Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 516403 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Говорим си за секс
« Отговор #360 -: Ноември 08, 2009, 09:04:05 pm »
Да на една дата са .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #361 -: Ноември 08, 2009, 09:11:09 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:25:59 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

missKapriz

« Отговор #362 -: Ноември 08, 2009, 09:16:54 pm »
Диди я няма да потвърди или отрече.Когато се появи може да продължим-така без нея ми е безинтересно

« Отговор #363 -: Ноември 08, 2009, 09:20:37 pm »

Омъжена съм с дете. С мъжа ми стават две.Крайно разочарована съм от брака си .Труден брак ,труден партньор  .Все едно са ми отрязали крилата, не мога да дишам.Търся мъжа на живота си.И не се притеснявай да ме питаш директно,имам Луна тригон Ас, нямам проблем със споделянето :)
[/quote]
Ако съдя по думите и че не е щастлива с него той дори и е отнел радостта от единствения ден в годината-рождения и ден!  :-\ Иначе в синастрия едно нещо ми направи впечетление неговия АС попада в нейния 8-ми дом-би трябвало да и харесва секса с него,но тя търси нещо друго...
Колкото до неговата карта тази опозиция мужду Слънцето и Луната-в него има един кофликт между его и емоции,между мъжкото и женското,а и с този Нептун в 7-ми дом внася известна доза объркване по отношение на партньорите.
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #364 -: Ноември 08, 2009, 09:28:27 pm »
Този Нептун му е в съвпад с Юпитера което преувеличава нещата и този съвпад му е опозиция със съвпада на Венера и Сатурн.А забелязахте ли,че в картата му няма квадратури?А секса е нито лош нито хубав.....обикновен ???
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #365 -: Ноември 08, 2009, 09:34:04 pm »
Ти каза че обичаш да споделяш-какво точно те дразни в него?Идеални бракове няма нито ние жените сме перфектни нито мъжете ни са такива всичко е въпрос на разбиране и решаване на проблемите!

« Отговор #366 -: Ноември 08, 2009, 09:37:34 pm »
Товоя нали е идеален и секса ти е перфектен какво тогава правиш тук,а не отидеш да отравиш жена си или любовницата???

« Отговор #367 -: Ноември 08, 2009, 09:38:01 pm »

значи козирог по пети, или водолей, който да не е прекалено изчанчен, или колега- рак, примерно, ама и те са властни като козирозите..а би я обгрижвала риба, но пък тя иска да е по- борбен...трудна задача е да се намери подходящ мъж за жена близнаци с асц. дева  ;D
Бях пуснала още един пост но незнайно защо не е излезнал.Бях написала ,че като Близнак никога не са ме привличали Водолей и Везни.Повечето връзки са се въртяли около Раци, Близнаци и един Телец но той беше чужденец и връзката ни приключи с връщането ми в БГ.За всеки случай трябва да ми се остви малко свобода без нея не мога да дишам и да не е прекалено ревнив

*

Lillie

• 30532
« Отговор #368 -: Ноември 08, 2009, 09:42:27 pm »
Труден брак ,труден партньор  .Все едно са ми отрязали крилата, не мога да дишам.

Между другото така, както го описваш, го мислех за някой сатурнов тип, дори щях да те питам дали съпругът ти няма нещо сатурново. А пък вие не стига, че и двамата сте със Слънце в един и същи знак, а и сте родени на една дата.
Не му липсва мутабелност на съпруга ти, но ако чакаш той пръв да се промени, много имаш да чакаш. Докато шансът за промяна е заложен по-скоро при теб и мисля, че е добре да работиш върху себе си в тази насока, а и доколкото разбирам, вече си стъпила на този път. Забележи, при съпруга ти АС е в Телец, а МЦ е в Козирог, упавителите им са в съвпад в Телец, фиксиран знак, който трудно и мудно приема промяната. При теб осите са в мутабелния кръст, меркуриева доминанта, при това Меркурий е в сходящ квадрат с Плутон, който се намира в знака на АС - нужда от личностна промяна, промяна в съзнанието и начина на мислене най-вече.

Що се отнася до синастрията ви, както всяка друга синастрия и вашата има и силни, и слаби страни. Предполагам, че за усещането за дискомфорт и несподеленост в отношнията ви допринася несъвместимостта по лунен знак - Луните ви се намират в знаци, които са в квинконкс и реално не се "виждат". В индийската астрология това правило важи с още по-голяма сила, тъй като там ключова роля играе Луната, затова много е важно в кой дом спрямо твоята Луна е позиционирана Луната на партньора. За синхрон в секса от гледна точка на западната астрология или може би липсата му, доколкото оставам с такова впечатление от коментарите ти тук, допринася квинконксът между Марсовете - Рак/Водолей. С Венера в Рак в квадрат с Плутон имаш нужда от повече дълбочина и усещане за защитеност, споделено доверие. Марс в Рак в женска карта олицетворява грижовния тип партньор, а квадратът му с Уран допринася за нуждата ти от партньор, койт да осигурява не само емоционална дълбочина, а и повече разнообразие откъм усещания... В този смисъл може би донякъде аспектът му с Уран го доближава до водолейския Марс на съпруга ти, но въпреки това сексуалните ви нужди и начинът, по който ги изразявате, не са много в синхрон.

Ако ви се разгледат картите по индийска система, не бих казала, че ви липсва съвместимост, но там принципът е друг. Съдбата ни събира с онези хора, с които имаме трески за дялане, а не само цветя и рози, в противен случай съвместният живот се обезсмисля, ако всичко е прекалено гладко. Перфектни отношения няма, има само усещане за такива, но и то е временно и се променя, а в един момент може и да си отиде...
Разгледах ви Д9 или тъй наречената карта Навамша, която дава инормация за търсения тип партньор. В твоята навамша Марс се намира в 7 дом и отправя мажорен аспект към Луната, освен това аспектира и Венера, която управлява 7 дом и се явява естествен сигнификатор на секса в източната астрология, което загатва за нужда от по-активен, инициативен, т.е. марсов тип партньор. Докато в навамшата на съпруга ти 7 дом е зает от Луна, Сатурн и Кету във Водолей, което пък предполага нужда от запазване на известна дистанция в отношенията, а също така търсене на по-зрял и отговорен партньор. Ти самата споменаваш, че заедно със съпруга ти децата в семейството ви стават две. Да де, общо взето това важи за повечето мъже или поне така се говори за тях... не зная доколко "важи", но както и да е...  Иначе в навамшата на съпруга ти не липсва мажорен аспект между Марс и Венера, но двете планети са разположени в неблагоприятни домове, Марс е в падение, Венера се намира в сатурнов знак и в 6 дом, която домова позиция не се приема за особено благоприятна. А в Раши, т.е. основната карта, Венера управлява 7 дом, намира се в един знак със Сатурн, в сидералния Телец, накшатра Критика, която е с доста войствена по принцип природа. При теб в Раши Венера и Марс също имат мажорен аспект, намират се в един знак, макар и в различни накшатри. А този аспект понякога има свойството да превръща брачния живот, а не само сексуалния, в бойно поле. Принципно дава повече страст, но не винаги страстта намира подходящ отдушник и може да извира по друг начин. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #369 -: Ноември 08, 2009, 09:43:03 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:25:51 pm от Vision »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #370 -: Ноември 08, 2009, 09:49:19 pm »
вместо да вземете да изгладите ризите на мъжете си

Ще ви се. Жените да не сме само за това? Няма я Вещичка да яхне метлата.  ;D

Цитат
утре са на работа...

И ние ходим на работа. Кой ходи, кой не ходи...
Не знам какъв е процентът на неработещите тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #371 -: Ноември 08, 2009, 09:51:06 pm »
какво тогава правиш тук,а не отидеш да отравиш жена си или любовницата???

Да отрови жена си и после да оправи любовницата. Това е верният отговор.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #372 -: Ноември 08, 2009, 09:53:58 pm »
нещо от съседната тема за въпросния господин с курвашката Венера  :D
аз ако изляза в отпуска 1 месец , ще ви оправя всичките до една.  ;D ;D ;D и ще се кротнете.

Да ме извинява админа и по-чувствителните между вас, колеги, но това ми напомня нещо, които се казва по подобен повод по македонските краища: "фали ме усто, оти ке серем у тебе!"  ;D  ;D  ;D

;D ;D ;D
то тези които се перчат с достойнството скрито в гащите им са най-слабите любовници даже го наричат с умалителни имена!!!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #373 -: Ноември 08, 2009, 09:55:33 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:25:42 pm от Vision »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #374 -: Ноември 08, 2009, 09:56:47 pm »
Слаба ракия е кур... пардон, близнашката Венера  ;D, Марса е важен.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #375 -: Ноември 08, 2009, 10:05:52 pm »

Да отрови жена си и после да оправи любовницата. Това е верният отговор.  ;D

Той няма да отрови жена си, защото има материална изгода от нея. Няма и да се разведе с нея.

Слаба ракия е кур... пардон, близнашката Венера  ;D, Марса е важен.  :P

марса ми е огнен лъв, а нийде не съм споменавал колко санта ми е
не съм се перчил, просто ми прави впечетление, че не си говорите за манджи и плетки и ризи на мъжете си , какво да им сготвите и т.н. а разни тука махленски неща  ;D на мен ми е забавно да ви слушам, и да ви чета, готини сте  ;D

маригадже, жена ми ако изглади ризата , вечерта я уважавам... така че извинявай ама си изпълнявам съпружеските задължения, ако тя си изпълни нехните ...

Защо един женомразец, който се страхува от жените (снощи си призна, че си такъв, без никой да те пита) чете та се къса и пише в един форум, в който пишат предимно жени? Решил си да ги откажеш от умуването, за да не стават прекалено умни, а да се занимават повече с гладене на ризите на мъжете си, плетене и разговори за манджи?

Е, ако правят това жените не ти изглеждат толкова страшни, нали?
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 10:11:16 pm от Дзиранцихотастйе »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #376 -: Ноември 08, 2009, 10:06:09 pm »
маригадже, жена ми ако изглади ризата , вечерта я уважавам...

Хе хе, чудя се какво ли ще трябва да направи мъжът ми, за да го "уважа"? Само следвам твоята логика.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #377 -: Ноември 08, 2009, 10:09:24 pm »
Цитат
маригадже, жена ми ако изглади ризата , вечерта я уважавам... така че извинявай ама си изпълнявам съпружеските задължения, ако тя си изпълни нехните ...
Абе тя лесно ще намери някой да я уважи,ама ти как ще намериш мераклийка с ютия ;D ;D ;D ;D

« Отговор #378 -: Ноември 08, 2009, 10:09:40 pm »

сега се сетих, имах преди време една колежка близнак с асц. дева, това ми помага да си те представя :) тя беше умна, но не можеше да го изяви, заради асц., предполагам и имаше комплекси относно ума си, което май е характерно за близнаците, при нея беше безпочвено..
беше хубава жена, но някак се оставяше на течението, на рутината, което пак е според асц., според мен..много искаше да се докаже в работата и да расте, като понякога правеше мръсни неща на други хора /типично за близнак/, както и обичаше на баницата мекото, на работата лекото..не успяваше да завърже близки контакти с колегите, усещаше се дистанция, заради вътрешните и страхове, защото никой не я мразеше реално, просто я забравяха, заради хладината и, предполагам..това може да няма много общо с теб, все пак има много други влияния, но ако поне малко си приличате, трябва да загърбиш асц., колкото ти е възможно повече и да си импулсивна, жизнена, весела, всичко, което ти е по слънце и чувствена и земна по луна..асцендента направо те смачква, той те кара толкова да нищиш и да си недоволна от това, което имаш..
Имаме малко общи неща с тази колежка.Общото е ,че може би понякога се оставям на течението да ме носи и че много държа на работата си/има си хас с 4 планети в 10ти и Сатурн в съвпад с МС/ но като цяло с колегите си винаги съм се разбирала  .По пинцип рядко сменям работа и с някои колеги сме приятели с години.Не съм действала никога зад гърба на колегите си и мисля,че са ме уважавали както те така и шефовете ми

*

Lillie

• 30532
« Отговор #379 -: Ноември 08, 2009, 10:13:13 pm »
Да бе.
Ако всички жени без изключение бяха такива, цена немаше да имате вий.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.