Здравей Гост

Темата на Миоджералвомбо

• 245 Отговора
  • 48954 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Темата на Миоджералвомбо
« Отговор #200 -: Ноември 09, 2009, 09:33:00 pm »
Предположих, че това можеш да посочиш като аргумент, но ако си мислиш, че като си отидат двама-трима души от форума, егоцентризмът повече никога няма да вирее тук... Въпросът е с какво допринася всеки един от нас за цялото, ако щеш и за развитието на този форум. Всяка дискусия, независимо от тона й и начина на изразяване на мнения, оценки и пристрастия, обогатява форума и му придава все по-завършен вид. Ако спамът и чат темите преобладават, значи в някой момент равновесието е било нарушено и енергията извира по други канали, за да може да се потуши напрежението. А начинът да се потуши напрежението не е на всяка цена то да се замазва и потиска, и предполага да му се даде възможност да добие конкретна форма и изразни средства. Ти самата казваш, че съдейки другите, губим много ценни мигове, като някои от тях дори могат да останат неизживяни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Ноември 09, 2009, 09:40:26 pm »
дали възела ти не съвпада с моя мц!

На 12 градуса в Дева е.

;D ;D ;D ,има си обяснения за всичко....в/у мойто мц и в тригон до 1гр. с луната ми. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #202 -: Ноември 09, 2009, 09:54:19 pm »
ддааааааа :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #203 -: Ноември 09, 2009, 09:54:58 pm »

На 12 градуса в Дева е.

;D ;D ;D ,има си обяснения за всичко....в/у мойто мц и в тригон до 1гр. с луната ми. :)

Ти остави МЦто,ами твоя Сатурн на неин ЮЛВ-това ще да е голяма кармичност!  :o ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #204 -: Ноември 09, 2009, 09:54:59 pm »
Предположих, че това можеш да посочиш като аргумент, но ако си мислиш, че като си отидат двама-трима души от форума, егоцентризмът повече никога няма да вирее тук... Въпросът е с какво допринася всеки един от нас за цялото, ако щеш и за развитието на този форум. Всяка дискусия, независимо от тона й и начина на изразяване на мнения, оценки и пристрастия, обогатява форума и му придава все по-завършен вид. Ако спамът и чат темите преобладават, значи в някой момент равновесието е било нарушено и енергията извира по други канали, за да може да се потуши напрежението. А начинът да се потуши напрежението не е на всяка цена то да се замазва и потиска, и предполага да му се даде възможност да добие конкретна форма и изразни средства. Ти самата казваш, че съдейки другите, губим много ценни мигове, като някои от тях дори могат да останат неизживяни.

лили , ти ме познаваш не само виртуално и смятам ,че си наясно ,че не съм от хората които доминират, за да изпъкнат , не съм от тези ,които учат или са гурута.но знаеш и друго ,че виждам и знам ,да и аз съм човек и аз мога да сбъркам ,но никога не съм натрапвала мнение!
кой е той и коя е хело ,да дава съвети? питам риторично и отговор не искам на този си въпрос. кои са те ,че да наричат останалите с епитети?
гледах му сейра , но не ми издържаха нервите ,защото когато аз съм чела ПАНЧАТАНТРА ,много хора в този форум не са били и слушали за нея!та камо ли той! защо ще плагиатства ? това е интелектуална кражба и е под достойнството на ДУХОВНИЯ ИНДИВИД! ТОЙ НЕ СИ ПРИСВОЯВА ,ТОЙ ГИ РАЗПРОСТРАНЯВА И ТО КАЗВАЙКИ И ПРОПОВЯДВАЙКИ , СВОЯ УЧИТЕЛ

ТАКА СЕ ЦИТИРА:
Господарю, нищожен е този свят.
Като бяг на планински поток е нашата младост.
На изгаряща трева прилича остатъкът от живота.
Наслажденията са подобни на облачни сенки.
Като сънища са връзките,
които ни съединяват с децата,
приятелите, слугите и жените.
Книга I. Четвърти разказ

А не става дума и само за нея , не става дума и за гази ;D и за доби......за всички.
ИМАМ ЧУВСТВОТО , ЧЕ ПОНЯКОГА ТЕ ДРАЗНИ ТОВА ,ЧЕ И ДРУГИТЕ ЗНАЯТ И ИМАТ МНЕНИЕ! ПО ОВНЕШКИ ГО ПРАВИШ!
НЕ СИ ПРАВА! АЗ СЪЩО ИМАМ МНЕНИЕ И ВИНАГИ ГО ИЗРАЗЯВАМ ПО ЕДИН НАИСТИНА КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН-ТОВА Е НАЧИНА НА ПЪТЯ НА ДУШАТА! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #205 -: Ноември 09, 2009, 10:00:39 pm »
Според мен твърде много сте се впечатлили от поведението му във форума.
Личността му, както и на никой от пишещите тук, не смятам да коментирам.
Иначе разбирам какво искаш да кажеш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Ноември 09, 2009, 10:00:49 pm »
Предположих, че това можеш да посочиш като аргумент, но ако си мислиш, че като си отидат двама-трима души от форума, егоцентризмът повече никога няма да вирее тук...Ти самата казваш, че съдейки другите, губим много ценни мигове, като някои от тях дори могат да останат неизживяни.

АЗ ИМАМ ДВА ПОСТА КЪМ НЕГО ПРЕДИ ДА СЕ КАЧА НА МЕТЛАТА! >:(
И НИКОЙ НЕ СЪДЯ ,ИМА КОЙ ДА СЪДИ........,НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ НЯМАМ ПРАВО НА ГЛАС И МНЕНИЕ!
А ЧЕ ТОЙ НЕ Е НИКАКЪВ ДУХОВЕН ЧОВЕК , А СЛУЧАЕН СВАЛЯЧ ОТ ЕЗОТЕРИЧЕН ЪГЪЛ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМ! ТОЧКА!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #207 -: Ноември 09, 2009, 10:09:02 pm »
Спокойно Мио,не ти трябва поп,а повече земя в картата !  ;D

Не сме и очаквали от един хипер Водолей да се засегне,а още повече да възприеме на сериозно каквото и да е,освен ако не е част от визията му  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #208 -: Ноември 09, 2009, 10:11:52 pm »
Здравейте,здравейте.
Искам специално да поздравя  Maрaя и Vision.Много впечатляващи изказвания!Превъзходни са.Браво!
 Аз сега ще се разкая,че съм един мръсен плагият.Как може така!!!Не ме е срам!!!
 То бива наглост ,ама като моита ,нийде я нема.Както се казва:Ти му подадеш ръка ,па то я глътне цялата.Утре  ще вървя на изповедник.Тука има един поп дето може да се натовари с моите плагиатски грехове.
 Аиде със здраве ;D ;D ;D

редно е да отвориш храма на душата си >:(.
разбирам ,че е много трудно , яко това е твойта карта....,но не се изживявай като христос , щото доколкото знам в неговата карта не е имало и един секстил! ;D ;D ;D
на мен си ми прозрачен ,ама то е от егн-то! :) ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #209 -: Ноември 09, 2009, 10:17:40 pm »
мислиш ли , че това е достойно от твоя страна??
ти която претендираш да си водачката в този форум, ти трябва да сплотяваш, а не да разединяваш.

Хело и водачка ?!  ??? :o ;D ;D ;D

Хело е мирудията на сайта и това че се ръси във всяка тема,явно ти е създало грешно впечатленийце.А недай си боже в някоя тема да има мъж-Хелото е с годишен абонамент!  ;D ;

« Отговор #210 -: Ноември 09, 2009, 10:21:57 pm »
На мен ми направи нещо друго впечатление. Забележката на passaporte "Бъди дама!" е много уместна особено, ако някой претендира да е с АС Везни.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #211 -: Ноември 09, 2009, 10:22:17 pm »

На 12 градуса в Дева е.

Ти остави МЦто,ами твоя Сатурн на неин ЮЛВ-това ще да е голяма кармичност!  :o ;)

това го изпуснах ;D ;D ;D , щото вече бях в/у метлата! ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #212 -: Ноември 09, 2009, 10:31:57 pm »
добре ставвайте ''гражданин'' ама се дръжте на положение. Говорете правилно най-малкото и не изхвърляйте боклуците си по улиците. :-X

Във Варна да не мислиш, че е по-различно? Напълни се със селяндури. Ех, що не се досетих да си продам панелката в кварталите преди да дойде кризата?  :-\ Сега и ипотечни кредити не им отпускат вече...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #213 -: Ноември 09, 2009, 10:44:32 pm »
,ще взема да потърся каде се намира самия храм.Вероятно е някъде из брадата ми.Ще взема да я оскубя ей сега. ; :-[

И за да не излезеш поредния Въздухар дето не си стои зад думите-чакаме снимка  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #214 -: Ноември 09, 2009, 10:46:08 pm »
Здравейте,здравейте.
Искам специално да поздравя  Maрaя и Vision.Много впечатляващи изказвания!Превъзходни са.Браво!
 Аз сега ще се разкая,че съм един мръсен плагият.Как може така!!!Не ме е срам!!!
 То бива наглост ,ама като моита ,нийде я нема.Както се казва:Ти му подадеш ръка ,па то я глътне цялата.Утре  ще вървя на изповедник.Тука има един поп дето може да се натовари с моите плагиатски грехове.
 Аиде със здраве ;D ;D ;D

редно е да отвориш храма на душата си >:(.
разбирам ,че е много трудно , яко това е твойта карта....,но не се изживявай като христос , щото доколкото знам в неговата карта не е имало и един секстил! ;D ;D ;D
на мен си ми прозрачен ,ама то е от егн-то! :) ;)
Марая ,взех си поука от съветите ти,дори преди  да си отворя храма на душата,ще взема да потърся каде се намира самия храм.Вероятно е някъде из брадата ми.Ще взема да я оскубя ей сега. ; :-[

;D ;D ;D ;D ;D ;D , ние ще ти я оскубем ;D ;D ;D.това ми звучи мазохистично ,сам да си я скубеш.то където мазото ,там и садото! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #215 -: Ноември 09, 2009, 10:52:39 pm »
Ами нали виждате на снимката ,започнах ,ама не ще  и не ще....проклета работа.А пък ножицата ми е захъбена,цяла година стрижа де що сваря из горите... ;D ;D

да ти препоръчам кояфьор? ;D щото с тези водолейски претенций няма да отидеш на фризьор? ;D ;D
доста си поостригал-сигурна съм в тая виртуална гора! :P ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #216 -: Ноември 09, 2009, 10:53:19 pm »
,ще взема да потърся каде се намира самия храм.Вероятно е някъде из брадата ми.Ще взема да я оскубя ей сега. ; :-[

И за да не излезеш поредния Въздухар дето не си стои зад думите-чакаме снимка  :)

хаххахахххаххаххаххха слушай давай и от интимните части  бас ловя,че ще има кой да гледа "сериала"
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #217 -: Ноември 09, 2009, 10:56:59 pm »

хаххахахххаххаххаххха слушай давай и от интимните части  бас ловя,че ще има кой да гледа "сериала"
ами той не си държи на думата върна се да прочете какво са написали за него!!ама карай и аз съм от глупачките!!!
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Ноември 09, 2009, 11:04:36 pm »

е не! тоя път не се напиках ,ами се у..................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
всички съфорумки можем да се сдобием с ангорски чорапогащници! ;D ;D ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #219 -: Ноември 09, 2009, 11:05:47 pm »
стига с тоя роял - те йогите все на рояли са дрънкали, я вади дудука ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.