Вещичке,така и не разбра точно системата (не е моя, от Каръл Ръшман е и тъй като си мислех,че повечето вече я знаят за това и не посочвам) със Слънцето.
Сходящите аспекти на Слънцето в твоята карта-
преди да излезе от знака си са следните:
-квадрат със Сатурн
-куинконс със УранТака-според оригиналната система,ако не приемем куинконса за мажорен аспект,това означава един брак (но само по тази система,без да се разгледат останалите)-и той ще е с характера на Сатурн.Но ако куинконса ти проработи като такъв показател-може и да са два,макар че с Уран няма гаранции

Сега виждам друго,което при теб много съвпада.
Куинконса към Уран по минути е малко преди квадрата със Сатурн-тъй като са на един и същи градус (28ми).
Уран е във Везни-това показва партньор който може да е Ураново/Венерин тип,а мъжа ти беше Везни (и ако наистина АСЦ му е Водолей-ту тук има двойно застъпване).
Веднага след това е квадрата със Сатурн в Близнаци-това показва Сатурново/Меркуриев тип.
Но какво мисля аз-да не би защото са на един градус,аспектите да действат едновременно показвайки единият брак?

Вижте колко приляга-за сега брака е един,мъжа е Везни (Уран във Везни)и завършва с развод (Сатурн в Близнаци като негативен фактор).