Здравей Гост

Темата на Миоджералвомбо

• 245 Отговора
  • 48750 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Темата на Миоджералвомбо
« Отговор #120 -: Ноември 08, 2009, 08:40:37 am »

За да знам в колко часа  и каде точно трябва да се намирам на 21 12 2012 ,за да остана между малцината живи представители на човешкиа род.

точно пък от теб не съм очаквала такава изцепка  ;D ;D ;D

нали знаеш, че то който трябва ще бъде уведомен къде и как  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #121 -: Ноември 08, 2009, 08:44:43 am »
Не се притеснявайте,само аз ще бъда спасена,защото въобще не вярвам на такива апокалиптични теории на вероятностите!Вече съм уведомена и ще ходатайствам и за други хора! ;D ;D ;D

« Отговор #122 -: Ноември 08, 2009, 11:19:02 am »
     Е вие тук снощи сте се скъсали да пишете  ;D. Както и да е. Мио знам, че си съвсем реален, типичен Водолей и че си на годините, които казваш, не се съмнявам въобще в нищо, което си писал. Просто приемам всичко без да тълкувам. Но наистина се чудя, дали този факт за свършека на света те притеснява. Мен не ме притеснява, има си Господ и това е негова работа. Ние хората можем само мислено да се намесим в хода на нещата...Но дали ще въздействаме, дали ще издействаме от Господ прошка, не се знае. Най-важното е - поне аз съм разбрала от всичко, което съм чела до сега, всичко което съм преживяла - че живеем тук и сега. Няма минало, няма бъдеще...Къде е гаранцията, че утре няма да се стовари няква тухла на главата ти и да се поминеш...Ще се радвам, ако има какво да предадеш от твоите знания тук...

*

Helo

« Отговор #123 -: Ноември 08, 2009, 11:22:19 am »
Аз не разбрах как може астрологията да помогне, за да се избегне съмрта на тази фатална дата.

Миоджералвомбо, можел ли да ми кажеш как смяташ да приложиш астрологичните знания, за да се спасиш?  ???

« Отговор #124 -: Ноември 08, 2009, 11:27:05 am »
  Не, Хело, той иска да развие интуицията си, защото тя ще му помогне да предусети нещата и да направи необходимото, когато и където трябва...

*

Helo

« Отговор #125 -: Ноември 08, 2009, 11:28:14 am »
  Не, Хело, той иска да развие интуицията си, защото тя ще му помогне да предусети нещата и да направи необходимото, когато и където трябва...

И как чрез астрологията ще развие интуицията си?

« Отговор #126 -: Ноември 08, 2009, 11:32:10 am »
   Не бе джанъм, не е задължително, на него просто ми е интересна астрологията, но участието в подобни форуми и разрешаването на разни астро въпроси - ти помага да свериш доколко си развил интуицията си, не говоря за астро-знанията...Щото знаеш, че само астрознания не помагат....Ам, нека той сам си каже, де !

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #127 -: Ноември 08, 2009, 11:34:25 am »
Мен не ме притеснява, има си Господ и това е негова работа. Ние хората можем само мислено да се намесим в хода на нещата...Но дали ще въздействаме, дали ще издействаме от Господ прошка, не се знае. Най-важното е - поне аз съм разбрала от всичко, което съм чела до сега, всичко което съм преживяла - че живеем тук и сега. Няма минало, няма бъдеще...
Браво Дейзи! Страхът от смъртта е инстинкт. Но защо винаги да мислим, че Спасението е в оживявянето физически. Има друго спасение и то е много по-важно. Иначе физическият живот губи смисъл. И ако това така очаквано събитие наистина стане, то ще е защото огромна част от света сега мисли само за физическото и материалното.
Друга гледна точка: Абе, хора, не ви ли е тръпка, че ще станете свидетели на неповторимо преживяване, дори и преди да загинете в някакъв смисъл. На мен ми е много интересно и чувствам като привилегия, ако ми е дадено да изживея нещо подобно.
Така, че във всеки смисъл е интересно и ще стане купон, поне при мен де щот ми е РД.  ;D
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #128 -: Ноември 08, 2009, 11:57:48 am »
deisy696  е отговорила съвсем точно на последните въпроси на Хело-Питанката ;D ;)

Миоджералвомбо, ти не живееш в България, нали?

Четох някъде, че живееш на топло място.  ::)
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 12:03:50 pm от Дзиранцихотастйе »

*

Helo

« Отговор #129 -: Ноември 08, 2009, 12:09:09 pm »
Браво Дейзи! Страхът от смъртта е инстинкт. Но защо винаги да мислим, че Спасението е в оживявянето физически. Има друго спасение и то е много по-важно. Иначе физическият живот губи смисъл. И ако това така очаквано събитие наистина стане, то ще е защото огромна част от света сега мисли само за физическото и материалното.
Друга гледна точка: Абе, хора, не ви ли е тръпка, че ще станете свидетели на неповторимо преживяване, дори и преди да загинете в някакъв смисъл. На мен ми е много интересно и чувствам като привилегия, ако ми е дадено да изживея нещо подобно.
Така, че във всеки смисъл е интересно и ще стане купон, поне при мен де щот ми е РД.  ;D

не само ми е тръпка, но мисля, че не случайно сега живеят толкова хора на земята, явно всички души искат /или трябва/ да участват в това събитие.. :)

Голям смях ще се смея, когато дойде 2013-та, а нищо не стане. Вие ще останете с пръст в уста и ще гледате умно. Мдаааа  ;D ;D ;D

:P ;)

« Отговор #130 -: Ноември 08, 2009, 01:22:08 pm »
Лека нощ на всички ,спокоен сън,с един кратък ,но полезен стих и които го разгадае,ще има награди:

Речта,когато е полезна,
    когато е изящна тя,
    когато е благоразумна-
    достига сигурно целта.

нещо като " Блага дума железни врати отваря"

Обаче какъв е въпросът на гатанката?

*

Helo

« Отговор #131 -: Ноември 08, 2009, 01:47:18 pm »

При други технологии,наи- вече асани и вид концентрация на очите,могат да се образуват други мудри с други органи,в които момент иогата  съзнателно не кореспондира,т.е. не си насочва вниманието към тях.Тези органи са върхът на езика,пениса заедно с простатната жлеза, матката/при жена/, очите.Енергията ,която е електромагнетичен ток,определя как  да се променя положението на която и да е част от тялото.

Би ли разказал повече за това? Иска ми се да знам дали ти лично си изпитвал това - органите, които споменаваш - върха на езика, пениса, и простатната жлеза да променят положението си при такива практики? А също така, когато те променят положението си, после връщат ли се в първоначалното си състояние?
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 01:56:33 pm от Дзиранцихотастйе »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Ноември 08, 2009, 02:12:43 pm »
Иска ми се да знам дали ти лично си изпитвал това - органите, които споменаваш - върха на езика, пениса, и простатната жлеза да променят положението си при такива практики?

Абе Хело, въртиш и сучиш, но все гореизброените са ти във фантазиите.  :P :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #133 -: Ноември 08, 2009, 02:20:46 pm »
Иска ми се да знам дали ти лично си изпитвал това - органите, които споменаваш - върха на езика, пениса, и простатната жлеза да променят положението си при такива практики?

Абе Хело, въртиш и сучиш, но все гореизброените са ти във фантазиите.  :P :-[

Не, просто ми стана много интересно и искам да науча нещо.

Надявам се Миоджералвомбо да ми отговори.

*

veshti4ka

« Отговор #134 -: Ноември 08, 2009, 02:22:16 pm »
все си мисля, че дори и Миоджералвомбо да я опъне, то Хело няма да миряса  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хело бре, толкова ли си хлътнала по дивия и тайнствен непознат  ;)  или като си получиш играчката и после ще я захвърлиш, защото вече няма да ти е интересна  :P

*

Helo

« Отговор #135 -: Ноември 08, 2009, 02:27:33 pm »
все си мисля, че дори и Миоджералвомбо да я опъне, то Хело няма да миряса  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хело бре, толкова ли си хлътнала по дивия и тайнствен непознат  ;)  или като си получиш играчката и после ще я захвърлиш, защото вече няма да ти е интересна  :P

Моля, без намеци!

Миоджералвомбо ми е интересен дотолкова, доколкото е странна и интересна личност, от която вярвам, че има какво да науча. ... Нямам предвид да науча тантра практиките.  :P

И недей да спамиш по темата! Тя е за да задаваме въпроси на Миоджералвомбо и да обсъждаме някои практики и други неща, като йога, мудрите и други подобни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Ноември 08, 2009, 02:38:27 pm »
все си мисля, че дори и Миоджералвомбо да я опъне, то Хело няма да миряса  

О, тоя Марс в Скорпи е голям сладострастник бе, особено щом участват Венера и Сатурн.  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #137 -: Ноември 08, 2009, 02:39:40 pm »
все си мисля, че дори и Миоджералвомбо да я опъне, то Хело няма да миряса  

О, тоя Марс в Скорпи е голям сладострастник бе, особено щом участват Венера и Сатурн.  :P ;D

Мислех, че Сатурн възпира и ограничава. При мен ограничава и Марс и Венера.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Ноември 08, 2009, 02:48:27 pm »
Мда, но в момента, в който спреш да им набиваш спирачки...  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #139 -: Ноември 08, 2009, 03:11:37 pm »

Моля, без намеци!

кви намеци бре жена - аз ти го казах в прав текст  ;D ;D ;D 

тъй кат гледам така сте заобсъждали практиките, че сте я цъфнали и вързали  :P  тъй че ще правя каквото си искам и ти не можеш да ме спреш  ;D