Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515378 Прегледи
*

Skarlet

Re:Говорим си за секс
« Отговор #680 -: Ноември 24, 2009, 04:37:52 pm »
Да,за самия Меркурий забравих да спомена.  ;D Така е,като готвя,работя и пиша във форума.  ;D Моят Меркурий е ретро в Рак и е малко срамежлив,но Овчата Луна компенсира това.  :-[ Венера и тя е в Рак,но е в съвпад с Меркурий. Венера и Меркурий с в секстил с Марс в Телец. За него няма нужда да говоря.  :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #681 -: Ноември 24, 2009, 04:42:05 pm »
И аз имам срамежлива Венера в Рак, но тя е скрита лимонка заради квадрата с Плутон, а и с подкрепата на Марс и Меркурий в "приказливите" знаци.... ясно е вече какво е положението. Луната ми в Лъв - още един жокер.  ;D

Пропуснах да допълня, че Лилит също е в Близнаци и то в съвпад с Марс. Определено й отдавам значение. Обича разговорите за секс. Ето го и доказателството.  :P

Разбира се тук, както се шегуваме и разсейваме все ще си кажем и нещо полезно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #682 -: Ноември 24, 2009, 05:20:16 pm »
Ето ме върнах се  :D
Според мен за свободната изява на чувствата е нужно спокойно възприятие....по Мерка и подсъзнание,което да не е подтиснато по Лилит
Нещата по Венера и Марс са ясни: Венера обича така и го изразява чрез Марс иначе... ,но аз си мисля, че секса е преди всичко в главата на правещия го и умението му да го изяви наяве.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #683 -: Ноември 24, 2009, 05:31:29 pm »
И едно дошълнение от мен :) Елфидка- сексът, който предпочиташ е "домашен" ;) У8 в 4 дом. Домашен, ноооо с екстри- Нептун в скстил с диспозитора си Плутон, който определено е сексуална планета.

« Отговор #684 -: Ноември 24, 2009, 05:57:23 pm »
    :) Eлфидка, така си постнала линка, че спокойно може да ти се разгледа целия астронабор /данните, в твоя личен сайт/.... :D.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #685 -: Ноември 24, 2009, 06:02:19 pm »
И едно дошълнение от мен :) Елфидка- сексът, който предпочиташ е "домашен" ;) У8 в 4 дом. Домашен, ноооо с екстри- Нептун в скстил с диспозитора си Плутон, който определено е сексуална планета.

Стана ми много забавно,защото и преди съм си го мислил-аз като имам У8 на К6-това какво значи,че ще обичам секс на работата ли ? Или че ще работя в кексуалните сфери  ;D ;D ;D
Шегувам се разбира се,но определено съм работил и работя  професионално по някои от сферите на 8 дом (окултизъм).

Ооооо пак изпаднах в смях-значи както съм с АСЦ Дева и Марс на К6 (У8)-никакви кексове преди къпане,подреждане и изчистване на мястото  ;D

*

Helo

« Отговор #686 -: Ноември 24, 2009, 06:04:10 pm »
   :) Eлфидка, така си постнала линка, че спокойно може да ти се разгледа целия астронабор /данните, в твоя личен сайт/.... :D.

И без това не ги познавам тези Калинка, Венци, Магдалена, Мони, Дуда и останалите.

;D ;D ;D

Що за име - Дуда!  ???

*

Helo

« Отговор #687 -: Ноември 24, 2009, 06:06:09 pm »

Ооооо пак изпаднах в смях-значи както съм с АСЦ Дева и Марс на К6 (У8)-никакви кексове преди къпане,подреждане и изчистване на мястото  ;D

Ауууууууу, затуй ли си толкова зле?  :o Хем Козирог, хем асцендент Дева. Пфуууууууу

Хем се праиш на шеф и командваш, хем и други кусури имаш.  ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #688 -: Ноември 24, 2009, 07:39:45 pm »

Стана ми много забавно,защото и преди съм си го мислил-аз като имам У8 на К6-това какво значи,че ще обичам секс на работата ли ? Или че ще работя в кексуалните сфери  ;D ;D ;D
Шегувам се разбира се,но определено съм работил и работя  професионално по някои от сферите на 8 дом (окултизъм).

Ооооо пак изпаднах в смях-значи както съм с АСЦ Дева и Марс на К6 (У8)-никакви кексове преди къпане,подреждане и изчистване на мястото  ;D
Cинухе, ирония ли долавям или нещо се бъркам. ;D ;D
Ами при теб .... ;) имаш възможност за служебни романси, но ...това само в случай, че ти е по-слаб ангелът.
Не разбирай буквално, че декорите са бюрото и служебния комп. зад гърба ви ;D ;D Просто, може да поканиш някоя мила, интелигентна колежка на питие ииии каквото сабя покаже.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #689 -: Ноември 24, 2009, 07:51:56 pm »
Просто, може да поканиш някоя мила, интелигентна колежка на питие ииии каквото сабя покаже.

Обикновено мен ме канят за такива мероприятия,но явно моите ангели са силни  ;D

Я сега кажете,къде са ангелите в картата  ::)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #690 -: Ноември 24, 2009, 07:53:00 pm »

Хем се праиш на шеф и командваш, хем и други кусури имаш.  ;D ;D ;D

Хело,който си го може си го може,а на последните аз им викам ефекти  ;D  8)

« Отговор #691 -: Ноември 24, 2009, 08:15:07 pm »

И аз имам тази позиция, но по Юпитер като втори управител на Риби К8, а стрелеца ми е на К5. Твърдо не съм за интимности на работното място и знам как да поставям дистанция. А и не мисля, че някога ще се занимавам професионално с окултизъм. Е, може, когато Уран ми мине МС-то към 50-тата година, ако преживея съвпада на Уран с нат. Марс.  :-[ :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #692 -: Ноември 24, 2009, 08:26:17 pm »

И аз имам тази позиция, но по Юпитер като втори управител на Риби К8, а стрелеца ми е на К5. Твърдо не съм за интимности на работното място и знам как да поставям дистанция. А и не мисля, че някога ще се занимавам професионално с окултизъм. Е, може, когато Уран ми мине МС-то към 50-тата година, ако преживея съвпада на Уран с нат. Марс.  :-[ :P

А на мен управителят на 10-ти ми е в 8-ми (макар, че Слънцето ми е някъде между края на 7-ми и началото на 8-ми) и мисля, че един ден ще се занимавам професионално със Скорпионски работи, може да има и окултизъм, ама няма да викам духове или други подобни.  ::)

Пък и Скорионските работи (не само окултизъм) ме привличат още от детските години. Ама в този форум май всички от деца са се интересували от мистичното, а? Я да направим анкета и всеки да си каже от каква възраст е започнал да се интересува не от астрология, а от окултно, мистично и подобни неща.  ::)

Я сега всеки да си каже.  ::)

« Отговор #693 -: Ноември 24, 2009, 08:31:49 pm »
Я да направим анкета и всеки да си каже от каква възраст е започнал да се интересува не от астрология, а от окултно, мистично и подобни неща.  ::)

Я сега всеки да си каже.  ::)

Аз някъде от първи клас. Тогава за пръв път присъствах на викане на духове. Бях с баба ми при наши роднини. Това събитие много ми повлия. Мисля, че определи страховете и интересите ми в бъдеще.  ::)

*

missKapriz

« Отговор #694 -: Ноември 24, 2009, 08:33:42 pm »
Тъкмо щях да напиша,че от няколко месеца,но  прочетох Аурора и се сетих,че иаз виках духове със стотинка,която се поставя върху картон с кръгчета с числа и букви.Имаше и с чаша някакъв ритуал

*

Helo

« Отговор #695 -: Ноември 24, 2009, 08:34:05 pm »
Я да направим анкета и всеки да си каже от каква възраст е започнал да се интересува не от астрология, а от окултно, мистично и подобни неща.  ::)

Я сега всеки да си каже.  ::)

Аз някъде от първи клас. Тогава за пръв път присъствах на викане на духове. Бях с баба ми при наши роднини. Това събитие много ми повлия. Мисля, че определи страховете и интересите ми в бъдеще.  ::)

Я разкажи подробности за това.  ::)

Тъкмо щях да напиша,че от няколко месеца,но  прочетох Аурора и се сетих,че иаз виках духове със стотинка,която се поставя върху картон с кръгчета с числа и букви.Имаше и с чаша някакъв ритуал

Имам предвид дали си чела книжки по въпроса още от детска възраст или от по-късна.

*

Uran

• 6041
« Отговор #696 -: Ноември 24, 2009, 08:46:33 pm »
 ;D ;D От 10-шна възраст.
Викане на духове с игла, букви написани в кръг и запалена свещ. ;)

*

Helo

« Отговор #697 -: Ноември 24, 2009, 08:47:47 pm »
;D ;D От 10-шна възраст.
Викане на духове с игла, букви написани в кръг и запалена свещ. ;)

И видя ли някой дух?

« Отговор #698 -: Ноември 24, 2009, 08:48:57 pm »
Я разкажи подробности за това.  ::)

НА един правоъгълен картон се чертае много голяма окръжност. Изписват се буквите от азбуката по окръжността. Също числа от 1 до 10. По средата се изписва ДА и НЕ. Чинийка от кафе се слага по средата на картона. Присъстващите слагат показалец и среден върху чинийката и  медиума започва да вика името на покойника, като постоянно пита да ли е дошъл и дали е ТОЙ. От време на време го пита дали се е уморил и дали иска да си ходи или да продължи. Години след това съм го пробвала това на един лагер. Мисля, че стана, защото го попитах дали майка ми ще ме чака на автобуса, когато се връщаме. Наистина не беше там, както той каза. Бяхме дошли часове по-рано. Не си спомням дали виках духът на баба ми или на дядо ми. Поосле отново опитах с една приятелка у тях, на която баща й беше свещеник, но не стана. Не знам дали мога сама да ги викам. Сега мисля, че е грях да се безспокоят в покоя им, затова и не любопитствам.

Сега се сетих, че имах едно картонче, собственоръчно направено, изработено на същия принцип, но показалеца беше игла закачена на конец. Търсих задграничния паспорт на баща ми. Духът ми каза, че в шкафчето до мивката и то наистина беше там. Майка ми го беше сложила и забравила, а на него му престоеше пътуване.

« Отговор #699 -: Ноември 24, 2009, 08:49:30 pm »
    ;D ;D ;D - Дама Пика! Дама Пика! И само някой лекичко като помръдне и изпадахме в див ужас - хахаха. Насъбрани на купчинка в кръг няколко деца - покрити с одеало и в средата на кръга поставена карта - вече съм забравила подробности... ;D