Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515510 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Говорим си за секс
« -: Ноември 01, 2009, 12:40:16 pm »
Тук му е мястото.  ;D

Цитат
Хайде да си направим нова такава и всеки да споделя там на воля какъв, колко секс иска и как го иска.  Не се шегувам, може да разгледаме и неколцина карти и да обсъдим какъв е подходът на родения в секса и какви са му предпочитанията според заложеното в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

Re:Говорим си за секс
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2009, 12:46:27 pm »
Обсъдете ме, де!  ;)

« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 02:22:24 pm от Helo »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Ноември 01, 2009, 12:50:52 pm »
Сигурна ли си, че искаш?  ???
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #3 -: Ноември 01, 2009, 12:53:17 pm »
Хело,както и очаквах ти откри темата ;D
Обичаш да властваш  в секса май :Pда диктуваш правилата.Но си традиционалистка

*

Helo

« Отговор #4 -: Ноември 01, 2009, 12:56:35 pm »
Сигурна ли си, че искаш?  ???

Да!

Обичаш да властваш  в секса май :Pда диктуваш правилата.Но си традиционалистка

Хммм!!! Аз съм в сравнително добра хармония със себе си и вече не изпитвам нужда да властвам над някого. Иначе си права, че не обичам да ме командват по принцип... При жените като цяло, мисля, че когато открият човек, с кого се разбират, те могат да му се отдадат, без страх, че той може да ги командва.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5 -: Ноември 01, 2009, 01:00:17 pm »
Обичаш да властваш  в секса май :P
Така е с този Марс в 1-дом упр. на 7 дом, ама
вместо да действа седнала да мисли и разсъждава
с Меркура на ДСЦ , пък и Венера на трон в 7-дом -
мноооооого изисквания и претенции .....   8)

Естествени минерали и амулети

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2009, 01:00:50 pm »
Може ли да опитам.  ;D
Според мен ти си като цяло доста консервативна личност по отношение на секса. Юпитер, управител на 5 дом е ретрограден и е в Козирог. От своя страна той прави тригон с Венера, ти обичаш вероятно да се наслаждаваш на ласки и милувки, но до съществената част стигаш бавно и след известно време/отлагане.
От друга страна, аз винаги обръщам внимание и на втория управител на дом, когато го има. Това е Марс. Ретро и в Скорпион. Тук вече смятам, че става въпрос за дълбоки страсти и подтиснати желания. Сатурн не ти дава възможност да ги изявиш и вероятно често търсиш отдушник на тази енергия, сексуалната. И понеже те са в първи дом, това става чрез твоя Аз. Марс е в опозиция на Венера и това противоречи на по-традиционната ти страна и допускам, че те докарва до странни състояния.

Съвсем безпристрастно се пробвам на твоята карта, извини ме, ако нещо не е точно или не ти е приятно.

По отношение на властването. Мисля, че ти самата търсиш такъв партньор, който да доминира и да те контролира дори. Трудно ще намериш подобен тип. :)
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 01:05:17 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #7 -: Ноември 01, 2009, 01:09:20 pm »
Хело ,май не се разбрахме :)Имам предвид,че не си от тези жени,които са в услуга на мъжа в леглото,така да се каже ;)А ще изискваш и ще получиш каквото искаш.
Но в никакъв случай не харесваш и мъже,които да водиш за носа с този Овен на върха на 7-ми.Искаш силен мъж до себе си,с когото напълно да се идентифицираш,но с тези лидерски заложби ще се опитваш да поучаваш :)
Напълно съм съгласна със Сънрайн по въпроса за подтиснатата сексуалност.Имаш някакви задръжки,макар,че си "клада от страсти".Секстила Луна/Плутон дава дълбока емоционалност,но прекален контрол над емоциите.Обичаш контактите,но не и случайните връзки.
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 01:14:48 pm от missKapriz »

*

Helo

« Отговор #8 -: Ноември 01, 2009, 01:11:22 pm »

Така е с този Марс в 1-дом упр. на 7 дом, ама
вместо да действа седнала да мисли и разсъждава

;D И като бях студентка един колега ми казваше - Какво си седнала да четеш книги по психология и да учиш, я ходи по кафенета вместо това.  ;D ;D

И други момчета са ми казвали, че много мисля, а трябва повече да действам. Ми, това е положението.

Цитат

с Меркура на ДСЦ , пък и Венера на трон в 7-дом -
мноооооого изисквания и претенции .....   8)

Тъй като с годините прозрях, че трудно се намира мъж с толова много качеста, вече съм склонна на компромиси и изискванията ми намаляват.  ;D

Обаче с годините вкуса ми се промени и то доста.

Преди бях по-голяма традиционалистка като цяло. А откакто транзитния Плутон ми съвпадна с моя Нептун, както е характерно за такъв транзит, тотално се промених като личност и то към по-добро. Вкусът ми към мъжете, които ме привличат също се промени.

И вече не мисля толкова традиционно, май. Иска ми се да изпитам нови усещания, ама говоря по принцип...

« Отговор #9 -: Ноември 01, 2009, 01:11:52 pm »
Даамммм, във всяка тема обсъждаме Хело, като главното е тя да докаже на себе си, че е с АС Везни. Да не споменавам, че има отделна тема посветена на нея.  
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Ноември 01, 2009, 01:13:03 pm »
Обикновено Телците не се отличават с голяма фантазия в секса и афинитет към авангардни и нестандартни практики, но пък за сметка това са много издръжливи и методични.
Картата, която разглеждаме, не изключва и фантазия като елемент на предиграта, но когато се стигне до същинската част, въображението вече не играе такава роля, водещ става инстинктът. Нужда от удобство и комфорт на мястото, където се прави секс, а също от партньор, който дава усещане за сигурност и безопасност. Заложен е стремеж към доминиране, но тя самата има нужда от партньор, с който да си поиграят на властови игрички. Типът сексуален партньор, към който несъзнателно е привлечена, трябва да е активен, напорист, но не и импулсивен, а по-скоро овладян. Мъж, който да й осигури дълбочина и интензивност в сексуалните преживявания. Има изразена нужда от контрол на сексуалната енергия, не обича да се прави по бързата процедура, където и както свари, не е спонтанна; самият акт е важен, с афинитет към по-дълбокото... хм, проникване, с оглед да се осигури максимална наслада за двамата партньори. Като повечето Телци тя е загрижена не само за собствения си комфорт, а и за комфорта на партньора, което качество нерядко липсва при някои типични представители на огнените знаци. Не обича мъже празнодумци, иска думите да бъдат подплатени с факти и действия по същество.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #11 -: Ноември 01, 2009, 01:14:04 pm »

Хело ,май не се разбрахме :)Имам предвид,че не си от тези жени,които са в услуга на мъжа в леглото,така да се каже ;)А ще изискваш и ще получиш каквото искаш.

Че това е характерно за жените Телци по принцип.  ;)
Поне така съм чела.

Цитат
Но в никакъв случай не харесваш и мъже,които да водиш за носа с този Овен на върха на 7-ми.Искаш силен мъж до себе си,с когото напълно да се идентифицираш, :)

Да, така е. Но не мисля, че мога напълно да се идентифицирам с някого. Просто търся сходства между характерите и интересите ни.

Цитат
но с тези лидерски заложби ще се опитваш да поучаваш

Не съм напълно сигурна дали имам лидерски заложби, но аз не се опитвам да поучавам никого. Обикновено все мен се опитват да поучават - без особен ефект, разбира се.

*

Helo

« Отговор #12 -: Ноември 01, 2009, 01:18:54 pm »
Мисля, че Лили добре описа нещата. Само не съм сигурна в това за издържливостта.  ;)

« Отговор #13 -: Ноември 01, 2009, 01:23:25 pm »
Мисля, че Лили добре описа нещата. Само не съм сигурна в това за издържливостта.  ;)

Защо? Да не би да не си правила секс до сега?

Има приятелка Телец, която доста дияни на секс.

*

Helo

« Отговор #14 -: Ноември 01, 2009, 01:24:18 pm »
Сега би ми било интересно да обсъдим тази карта. И аз ще се пробвам, макар да знаем вече някои неща за въпросната личност, но дано и тази личност да се включи, за да потвърди или отрече написаното.  ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #15 -: Ноември 01, 2009, 01:26:11 pm »
Мисля, че Лили добре описа нещата.

Лили само дисертация остава да напише,
крайно време и е  :P
( особено при опозицията на Сатурн към Слънце в 5-дом )

*

Helo

« Отговор #16 -: Ноември 01, 2009, 01:29:28 pm »

Защо? Да не би да не си правила секс до сега?

;D Имах предвид, че човек с времето се променя - поне аз. Преди си бил един, после друг. И човек се изявява по различен начин.  :-\

Цитат
Има приятелка Телец, която доста дияни на секс.

Абе, не съм много наясно с диалектите. Какво означава думата "дияни"?

;D

И откъде си толкова сигурна колко точно издържа твоята приятелка. Това ми е много интересно да разебра!  8)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #17 -: Ноември 01, 2009, 01:38:10 pm »
В тази карта има няколко интересни акцента,
ако разглеждаме сексуалния живот на човека,
то 5-дом е интерсептиран/Рак и се упр. от изгряваща
на АСЦ Луна.
Другия интересен факт е Уран на ДСЦ,
упр. на АСЦ в съвпад с Регул.
И третия интересен момент е интерсептирания знак
Дева в 7-дом и Плутон в съвпад с Лилит.

Много трудни отношения с нежния пол  :-[

« Отговор #18 -: Ноември 01, 2009, 01:41:46 pm »
Абе, не съм много наясно с диалектите. Какво означава думата "дияни"?

Не нам дали е далект или жаркон. Означава "издържа".

И откъде си толкова сигурна колко точно издържа твоята приятелка. Това ми е много интересно да разебра!  8)

Имаше една връзка с доста активен сексуално мъж и не се оплакваше нито от темпото, нито от честотата, нито от продължителноста. Дай Боже всекиму такава съвместимост.

« Отговор #19 -: Ноември 01, 2009, 01:43:49 pm »
Аз пък това,което видях аз от снимките на М.........о, беше че има доста красиво лице скрито под дълбока растителност. Луната може би му придава нежни черти на лицето.