Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517678 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Говорим си за секс
« Отговор #80 -: Ноември 01, 2009, 09:56:18 pm »
Леле,каква тема сте пуснали! ;D
Много моля да бъда обсъдена и аз.Какъв секс искам,как го искам и с кого го искам! ;D ;D ;D

за секса добре е да има замесен уранчо- че да има "искра",че иначе ако се кара само на плутони и луни ще се мотат нещата ( освен ако луните не са  огнени по- точно  овнешки рогати луни) е добре е да има  и устойчив марс, за да няма "изтощаване" нещо земно за здравина и  нещо водно, че да има страст, чувства и драма

Кaya,ако бях мъж,в твоите очи щях да съм перфектния любовник!Уран управител на 7,8,9-ти,Марс в Лъв,стелиум в Телец,Луна в Риби. :P ;D
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 10:16:52 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #81 -: Ноември 01, 2009, 10:35:50 pm »
Аурора,що ми разваляш настроението тук,в тази хубава тема с толкова прозаичен въпрос за интервюто?! ;D
Тъкмо се бях размечтала и си мислех,как не съм съгласна с Вижън,че говори за Телците,че сме харесвали натуралистичното,с кални ботуши,миризливи и не знам си какви.Абсолютна лъжа!Долна инсинуация!Нема ти казвам на такъв каква първоначална скорост ще му дам! ;D
С Мис Каприз също не съм съгласна,че било важно разбирателството и не знам си какво,а секса после ще го оправяме.За мен няма такова нещо.Още от началото се разбира с някой дали си пасвате сексуално или не,после има мнооого да се мъчиш... ;D ;D ;D

Аурора и сега по въпроса ти.Чакам резултат!За това как е минало интервюто,ще съдим по финала.Иначе е смешно,да разправям колко добре е минало,а да не ме вземат.Крайният резултат е важен. ;) ;D

*

Helo

« Отговор #82 -: Ноември 01, 2009, 10:39:03 pm »

Тъкмо се бях размечтала и си мислех,как не съм съгласна с Вижън,че говори за Телците,че сме харесвали натуралистичното,с кални ботуши,миризливи и не знам си какви.Абсолютна лъжа!

Ти не беше ли зодия Близнаци?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #83 -: Ноември 01, 2009, 10:43:08 pm »
Да,Слънцето ми е там на 0.12,но толкова много се чувствам като Телец,заради този стелиум,който имам,че на моменти забравям,че съм Близнак.
Когато прочетох Лили какво беше написала за Телците,съвсем в началото,направо видях себе си. :)

*

Helo

« Отговор #84 -: Ноември 01, 2009, 10:47:55 pm »
Да,Слънцето ми е там на 0.12,но толкова много се чувствам като Телец,заради този стелиум,който имам,че на моменти забравям,че съм Близнак.
Когато прочетох Лили какво беше написала за Телците,съвсем в началото,направо видях себе си. :)

Но на външен вид ми напомняш на Близнаци, а не на Телец.

Нека и другите, които са ти видели снимката кажат на какава зодия им приличаш.

*

Vision

• 3523
« Отговор #85 -: Ноември 01, 2009, 10:48:28 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:11:48 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #86 -: Ноември 01, 2009, 10:50:18 pm »
Няма нужда от снимки,защото някои от хората тук са ме виждали и на живо.В момента съм кукнала в тази тема и ми се иска да чуя нещо за сексуалния ми живот,аз не че не знам,ама ми е интересно.Остави го сега външния ми вид. ;)

*

Helo

« Отговор #87 -: Ноември 01, 2009, 10:51:11 pm »

не знам защо се сложи при телците, но понякога какво харесва някой и какво го възбужда може да са различни неща, например- телците не харесват да се пилее храна, но си падат да правят секс с/чрез храна,а така тя нерядко става неизползваема, но пък ги възбужда, а това им е по- ценно от другото- да са запасени максимално и нищо да не се изхвърля.

Или наскоро ти е паднала тухла върху главата  ;D или пък се чудиш какво лошо да измислиш за Телците, само и само да изразиш колко ми завиждаш!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Ноември 01, 2009, 10:53:12 pm »
Още от началото се разбира с някой дали си пасвате сексуално или не,после има мнооого да се мъчиш... ;D ;D ;D

И аз туй казвам, моме.  :-[
Като ме тръшна навремето голямата лИбоФ и после установих, че не си пасваме и нямаме никакъв синхрон в леглото... На всичкото отгоре не се и стараеше, само едни голи претенции бяха...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Ноември 01, 2009, 10:56:03 pm »
но си падат да правят секс с/чрез храна,а така тя нерядко става неизползваема, но пък ги възбужда...

Гладен Телец и секс? Права си, такова нещо нЕма!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #90 -: Ноември 01, 2009, 11:00:24 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:11:35 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #91 -: Ноември 01, 2009, 11:00:41 pm »
само едни голи претенции бяха...  ;D

Не стига,че гол,ами и с претенции! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Ноември 01, 2009, 11:03:42 pm »
За изпълнения с пот и кални ботуши не знам, но никой не може да те "изяде" по-сладко от един Телец. В това е предимството на натурализма. Ако приемем, че възприемат жената като част от "трапезата" си.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #93 -: Ноември 01, 2009, 11:06:10 pm »
И мъжете така ги възприемаме... :P ;D
Да добавя само,че Марс в Телец също не е лесен. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Ноември 01, 2009, 11:07:11 pm »
Такива съм имала най-много, знам им цаката.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #95 -: Ноември 01, 2009, 11:24:30 pm »
Предлагам всеки да сподели, ако има желание, и за най-калпавия си любовник и астрологичните констлации в картата му.
Сигурно ще се учудите, но най-непохватният ми любовник бе и най-голямата ми любов. Егаси парадокса.  :-[

Имах един такъв,ама то някакси беше комплексно.Беше се влюбил.Страшно странно запознанство.Интелигентно,красиво момче,с хубаво тяло,с възможности,не беше никак зле,но аз като казах,че не го харесвам и историята се влачи,влачи и накрая приключи.Доста хора ми мрънкаха заради него,включително и сестра ми.Упрекваха ме,че не съм добре,но...за мен нямаше химия,не беше мой тип... :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Ноември 01, 2009, 11:27:23 pm »
Не мога да се оплача от липса на "химия" с онзи, въпросния - лИбоФта, но поставя ли се егоизмът на първо място, всичко се затрива...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #97 -: Ноември 01, 2009, 11:36:07 pm »
Освен да кача една синастрия с човек,с кого сме правили страхотен секс... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Ноември 01, 2009, 11:37:35 pm »
Ако ти стиска, дай да я разчепкаме.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #99 -: Ноември 01, 2009, 11:41:14 pm »
Не му знам часа,Лили.А то така не е сигурна работата...

Добре,ще я кача,но набързо.Ама искам да кажете честно какво виждате.После ще ви дам малко жокерчета,каква е била връзката. ;)
Моите планети са отвътре.

« Последна редакция: Ноември 02, 2009, 11:59:53 pm от Мia21 »