Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 516615 Прегледи
*

Helo

Re:Говорим си за секс
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2009, 01:44:42 pm »
С Венера в 12-ти дом, той би трябвало да има доста любовни афери и то тайни - докато е бил женен.

Луна в съвпад с асцендента - способен е да споделя емоциите си.

За това, че притежава доста въображение няма нужда и да споменавам.

Но той не обича обвързването!

И все пак, с този Уран в 7-ми дом...

Някой ще сподели ли дали е имал връзка с човек с Уран в 7-ми дом или дали познава подобни хора и да разкаже от личен опит за тях?

Имаше една връзка с доста активен сексуално мъж и не се оплакваше нито от темпото, нито от честотата, нито от продължителноста. Дай Боже всекиму такава съвместимост.

::) ::) ::)

А ти напълно ли си сигурна, че той е бил толкова активен... или съдиш по хвалбите на приятелката си?  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2009, 01:47:07 pm »
Даамммм, във всяка тема обсъждаме Хело, като главното е тя да докаже на себе си, че е с АС Везни.

Телец с асц. Везни често дава дама, която мисли за себе си в секса като за черешката на тортата. Ако партньорът най-после е заслужил честта да се озове в леглото й, тя не смята за нужно да прави каквото и да е. Самото й присъствие там е голяма награда за избраника и би трябвало да е достатъчен стимул за неговите подвизи. Царствената Афродита не намира за нужно да си мръдне пръста  ;D, а ако работата на края не стане според очакванията, то е защото "всички са коне!". Цитирам най-добрата си приятелка от детинство, чиято карта има много общо с тази на Хело.
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 02:09:48 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #22 -: Ноември 01, 2009, 01:48:30 pm »
Ето една карта за тренировка кто приключим с Обама

*

Diyana

• 2705
« Отговор #23 -: Ноември 01, 2009, 01:55:48 pm »
В тази карта има няколко интересни акцента,
ако разглеждаме сексуалния живот на човека,
то 5-дом е интерсептиран/Рак и се упр. от изгряваща
на АСЦ Луна.
Другия интересен факт е Уран на ДСЦ,
упр. на АСЦ в съвпад с Регул.
И третия интересен момент е интерсептирания знак
Дева в 7-дом и Плутон в съвпад с Лилит.

Много трудни отношения с нежния пол  :-[

Да прибавя недостиг на кардиналност и на земя в картата. Липси и при почването и при времетраенето... Не съм сигурна дали Марс съвпад Сатурн могат да компенсират това.
Осми дом във Везни. Несразими на думи, не толкова убедителни в делата... Господар на почти всичко - в 12-ти.

Сега би ми било интересно да обсъдим тази карта. И аз ще се пробвам, макар да знаем вече някои неща за въпросната личност, но дано и тази личност да се включи, за да потвърди или отрече написаното.  ;D

Helo, какво всъщност знаем за въпросната личност?

*

Helo

« Отговор #24 -: Ноември 01, 2009, 01:57:11 pm »

Цитирам най-добрата си приятелка от детинство, чиято карта има много общо с тази на Хело.

Трябва да ми разкажеш за твоята приятелка в някоя от съседните теми. Интересно ми е какъв човек е и какво е общото между нас. ;)

По картата на Миоджералвомбо - Плутон в 7-ми дом. Трансформация, лично израстване чрез партньорствата. Явно това се изразява чрез тантра.

« Отговор #25 -: Ноември 01, 2009, 01:58:10 pm »

Имаше една връзка с доста активен сексуално мъж и не се оплакваше нито от темпото, нито от честотата, нито от продължителноста. Дай Боже всекиму такава съвместимост.
::) ::) ::)

А ти напълно ли си сигурна, че той е бил толкова активен... или съдиш по хвалбите на приятелката си?  ;D

Тя не е от хората, които се хвалят. Той поддържа връзка с нея дори сега, когато е в друга държава и живее с друга жена, която не му пуска особено често  ;D. Но, когато с в чужбина очевидно си готов на всякакви компромиси.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #26 -: Ноември 01, 2009, 02:07:22 pm »
По картата на Миоджералвомбо - Плутон в 7-ми дом. Трансформация, лично израстване чрез партньорствата. Явно това се изразява чрез тантра.

Плутон на практика не прави никакви аспекти с лични планети, има квадратура с МС. Това, че е в интерсептиран знак, може и да го кара да се надува, но по скоро не бих надценявала ролята му в тази карта. Знаеш какво е отношението ми към транссатурновите, приемам ги за основни акценти в картите при доста рестриктивни условия.  :D

*

missKapriz

« Отговор #27 -: Ноември 01, 2009, 02:08:49 pm »
Май се наситихме на темата-затишие
А картата,която пуснах май ще остане необсъдена :(

*

Diyana

• 2705
« Отговор #28 -: Ноември 01, 2009, 02:12:13 pm »
Май се наситихме на темата-затишие
А картата,която пуснах май ще остане необсъдена :(

Ама то човек не мое ви насмогне на картите. Аз докато си спържа кИфтетата, си оправя презентацията и си пусна СоларФайъра и вие вече сте отишли три карти напред. Така като се включа по некое време, ви накъсвам диалога  8)

*

missKapriz

« Отговор #29 -: Ноември 01, 2009, 02:15:40 pm »
Хахах,като Наполеон си ,Даяна-няколко дини под една мишница.
Той диалога ни и без туй не е много стегнат,тъй че давай смело-накъсан или не-диалог е ;D
А за картите си права-май трябва повече да се изчаква.Дааммм

*

Vision

• 3523
« Отговор #30 -: Ноември 01, 2009, 02:25:37 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:13:00 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Helo

« Отговор #31 -: Ноември 01, 2009, 02:37:02 pm »

а пък Хелото както и слънцето и асц. са и на границата, няма как да не ми мине някаква мисъл и за би наклонности..то е и логично- ще търси, търси този хем властен, хем покорен, хем не знам какъв мъж и накрая като се разочарова достатъчно пъти, ще влезе в мъжката роля спрямо някоя жена и ще стане за нея идеалът, когото не е могла да намери.. ;)

Знаех си! Всъщност, ти си би и това заяждане с мен е било само част от една типична за тийнейджърите игра, с която ти се опитваш да ме сваляш и изразяваш неувереността си при свалките. След като си ме видяла на снимка си се влюбила в мен!  :o  ::)

Пък аз си мислех, че сигурно ми завиждаш, защото съм по-хубава от теб.  ;D ;D ;D

Ето каква била работата!  :-\

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #32 -: Ноември 01, 2009, 02:41:24 pm »
По картата на MissKapriz. Трудно изразяване на чувства. Самоосъзната нужда от заблуди по отношение на чувствата. Липса на интерес към партньора, ако няма "напрежение" в контакта. Добре осъзната роля на лидер в контактите, без напрежение по темата. Просто това е ясно още от началото. Винаги има наличие на известна неудовлетвореност и лек отенък на разочарование. Словестността играе важна роля в секса. От голяма значение е какво ще се каже и от двете страни. Потребност от обсъждане на ситуацията по време и след... Думите са афродизиак? На прав път ли съм?  ???
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 03:03:22 pm от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Vision

• 3523
« Отговор #33 -: Ноември 01, 2009, 02:42:23 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:12:49 pm от Vision »

*

missKapriz

« Отговор #34 -: Ноември 01, 2009, 02:45:27 pm »
Вижън и Хело-озаптете се,моля :'(Пак се заръбахте ;D ;D ;DОспамихте темата ;)

Ревати-браво!Само за словесността не съм сигурна,но ще питам веднага
Питах-обича да и говорят мръсотийки,така че и тук си права.
Друго??Хело,няма ли да се включиш и ти
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 02:50:21 pm от missKapriz »

*

Helo

« Отговор #35 -: Ноември 01, 2009, 02:46:02 pm »

но да не изпадаме в битовизми- кажи- падаш ли си по потни и смърдящи на пор мъже!??

Първо ти кажи - влюбена ли си в мен, защото си лесбийка?

Или ми завиждаш защото съм по-хубава от теб, заради невероятното ми чувство за хумор, веселия ми нрав, както и заради други мои качества, които ти никога няма да притежаваш?  ???

*

Vision

• 3523
« Отговор #36 -: Ноември 01, 2009, 02:49:04 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:12:40 pm от Vision »

*

Helo

« Отговор #37 -: Ноември 01, 2009, 02:53:49 pm »

Друго??Хело,няма ли да се включиш и ти

Ще се включа. Първо кажи дали това е карта на мъж или на жена.

*

missKapriz

« Отговор #38 -: Ноември 01, 2009, 02:56:50 pm »
жена е

*

veshti4ka

« Отговор #39 -: Ноември 01, 2009, 03:01:39 pm »

Първо ти кажи - влюбена ли си в мен, защото си лесбийка?

Хело, да ти серам /с голямо извинение.... може би  ;D / на неориентирания Плутон хахахаааааааааааааааааааааааа ебаси ще пукна от смях с тебе хахахахаааааааааааааааааа .... божкеееееееее и тва доживях да прочета - щом някой предположи нещо по-нестандартно и ти веднага "на ти пък - харесва ме!" хахахаааааааа...  ох мале, сигур Юнг се е обърнал на въртележка в гроба си с теб хахахахаааааааааааааааа  ;D ;D ;D

за чеп ти е тоя Плутон в картата като толко плитко ти минават разследванията  ;)