ОК, предлагам една карта, при която има същото разположение на куспидите. В този случай става въпрос за мъж. Тогава - У7 е
Луната.

Луната няма сходящи аспекти, което не е трудно да се предположи, при положение, че е в 29 градус.
Гледаме ли
Слънцето тогава, след като имаме интерсептиран Лъв в 7-ми? В случай, че да - има сходящ секстил с Марс и сходящ секстил с Венера. Но не са тежки планети - отписваме ли ги? Дългогодишната му партньорка, с която живееше, но не са бракувани, може и да е по Марс - не знам дали са се били, но тя е огън и връзката им беше много гореща. Макар че, Марс в Риби и горещ, хм

Но пък може и по Венера да е - в мъжка карта - гореописаните отношения може да се търсят и по Венера. За някакви значими по-предишни връзки не знам, но със сигурност не е съжителствал с друга жена, а в момента е "в пауза", както се изразява.
Ако не броим Марс и Венера, следва
Меркурий - управител на Дева, но предполагам това вече е насилие над правилата

. Все пак, за пълнота - прави секстил с Юпитер, квадрат с Марс и тригон с Уран.
Излиза, че или няма да се жени хич, или ще има поне 2, (респективно 4-5) бракоподобни връзки?
По системата на Небесна ще се пробвам след малко какво ще излезе.
PS. Настоящият ми партньор има подобно разположение на планетите, но домовете са различни. Затова ми е особено интересно да търся прилики и разлики.