разведат, освен всичките му кусури, вече и не правели качествен секс, а за нея секс без 12- 15 оргазма не бил удоволетворяващ..и аз щях да се задавя с кафето.. :-[

възможно ли е това, или някои жени се изхвърлят, както мъжете като си говорят за размерите, или рибарите- за улова.. :rolleyes:

« Отговор #2997 -: Септември 21, 2010, 11:16:46 pm »
а за нея секс без 12- 15 оргазма не бил удоволетворяващ..и аз щях да се задавя с кафето.. :-[

Ми аз докато четях това щях да се задавя с колата  ;D Миииии.....виж, ако беше безеякулярен  ;D - може  ;D

Шегата настрана - не ми се струва достоверно, но тя си знае...Бреййй кви мъже имало на този свят. тц тц тц
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2998 -: Септември 21, 2010, 11:24:31 pm »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:20:14 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2999 -: Септември 21, 2010, 11:27:26 pm »
а за нея секс без 12- 15 оргазма не бил удоволетворяващ..и аз щях да се задавя с кафето.. :-[

Ми аз докато четях това щях да се задавя с колата  ;D Миииии.....виж, ако беше безеякулярен  ;D - може  ;D

Шегата настрана - не ми се струва достоверно, но тя си знае...Бреййй кви мъже имало на този свят. тц тц тц

абе остави ги мъжете, явно на нея не и се е случвало само с един..ама какви са тия жени- рекордьорки бе!! :rolleyes:
сега се чудя дали да се депресирам аз, с моите скромни постижения.. :lol:
за какво ми го каза въобще!!..утре ще я питам..сигурно е почитател и тя на някоя тантра и се опитва да ме зариби за слушател..това просто не може да е вярно.. ;)