Diyana, този мъж колко брака има всъщност?
Не търсете логика в тази карта, мъжът е роден по новолуние, а Луната е в съвпад с Кету. Уран е най-високо в картата в квинконкс с Луната, упр. на ДС. Венера е в рецепция с Луната, квадрат с Плутон и тригон с Уран. Очевидно тук правилото за сходящите аспекти на Луната не важи.
Няма бракове до момента, Лили. Има една продължителна връзка, за която не казва как и по чия вина е прекъсната. Продължителна, като казвам, имам предвид няколко години. Живяха заедно. Шегуваха се, че й е подарявал ТРИ годежни пръстена и тя всеки път казвала ДА, ама като стигнело до планиране на дата, и двамата се разсейваха.
Меркурий на трон и силен, да си кажа, въобще не личи в него. Както и Уран, между впрочем. Малко бавно загрява, ако се кодошим, обикновено го водя с две-три обиколки. Понякога направо ми иде да крещя, щото не включва за очевидни неща и това е. Не е много бърз в усвояването на нови неща, но е много стабилен, уравновесен, самостоятелен и може да се разчита на него. Бях писала веднъж за него по повод съвпада на Луна и Слънце. Всичко сам си прави. Бавно взема решения, но си знае цената и държи да бъде подобаващо оценяван в работата, по възможност материално

. Разбира се, е голям началник, един такъв отговорен и сериозен юпи.
В приятелска среда обаче е голям дечко, ама уютен и добряга, можеш да му се качиш на главата, което синът ми с удоволствие прави. Консервативен е, направо може да те побърка, каква стара свекърва е, като почне да мрънка, "как не ви е срам, що вече не се ожените с мъжа ти, дете имате, и каква е тая стогодишна връзка без брак", и т.н.
Абе бонбонче си е той, като по-малък брат ми е. Сега е сам, и сърцето му е разбито, но така или иначе няма да си каже защо.
Можете ли от картата да предположите някакви по-особени обстоятелства от детството му, в семейната му среда.