Здравей Гост

Пълнолуние и безсъние

• 28 Отговора
  • 6658 Прегледи
Re:Пълнолуние и безсъние
« Отговор #20 -: Ноември 03, 2009, 12:04:00 pm »
Да и аз като казвам вода имам предвид женска енергия.   Винаги съм усещала, че при мен нещо не достигат женските качества - търпеливост, гъвкавост, интуиция, умение да постигаш своето без видимо да се потивопоставяш, да се обадиш, където трябва и да премълчиш, където трябва.... такива работи.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #21 -: Ноември 03, 2009, 12:10:13 pm »
Споо това се учи с годините, стига да имаш жшлание, разбира се  :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Skarlet

« Отговор #22 -: Ноември 03, 2009, 12:21:21 pm »
Ох ..  не затова, че май някои от вас не могат да спят на пълнолуние. За други неща.

Завиждам ви, че сте дарени с интуиция и чувствителност и това ви помага да се ориентирате по-добре в житейските ситуации и по отношение на хората. Че виждате нещата  под повърхността и не се подвеждате лесно от манипулации. Че имате шесто чувство и пророчески дарби.

Нека не обръщаме и видоизменяме темата,че веднага се започват атаките срещу водните.  ;D Субекстивни са и други знаци. Но нямам желание да споря с когото и да било.Всеки има право на мнение,пък било то и грешно. В края на краищата всички знаци притежават и положителни,и отрицателни качества. И само един яко заблуден индивид може да си помисли,че няма трески за дялане.  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #23 -: Ноември 03, 2009, 12:27:29 pm »
Скарлет, овнешко изказване прозира тук :P  тоята луна как се чувства на пълнолуние?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #24 -: Ноември 03, 2009, 12:36:19 pm »
   Сега  при комбинацията пълнолуние +  предстояща задушница в събота започвам да сънувам своите починали близки.

И аз така,точно днес сънувах душите на починали,не знаех че скоро е Задушница,но пък и оня ден беше Хелоин.

И аз да се оплача-вече една седмица си стоя на д*то в къщи и пак не мога да спя  :( В смисъл дори и да си легна към 2 часа,което правя обикновено се унасям чак към 5 сутринта,а ми се е спяло.

Сега си врътнах транзитите и изкочи гадината-Уран ми прави квадрат към Нептуна в 4 дом-и на не мога да спя!А и Уран ми упр 6 дом -навиците.То ако не е Уран кой ще е да ми разрушава реда  >:( ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Ноември 03, 2009, 12:40:19 pm »
При мен безсънието вече е станало тенденциозно и не се влияе от лунните фази и дни.  :(
Винаги съм имала проблем със заспиването и респ. със събуждането после, но през последните шест месеца тотално ми се обърка режимът...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Ноември 03, 2009, 12:44:01 pm »
Скарлет, овнешко изказване прозира тук :P  тоята луна как се чувства на пълнолуние?

Ами,я вече го написаФ  ;) : " На мен това Пълнолуние не ми се отрази много добре,защото ми аспектираше Марса и Уран. Бях доста напрегната и гладна.   Не можах да спя онази нощ,но снощи си наваксах,защото бях измъчено недоспала. И като за капак, денят също ми сервира допълнително напрежение - къде положително,къде отрицателно."

Ако забелязвате,тия дни и не влизам много във форума. Толкова проблеми ми се струпаха с детето / най-малкото /, че съм яхнала не една, а 10 метли. И ще гоня до дупка. Активизирала ми се е наталната квадратура Марс/Уран, а при малкия Марс опозира Уран-а му. Пълен свят с малоумници.Някои хора тотално са изтрещяли от опозицията Сатурн/Уран. Ма,нека съм квато си искат в техните очи,ще ги навра там,откъдето са излязли. Особено,когато става дума за децата ми. Не знам на кой свят съм.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #27 -: Ноември 03, 2009, 01:08:13 pm »
Верно че много хора изтрещяха напоследък, дали е от опозицията Сатурн-Уран не знам.
На мен тая опозиция ми се влачи доста връме връз луната, сега ми квадратира Меркурий, след малко чакам и Слънчо да подхване.
Ма се си мисля, че не съм изтрещяла, нищо че ми засяга ключови лични планетки.

Луната ми е в риби, 4, в рак Марс в осми и Лилитка, в Скорпи ми е Нептун и асцендент.
Спя си като къпана, рядко като не мога да заспя, си меткам пасианси.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #28 -: Ноември 03, 2009, 03:35:21 pm »
Това пълнолуние  ми се случва в 10 дом,точно върху нат венера,марс ,луна.Нищо особено не съм усетила. ???
Освен че от преди месец доста надебелях.