Здравей Гост

Многобрачието ....

• 274 Отговора
  • 43747 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Многобрачието ....
« Отговор #160 -: Ноември 12, 2009, 04:20:54 pm »
;D ;D , отворили сте тема за мен ;D ;D ;D ;D

Този пост сега го очаквам в "Бисерите на сайта", усърдно приложен от някой съфорумец  ;D

...лети на там  ;D ;D ;D

При мен системата не действа. :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #161 -: Ноември 12, 2009, 04:23:17 pm »
давай описание защо?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Ноември 12, 2009, 04:29:37 pm »
давай описание защо?

;D за мен ли става дума ;D?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #163 -: Ноември 12, 2009, 04:37:09 pm »
Слънцето има три аспекта, ако не броим съвпада с Меркурий, двата са с "тежкари". Брак нямам. Управителят на седми също ми е аспектиран доста, има и аспекти с външни планети. Осите на хороскопа са ми в мутабелния кръст. 

*

UnaDonna

« Отговор #164 -: Ноември 12, 2009, 04:41:45 pm »
Как да разбера кой е първия аспект?
На мъжа ми Луната сключва 2 аспекта:
 - Луна секстил Сатурн
 - Луна квадрат Уран
Има един брак зад гърба си, с жена Водолей.
Аз по Сатурновата жена ли трябва да съм :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Ноември 12, 2009, 04:45:38 pm »
мутабелни оси , СЛВ в 7-ми , управителя му е в първи.юпитер -упр.на 1-ви в 7-ми. и двете планети са ретро и са във взаймна рецепсия. ;) :( .наред с това имам много силен плутон , упр.на асц в точен съвпад с мц и много аспектиран. слънцето също е много аспектирано.другата планета ,която се свързва с мъжете в хороскопа на жена-марс също е много аспектирана.при мен работи всичко. :)за добро или за лошо-без значение ,важното е ,че работи.натала ми е достоен за учебник по астрология. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #166 -: Ноември 12, 2009, 04:48:05 pm »
мутабелни оси , СЛВ в 7-ми , управителя му е в първи.юпитер -упр.на 1-ви в 7-ми. и двете планети са ретро и са във взаймна рецепсия. ;) :( .наред с това имам много силен плутон , упр.на асц в точен съвпад с мц и много аспектиран. слънцето също е много аспектирано.другата планета ,която се свързва с мъжете в хороскопа на жена-марс също е много аспектирана.при мен работи всичко. :)за добро или за лошо-без значение ,важното е ,че работи.натала ми е достоен за учебник по астрология. :)

...без съмнение  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Ноември 12, 2009, 04:53:49 pm »
мисля си , че и нодалните оси имат отношение към многобрачие и безбрачие,въобще към институцията брак. изследвам го отскоро ::)

*

Инти

• 2068
« Отговор #168 -: Ноември 12, 2009, 05:14:50 pm »
Слънцето има три аспекта, ако не броим съвпада с Меркурий, двата са с "тежкари". Брак нямам. Управителят на седми също ми е аспектиран доста, има и аспекти с външни планети. Осите на хороскопа са ми в мутабелния кръст. 

Виж Сатурн какви аспекти прави, да не аспектира Венерата ти?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #169 -: Ноември 12, 2009, 05:20:58 pm »
 Сатурн не винаги може да бъде коректив сатурн-венера дава забавяне не липса :) Asol, ако не е неудобно да попитам за възрастта ти?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Ноември 12, 2009, 05:28:16 pm »
Сатурн не винаги може да бъде коректив сатурн-венера дава забавяне не липса :) Asol, ако не е неудобно да попитам за възрастта ти?

не съм попадала на карти в които при съвпад на планетите да няма  брак ??? /сатурн-венера или сатурн-луна/. от наблюденията ,които имам обаче ,при тези съвпади никога брака не е щастлив или траен.може би ограничението ,което налага сатурн ,въпреки и стабилитета характерен за него ,не позволява венера да изрази своята същност и качествата ,чийто послания носи.
при съвпада на сатурн с луната-нещата са още по-жестоки,защото тук става дума за вътрешна емоционална потребност.обикновенно при тези хора ,подтиснатите емоций и фобийте са сложни не само за самите тях , а и за тези с които се свързват.не визирам само брачните партньори.

*

Инти

• 2068
« Отговор #171 -: Ноември 12, 2009, 05:34:59 pm »
А защо дава забавяне? - риторичен въпрос.  Не съм казала, че при такъв аспект не може да има брак, просто предположих че това може да е причина за забавянето.

Чрез Сатурн се търсят наистина стойностните взаимоотношения, при аспектиране на Венера откъм Сатурн, човек може да бъде много предпазлив , Сатурн дълго време ще проверява партньора преди да предприеме такава сериозна крачка, възможно е да няма все още предложен такъв брак, ако съответната личност вдъхва примерно Сатурниански вид, и така да дистанцира отсрещната страна.

В крайна сметка, тенденцията вече е към НЕ сключване на брак, въпрос на избор.

*

Марая

• 28287
« Отговор #172 -: Ноември 12, 2009, 05:40:57 pm »
инти, няма тенденция при условие ,че в натала е заложено да има безбрачие.принципно сатурн е планетата ,която узаконява брака.студенина и хлад лъха от този съвпад , бавно и прагматично се вглежда венера в обектите.тук тя привлича по-възрастни , по-улегнали ,дори сурови партньори.дори ,си мисля ,че склонноста към мазохизъм носи подобен съвпад.

*

Инти

• 2068
« Отговор #173 -: Ноември 12, 2009, 05:57:58 pm »

Мисля, че е редно да говорим реално  с картата налице , за да не сме голословни, ако Асол си сложи картата тук, но нека бъде в тема Безбрачието, за да не смесваме нещата.

Как се определя в една карта , че е заложено да има безбрачие, това е потенциално, това че до момента няма не значи, че по принцип не може да има брак, дори и на 40 г.

Никъде няма условия до каква възраст трябва да сключиш брак.

Примерно аз пък може да не искам изобщо да сключвам официално брак, къде е заложено това в картата ми?

Последното ми изречение беше относно тенденцията в България, не конкретно за Асол.

*

Марая

• 28287
« Отговор #174 -: Ноември 12, 2009, 06:03:52 pm »
Мисля, че е редно да говорим реално  с картата налице , за да не сме голословни, ако Асол си сложи картата тук, но нека бъде в тема Безбрачието, за да не смесваме нещата.

:)съгласна съм.

Примерно аз пък може да не искам изобщо да сключвам официално брак, къде е заложено това в картата ми?

в аспектите на луната и венера към  планетите отговарящи за брака. :) всичко е написано ,само трябва да го разчетем.... ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #175 -: Ноември 12, 2009, 06:41:35 pm »
От поколението с Плутон във Везни съм.

*

Марая

• 28287
« Отговор #176 -: Ноември 12, 2009, 06:44:39 pm »
От поколението с Плутон във Везни съм.

а, възврата на нодалната ос предстоящ ли е или е отминал? ;) :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #177 -: Ноември 12, 2009, 06:54:20 pm »
Как да разбера кой е първия аспект?
На мъжа ми Луната сключва 2 аспекта:
 - Луна секстил Сатурн
 - Луна квадрат Уран
Има един брак зад гърба си, с жена Водолей.
Аз по Сатурновата жена ли трябва да съм :)

На предишните страници направих опит да обобщя теорията  ;D. В общи линии - първият аспект е по-точният аспект. Но изрично се подчертава, че по-силният аспект действа преди другите - в случая квадрата е по-силен от секстила. Първият брак е по квадрата с Уран.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Asol

• 4140
« Отговор #178 -: Ноември 12, 2009, 06:55:09 pm »
предстоящ

*

Марая

• 28287
« Отговор #179 -: Ноември 12, 2009, 07:00:20 pm »
предстоящ

в кои домове попада нодалната ос? квадратурата на плутон с наталния плутон скоро ли ?
и къде е юпитер и сатурн?-в натал. :)