Предположих, че това можеш да посочиш като аргумент, но ако си мислиш, че като си отидат двама-трима души от форума, егоцентризмът повече никога няма да вирее тук... Въпросът е с какво допринася всеки един от нас за цялото, ако щеш и за развитието на този форум. Всяка дискусия, независимо от тона й и начина на изразяване на мнения, оценки и пристрастия, обогатява форума и му придава все по-завършен вид. Ако спамът и чат темите преобладават, значи в някой момент равновесието е било нарушено и енергията извира по други канали, за да може да се потуши напрежението. А начинът да се потуши напрежението не е на всяка цена то да се замазва и потиска, и предполага да му се даде възможност да добие конкретна форма и изразни средства. Ти самата казваш, че съдейки другите, губим много ценни мигове, като някои от тях дори могат да останат неизживяни.
лили , ти ме познаваш не само виртуално и смятам ,че си наясно ,че не съм от хората които доминират, за да изпъкнат , не съм от тези ,които учат или са гурута.но знаеш и друго ,че виждам и знам ,да и аз съм човек и аз мога да сбъркам ,но никога не съм натрапвала мнение!
кой е той и коя е хело ,да дава съвети? питам риторично и отговор не искам на този си въпрос. кои са те ,че да наричат останалите с епитети?
гледах му сейра , но не ми издържаха нервите ,защото когато аз съм чела ПАНЧАТАНТРА ,много хора в този форум не са били и слушали за нея!та камо ли той! защо ще плагиатства ? това е интелектуална кражба и е под достойнството на ДУХОВНИЯ ИНДИВИД! ТОЙ НЕ СИ ПРИСВОЯВА ,ТОЙ ГИ РАЗПРОСТРАНЯВА И ТО КАЗВАЙКИ И ПРОПОВЯДВАЙКИ , СВОЯ УЧИТЕЛТАКА СЕ ЦИТИРА:
Господарю, нищожен е този свят.
Като бяг на планински поток е нашата младост.
На изгаряща трева прилича остатъкът от живота.
Наслажденията са подобни на облачни сенки.
Като сънища са връзките,
които ни съединяват с децата,
приятелите, слугите и жените.
Книга I. Четвърти разказ
А не става дума и само за нея , не става дума и за гази

и за доби......за всички.
ИМАМ ЧУВСТВОТО , ЧЕ ПОНЯКОГА ТЕ ДРАЗНИ ТОВА ,ЧЕ И ДРУГИТЕ ЗНАЯТ И ИМАТ МНЕНИЕ! ПО ОВНЕШКИ ГО ПРАВИШ!
НЕ СИ ПРАВА! АЗ СЪЩО ИМАМ МНЕНИЕ И ВИНАГИ ГО ИЗРАЗЯВАМ ПО ЕДИН НАИСТИНА КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН-ТОВА Е НАЧИНА НА ПЪТЯ НА ДУШАТА!