Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517596 Прегледи
*

Миоджералвомбо

Re:Говорим си за секс
« Отговор #160 -: Ноември 02, 2009, 11:30:14 pm »
Миа ,не разбирам от астрология,макар че имам известни бегли познания

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Ноември 02, 2009, 11:32:35 pm »
За аспекта Марс/Нептун и тантричния секс съм го чувала и аз. Мисля, че някъде в сайта на Бялото братство бе споменато и от там е тръгнало из нета...
Но нима можем да се ограничим само с един-единствен вид аспект?
По тази логика с всеки, който има Марс в Овен или Лъв, би трябвало да имам тантрични изживявания, ако реша да правя секс, но на практика далеч не е така. Това са клишета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #162 -: Ноември 02, 2009, 11:33:30 pm »
За аспекта Марс/Нептун и тантричния секс съм го чувала и аз. Мисля, че някъде в сайта на Бялото братство бе споменато и от там е тръгнало из нета...
По тази логика с всеки, който има марс в Овен или Лъв, би трябвало да имам тантрични изживявания, ако реша да правя секс, но на практика далеч не е така.

Аз го знам от руски източник

*

Mia21

• 2502
« Отговор #163 -: Ноември 02, 2009, 11:34:03 pm »

Освен със секса и красивите дами,с кое друго те привлече този астрологичен форум,така че да започнеш да се включваш? :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Ноември 02, 2009, 11:34:56 pm »
Ами да, като се има предвид връзката на БАА с Бялото братство и руската школа, става ясно защо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #165 -: Ноември 02, 2009, 11:35:46 pm »
По тази логика с всеки, който има Марс в Овен или Лъв, би трябвало да имам тантрични изживявания, ако реша да правя секс, но на практика далеч не е така. Това са клишета.

Логиката ти е погрешна. Аз съм имала тантрически изживявания с мъж с Марс в Риби. Моят Нептун е в Скорпион, а Юпитер в Рак - голям воден тригон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Ноември 02, 2009, 11:36:34 pm »
Сигурно ни е чел доста преди да се включи в дискусиите. И тук Хело го разконспирира.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #167 -: Ноември 02, 2009, 11:36:57 pm »
Имам не само твоя снимка Хело,а също и на Небесна  и на Аурора Бореалис и на деизи,Смиатам ,че наи -красива от вас е....   всички сте много красиви/всяка със чара си/
  А ти можеш ли да ми кажеш кое е наи хубавото цвете от един  чудесен букет ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #168 -: Ноември 02, 2009, 11:37:56 pm »
По тази логика с всеки, който има Марс в Овен или Лъв, би трябвало да имам тантрични изживявания, ако реша да правя секс, но на практика далеч не е така.

Не зная дали е така или не.Не споря,но в синастрията,която дадох за пример го има този аспект макар и на 4-ри градуса.Погледнах още една две карти и там го имаше,с по-широки орбиси.
« Последна редакция: Ноември 02, 2009, 11:43:35 pm от Мia21 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #169 -: Ноември 02, 2009, 11:38:15 pm »
Логиката ти е погрешна. Аз съм имала тантрически изживявания с мъж с Марс в Риби. Моят Нептун е в Скорпион, а Юпитер в Рак - голям воден тригон.

Не е логика.
Това, че ти си имала еди какво си субективно изживяване, означава ли, че важи и е приложимо за всички?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #170 -: Ноември 02, 2009, 11:38:41 pm »

??? >:(

Нали преди малко писа, че разбираш от астрология!

*

Helo

« Отговор #171 -: Ноември 02, 2009, 11:40:05 pm »

Все някое цветенце трябва да се отличава от останалите.  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #172 -: Ноември 02, 2009, 11:42:02 pm »
Мисълта ми беше, че в астрологията субективният опит не винаги е приложим спрямо цялото, макар че принципът "от частното към общото" действа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #173 -: Ноември 02, 2009, 11:43:14 pm »

Освен със секса и красивите дами,с кое друго те привлече този астрологичен форум,така че да започнеш да се включваш? :)
Миа погрешен въпрос.Това е форум за астрология ,а няма как да мисля за секс из него,още повече да знам че астролозите тук са жени.Интерсеувам се от астрологиа ,но сам аматьор.мотива ми е бил да науча  нещо повече.А не съм смятал да споделям каквото и да било за моито занимания.Просто това Хело ме разпитва  и от неините активности стигнахме до тоя хал ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #174 -: Ноември 02, 2009, 11:45:55 pm »
Просто това Хело ме разпитва  и от неините активности стигнахме до тоя хал ;D

Имате да проработвате синастрична тау-квадратура - твоя съвпад Марс/Сатурн с нейната опозицийка Меркурий/Плутон.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #175 -: Ноември 02, 2009, 11:46:56 pm »

Все някое цветенце трябва да се отличава от останалите.  ::)

Цветята може да са различни на външен вид ,но същността е една и съща ;)

*

Helo

« Отговор #176 -: Ноември 02, 2009, 11:47:43 pm »

А не съм смятал да споделям каквото и да било за моито занимания.Просто това Хело ме разпитва  и от неините активности стигнахме до тоя хал ;D

Ми, видях ти странния ник най-отдолу и реших да цъкна на него. А ти си беше сложил снимката за аватар. Видях ти странния външен вид и реших, че трябва да ти пиша.  ::)

Аз и на Пасапорте бях писала, защото гледах, че е регистриран и дълго време ни чете, пък не пише. Та може и той заради мен да е решил да се включи за малко.

*

Helo

« Отговор #177 -: Ноември 02, 2009, 11:48:42 pm »
Просто това Хело ме разпитва  и от неините активности стигнахме до тоя хал ;D

Имате да проработвате синастрична тау-квадратура - твоя съвпад Марс/Сатурн с нейната опозицийка Меркурий/Плутон.  ;D

В какъв смисъл да проработваме?

То ако направиш карти и между останалите потребители, все ще излезе нещо, което да проработват.  ::)

*

Nebesna

« Отговор #178 -: Ноември 02, 2009, 11:51:32 pm »

Не е логика.
Това, че ти си имала еди какво си субективно изживяване, означава ли, че важи и е приложимо за всички?

Субективно, ама проверено! Пожелавам ти и ти да го имаш. Ако беше мъж, твоят Марс в Риби, можеше и да яхне моя воден тригон. ;D ;D ;D ;D и да се носи по течението на изживяването.

*

Helo

« Отговор #179 -: Ноември 02, 2009, 11:55:10 pm »

Миа погрешен въпрос.Това е форум за астрология ,а няма как да мисля за секс из него,още повече да знам че астролозите тук са жени.

Е как така имаш снимките поне на половината от потребителките тук, а не си знаел, че това е форум, в който пишещите са жени?  ;)