Колко млад е този мъж
и колко брака и може би ще има...
Ок, ще го коментирам и аз, щом няма качена карта.
Според мен основна роля тук изиграва позицията на Луната в Близнаци в съвпад с Юпитер и опозиция с Нептун.
Има силно акцентиран 4 дом и не бих казала, че е човек, с който е лесно да се живее под един покрив. Съвпадът на Марс и Уран със СЛВ в 4 дом го прави много непредсказуем и нажежава атмосферата в дома. Нуждае се от екшън, предизвикателство. Венера е в Скорпион на К5, Нептун е в 5 дом в опозиция към Луна/Юпитер - женкар, Марс в съвпад с Уран в Скорпион - обича предизвикателствата, тръпката, рутината във връзките бързо му омръзва.
В индийската карта
Раши Лагна е в Рак, където попада и У7, Сатурн, което не е много добро положение. В 4ти дом попадат Марс, Раху и Венера в сидералните Везни, което го прави много емоционален, страстен партньор, с афинитет към неконвенционални връзки и отношения, вследствие на което се стига до много разногласия с половинките. Венера е
атмакарака, т.е. владетел на духа и в картата е разположена в собствен знак, а Луната е екзалтирала и се намира в един знак с Юпитер,
даракарака - индивидуален сигнификатор на партньора. Това дава ламтеж по удоволствия, многобройни връзки, честа смяна на партньори, инстинктивната природа, чувствеността, желанията са силно изразени - Венера, Марс и Раху се намират в един знак - Везни, чийто управител е Венера. В две производни карти има струпване на малефици в 4 дом, което потвърждава предположението ми, че е много труден за съжителство партньор, създава голямо напрежение в дома си, нагнетява обстановката, болезнено ревнив, но същевременно той самият може да си позволява странични забежки извън съпружеското лоно.