Здравей Гост

Многобрачието ....

• 274 Отговора
  • 43658 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Многобрачието ....
« Отговор #100 -: Ноември 11, 2009, 08:00:24 pm »
че това значи ли, че ако Слънцето в мойта карта няма кьорав сходящ аспект - има само един разпадащ се квадрат с Нептун, то брак принципно не ми е даден  :-\   щото реално Слънцето ми е първи управител на 7 дом. втори управител е Меркурий и трети управител е Венера... ебаси кашата дето се заформя в натала ми... а имам първи брак приключен и ме интересува как седи въпроса по-нататък  ::)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #101 -: Ноември 11, 2009, 08:02:27 pm »
Diyana, този мъж колко брака има всъщност?
Не търсете логика в тази карта, мъжът е роден по новолуние, а Луната е в съвпад с Кету. Уран е най-високо в картата в квинконкс с Луната, упр. на ДС. Венера е в рецепция с Луната, квадрат с Плутон и тригон с Уран. Очевидно тук правилото за сходящите аспекти на Луната не важи.
Няма бракове до момента, Лили. Има една продължителна връзка, за която не казва как и по чия вина е прекъсната. Продължителна, като казвам, имам предвид няколко години. Живяха заедно. Шегуваха се, че й е подарявал ТРИ годежни пръстена и тя всеки път казвала ДА, ама като стигнело до планиране на дата, и двамата се разсейваха.

Меркурий на трон и силен, да си кажа, въобще не личи в него. Както и Уран, между впрочем. Малко бавно загрява, ако се кодошим, обикновено го водя с две-три обиколки. Понякога направо ми иде да крещя, щото не включва за очевидни неща и това е. Не е много бърз в усвояването на нови неща, но е много стабилен, уравновесен, самостоятелен и може да се разчита на него. Бях писала веднъж за него по повод съвпада на Луна и Слънце. Всичко сам си прави. Бавно взема решения, но си знае цената и държи да бъде подобаващо оценяван в работата, по възможност материално ;D. Разбира се, е голям началник, един такъв отговорен и  сериозен юпи.
В приятелска среда обаче е голям дечко, ама уютен и добряга, можеш да му се качиш на главата, което синът ми с удоволствие прави. Консервативен е, направо може да те побърка, каква стара свекърва е, като почне да мрънка, "как не ви е срам, що вече не се ожените с мъжа ти, дете имате, и каква е тая стогодишна връзка без брак", и т.н.

Абе бонбонче си е той, като по-малък брат ми е. Сега е сам, и сърцето му е разбито, но така или иначе няма да си каже защо.

Можете ли от картата да предположите някакви по-особени обстоятелства от детството му, в семейната му среда.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #102 -: Ноември 11, 2009, 08:05:49 pm »
Да питам и аз, моля  ;D

На мен Уран е У7 и апликира към Слънцето, но Слънцето не апликира към нищо  ??? К'о пра'им?  ??? ??? ???
Но като се има предвид, че Слънцето е подминало Уран, а Уран е по-бавния, отчита ли се апликация?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #103 -: Ноември 11, 2009, 08:26:32 pm »
Последно да добавя. В картата му има конфигурация люлка - всички планети са разпределени в две опозиционни групи, отделени с по 90 градуса една от друга. Според източниците дава равновесие, благонадеждност, стабилност, като при това води до липса на гъвкавост и отвореност към света. В десетката  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Ноември 11, 2009, 08:39:55 pm »
Вещичке, Слънцето на майка ми има само един сходящ аспект - знаков тригон с Уран, управителя на изгряващия знак, но дотук има два брака. Има и рецепция с Юпитер, който пък се намира в 7 дом. Има Лъв на ДС, управител Слънце. Слънцето има разходяща квадратура със Сатурн, първият брак приключи с развод. Така че мисля, че разходящият аспект също е подействал. Първият съпруг е със Слънце в Рак, а вторият е Водолей с АС Рак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #105 -: Ноември 11, 2009, 08:42:27 pm »
че това значи ли, че ако Слънцето в мойта карта няма кьорав сходящ аспект - има само един разпадащ се квадрат с Нептун, то брак принципно не ми е даден  :-\   щото реално Слънцето ми е първи управител на 7 дом. втори управител е Меркурий и трети управител е Венера... ебаси кашата дето се заформя в натала ми... а имам първи брак приключен и ме интересува как седи въпроса по-нататък  ::)

сега забелязвам, че в моята карта първият брак е по третия управител на 7 дом - Венера. по системата на Синухе отчитам следното:

Венера е на 1,23* във водолей и върви към тригон с Марс на 2,05* във близнаци. Марса е квадрат към асцедента и опозе на Нептун - дрязги и лъжи.
квадрата на Венера с Уран е единият показател за развода, който е факт.

така следващият аспект на Венера е отново към тригон с Плутон на 6,06* везни. Плутон е също така и управител на 9 дом - вторият брак - ще видим за това, времето ще покаже...

и туй то - Венера има тези аспекти. първият управител Слънцето на 7 дом няма сходящи аспекти. вторият управител Меркурий има една сходяща квадратура към Марс само, но това май само потвърждава първият брак...

таааааа надявам се, че съм успяла да се справя с тая интерпретация  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Ноември 11, 2009, 08:44:06 pm »
Можете ли от картата да предположите някакви по-особени обстоятелства от детството му, в семейната му среда.

Принципно може, търся ги с помощта на индийската астрология, има едни производни карти там, които се разглеждат за доизпипване на радикса. Но сега няма да имам възможност да разгледам обстойно, трябва да сядам да работя пак и адски ме болят очите... :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #107 -: Ноември 11, 2009, 09:02:04 pm »
Вещичке, Слънцето на майка ми има само един сходящ аспект - знаков тригон с Уран, управителя на изгряващия знак, но дотук има два брака. Има и рецепция с Юпитер, който пък се намира в 7 дом. Има Лъв на ДС, управител Слънце. Слънцето има разходяща квадратура със Сатурн, първият брак приключи с развод. Така че мисля, че разходящият аспект също е подействал. Първият съпруг е със Слънце в Рак, а вторият е Водолей с АС Рак.

ами Лили ако ги гледам по аспектите на Слънцето ся видях, че са два  ;D  квадрат с Нептун и квадрат с МС. даже Слънцето се движи към квадратурата с Мс още минутки не му достигат... та както и да ги въртя май два брака ми се падат и туй то  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Ноември 11, 2009, 09:14:24 pm »
Мчи малък седми дом ли имаш? Ако приемем, че за неуспеха на първия брак са подействали разходящите квадратури на Слънцето с Марс и Нептун, бихме могли да разгледаме евентуалния втори брак по Меркурий. Има съвпад с Юпитер, тригон със Сатурн и Уран. Малко стъкмистика се получава, ама карай, важното е да сме оптимисти.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #109 -: Ноември 11, 2009, 09:21:13 pm »
Мчи малък седми дом ли имаш?

ми то и сърцето ми е едно такова голямо  ;D ;D ;D ;D ;D

Ако приемем, че за неуспеха на първия брак са подействали разходящите квадратури на Слънцето с Марс и Нептун, бихме могли да разгледаме евентуалния втори брак по Меркурий. Има съвпад с Юпитер, тригон със Сатурн и Уран. Малко стъкмистика се получава, ама карай, важното е да сме оптимисти.  ;D

ми все нещо трябва да ги показва тия неща бре, а той оптимизмът крепи света все пак  :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #110 -: Ноември 11, 2009, 09:23:22 pm »
Много сложна тази тема...Въобще не мога да се включа.Гледам моите сходящи аспекти на Слънцето,не зная доколко са верни.Започва се със секстил с Марс,след това имам квадратура с Луната и накрая имам тригон с Плутон.Колкото до управителя на 7-ми,ако го броя че е Уран,а не Сатурн/заради спорния ми асцендент/прави само опозиции със стелиума ми в Телец.Не зная за какви бракове да гледам,ама до сега нямам нито един...Някой може ли,ако му се занимава да ме осветли малко по въпроса с моята карта. :-[

« Отговор #111 -: Ноември 11, 2009, 09:28:15 pm »
Вещичке гледам ти картата и виждам че изпускаш един важен аспект на Слънцето преди да напусне знака квадрат със Сатурн в Близнаци втори управител на 11 дома сатурна ти е  в един голям тригон с меркурий Уран и Юпитер!
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Ноември 11, 2009, 09:35:17 pm »
Вещичке, а сещаш ли се колко години е продължил бракът ви до официалния развод?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #113 -: Ноември 11, 2009, 10:03:41 pm »
ми Лили до раздялата са 13 години, а официалният развод 17 години. туй пък що ти е  :-\  нещо пак не моа фана тънката нишка на мисълта  :(  точно на точния съвпад на светата троица с асцедента ми си получих реалния развод - 29 май тая година  ;D  нали Юпи ми управлява МС и едновременно с това си е съдът и свободата - та каза си думата планетката де  ;D

marygadje, чеки бре къв квадрат те гони тук става въпрос за натални позиции, което значи закодирани за живота позиции, които са реални аспекти, а не за нещо което се е случи след моето раждане и не касаещо моята карта. аз поне така разбирам от обясненията на по-разбиращите  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Ноември 11, 2009, 10:07:39 pm »
ми Лили до раздялата са 13 години, а официалният развод 17 години. туй пък що ти е  :-\  нещо пак не моа фана тънката нишка на мисълта  :(

Абе знаеш ли защо питах...
Нали и Синухе беше се изказал, че понякога астрологията работи много буквално. Та да взема да проверя аз дали има връзка между разстоянието в градуси, което дели Слънцето от точна квадратура със Сатурн, и времетраенето на вашия брак. По мои груби сметки около 14-15 години трябва да е било...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Ноември 11, 2009, 10:14:18 pm »
Раздялата на около 31 години ли е? Какво се случва тогава?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #116 -: Ноември 11, 2009, 10:16:21 pm »
15,28 градуса точно  ;D  а ся ако са фана да смятам точно я да видим кво ще се получи... реално документите за развода са подадени в съда в края на 2008 година, а брака ми е сключен в края на декември 1992 година, което прави почти 16 години... а се разделихме 2005 декември  ???

мамка му и прасе - наистина е мноо буквално, но защо точно Сатурн - е те туй не разбрах  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Ноември 11, 2009, 10:17:07 pm »
На око ти смятам дирекциите, да не се чудиш защо питам за годините.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #118 -: Ноември 11, 2009, 10:24:20 pm »
На око ти смятам дирекциите, да не се чудиш защо питам за годините.  ;)

бе разбрах та аз че мътиш нещо  ;D ;D ;D

добре до тука разбрах - Слънцето представлява брачният партньор в женската карта и респективно е първи управител на 7я ми дом. но защо при квадратура със Сатурн непременно трябва да има развод или това е по подразбиране при така стеклите се обстоятелства  :-\  питам щот нали и други карти разглеждам та да прилепя малко знания и аз бре  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Ноември 11, 2009, 10:24:35 pm »
мамка му и прасе - наистина е мноо буквално, но защо точно Сатурн - е те туй не разбрах  :-\

Сатурн може да бъде и сигнификатор на съпруга в женска карта, не само на бащата.
А пък и щом Слънцето има сходящ аспект с него...
При мен Слънцето е в тригон със Сатурн. Сатурнианец ли ще ми се падне, мамка му? Искам по Юпитер.  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.