Здравей Гост

Многобрачието ....

• 274 Отговора
  • 43662 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Многобрачието ....
« Отговор #20 -: Ноември 10, 2009, 09:49:07 pm »
имам още една приятелка такава убавица и с Нептун в 5 дом хахахахааааа  :)

първият и мъж /без брак/ - живее около 6 години с него и се разделят...
вторият и мъж - имат брак и две деца. той умира преди 2 години...
сега живее с третия  ;D

1.07.1974 Варна 6:40ам /в часа и не съм много сигурна. опитвах да правя ректификация ма нали съм си гола вода та не зная де... може и да е към 7 часа сутринта/. в картата на моя компютър е построена с часа който ви давам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Ноември 10, 2009, 09:49:23 pm »
Основното, което ми прави впечатление, е струпването на малефици в 7 дом в квадрат към Венера/Меркурий в 4ти. Иначе Луната, като управител на ДС, е доста добре поставена, прави тригончета...
Някъде бях чела, че планетите, попадащи във втори квадрант, описват семейния живот на родения, докато 7 дом по-скоро дава информация за търсения тип партньорски отношения - съпружески и други.
Жената има доста голям седми дом, включващ три знака - Рак, Лъв и Дева, респ. има трима управители. Всеки от тях може да се разгледа поотделно и да се сглоби картинката. Позицията на СЛВ в Рак/6 дом и на Нептун най-горе в картата също дава красноречива информация за пътя на служене и обгрижване, който е поела, привличайки трудни отношения и съзнателно поемайки за това отговорност (АС Козирог, Сатурн в първи дом).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #22 -: Ноември 10, 2009, 09:51:49 pm »
Това, което забелязах е че има Нептун тригон  Хирон, при този аспект хората лесно се женят, тъй като техните недостатъци не се забелязват от другите.  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Ноември 10, 2009, 09:52:45 pm »
това е единствената жена /която познавам/, която като види чинии в мивката и започва да плаче със сълзи  ;D  много я мъчи домакинската работа брееее...  ;D ;D ;D

А, не, далеч не е единствена  ;D, и аз съм така...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #24 -: Ноември 10, 2009, 09:54:32 pm »
по втората карта приемам първият и мъж като първи съпруг защото в днешно време традициите не са това, което бяха и защото управителя на 9 дом е в пети, а тя има деца само от вторият си мъж. може и да греша, но интуицията това ми подсказва  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Ноември 10, 2009, 09:55:18 pm »
И да плаче със сълзи, и да не плаче, вижте й позицията на Северния възел по знак и дом, както и знака на Луната. Туй е положението!  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #26 -: Ноември 10, 2009, 09:57:30 pm »
И да плаче със сълзи, и да не плаче, вижте й позицията на Северния възел по знак и дом, както и знака на Луната. Туй е положението!  :)

бе аз съм и го казвала това ама хич не и се чува де  ;D ;D ;D  тя си го отработва с грижите за болните и туй то  ::)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #27 -: Ноември 10, 2009, 09:59:41 pm »
Това означава ли че работата по СЛВ винаги се отработва и нема лабаво ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Ноември 10, 2009, 10:00:32 pm »
тя си го отработва с грижите за болните и туй то  ::)

На медицинско поприще ли се реализира? Ха, ето го кулминиращия Нептун как се е проявил.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Ноември 10, 2009, 10:01:26 pm »
ми не ще ами и на тея години все учи и специализира. на нея и дай учебници и лекции. да хайтосва и да бачка. тя е лекар - джипи и принципно си обикаля пациентелата постоянно. прекрасен лекар е, но като чуе за домакинстване и откача милата  ;D ;D ;D

Северният и лунен възел е в Рак, в 6-ти дом, а господарят на МЦ - Марс прави тригон с Луната. Тя си бяга по тригона като проявява грижовността си към пациентите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Ноември 10, 2009, 10:03:08 pm »
Това означава ли че работата по СЛВ винаги се отработва и нема лабаво ?

Нема лабаво.
И на мен ми е добре да си чеша Венерата в съвпад с ЮЛВ, ама се налага да се съобразя с някои уроци по СЛВ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #31 -: Ноември 10, 2009, 10:10:40 pm »
 нали колко жалко,а би било чудесно венера да беше на  Св:)
и н амен ми е труднода вървя към Св все ме дърпа към ЮВ и луната :D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Ноември 10, 2009, 10:13:18 pm »
В Раши не ми е в съвпад с Кету, в различни домове и знаци попадат. Но общо взето трудно се усвояват уроците на планета "в сянка".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #33 -: Ноември 10, 2009, 10:16:32 pm »
 да обаче е факт,че Юв и светило или "не" там по- предразполагат, ако ще и засенчени :)
мда раху с венера в навамша...иначе раху със слънце няма отърване при мен от тия оси ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Ноември 10, 2009, 10:18:30 pm »
А какво да кажем ние, на които светилата са в знак, квадратиращ нодалната ос? Проработката на този квадрат е болезнена, да го знаете. Най-обичам да си ходя по Венера - тригон с ЮЛВ в Скорпион и секстил със СЛВ в Телец... хем ми управлява и МЦ.

« Отговор #35 -: Ноември 10, 2009, 10:22:20 pm »
МолА, молА! Не ми пререждайте моя Сатурн в съвпад с ЮЛВ в Рак :-X

Явно докато не приключа с обгрижването на старте хора около мен, няма стигана на Северния в 5-ти дом  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #36 -: Ноември 10, 2009, 10:23:52 pm »
МолА, молА! Не ми пререждайте моя Сатурн в съвпад с ЮЛВ в Рак :-X

:P  и аз го имам туй чудо, но е в близнаци  ;D ;D ;D  засега нищо не го правя и само му се радвам  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Ноември 10, 2009, 10:25:34 pm »
мда раху с венера в навамша...иначе раху със слънце няма отърване при мен от тия оси ;)

Ако пък имаше Венера в съвпад със Слънцето и Раху, от мъже нямаше да се отървеш.  :P Дава невероятен магнетизъм, независимо от външния вид, и силно въздействие върху противоположния пол. Някой беше споменал, че планета в съвпад с нодалната ос става акцентирана, така че това би трябвало да важи и в двата случая - и съвпада със СЛВ, и съвпада с ЮЛВ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #38 -: Ноември 10, 2009, 10:29:49 pm »
Цитат
Ако пък имаше Венера в съвпад със Слънцето и Раху, от мъже нямаше да се отървеш.  Плезещ се Дава невероятен магнетизъм, независимо от външния вид, и силно въздействие върху противоположния пол. Някой беше споменал, че планета в съвпад с нодалната ос става акцентирана, така че това би трябвало да важи и в двата случая - и съвпада със СЛВ, и съвпада с ЮЛВ.
Ако Венера е в тригон с оста СЛВ/ЮЛВ дава ли същите благинки ;D ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Ноември 10, 2009, 10:32:33 pm »
Явно докато не приключа с обгрижването на старте хора около мен, няма стигана на Северния в 5-ти дом  ::)

На теб и Луната ти беше там, в един знак попада със Сатурн и ЮЛВ.
Да, Аурорче, това е едно от предизвикателствата да си късно дете - поемаш грижи за възрастен болен родител вместо да се радваш на младостта си.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.