Здравей Гост

Многобрачието ....

• 274 Отговора
  • 43696 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Многобрачието ....
« Отговор #180 -: Ноември 12, 2009, 07:45:54 pm »
В търсене на информация по темата попаднах на един руски форум:
http://www.astroland.ru/astroforum/viewtopic.php?t=1130

Цитат
Можно привести и перечень показателей, ориентировочно указывающих на многобрачие в карте:

* По Вронскому: несколько планет в 7 доме; протяженность 7 дома более, чем на два знака; Asc в Близнецах, Деве или Стрельце + большинство планет в западной половине карты над горизонтом; зловредные планеты в соединении с Dsc (вершиной 7 дома).
    * Другой подход: главный показатель в мужской карте Луна. Если она лично или, будучи сильна, через свои аспекты, или как управитель связана с 7 домом, то может быть более одного брака. Если Луна в соединении с одной планетой, то гороскоп предвещает один брак. Если нет соединения планет с Луной, смотрим, какие планеты, не сожженные и не ретроградные находятся в точных аспектах с ней (Солнце не считается). Если такие планеты находятся в знаках плодовитых, число жен удваивается. Если и этого нет, смотрим, сколько планет прямых и не сожженных находится между МС и Венерой. В женских картах вместо Луны и Венеры учитываются Солнце и Марс.

А тук може да се изтеглят две астрологични книги, засягащи тази тема в хороскопа:
http://www.astroland.ru/astroforum/viewtopic.php?t=618

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #181 -: Ноември 12, 2009, 08:59:08 pm »
хахаааааааааа Небесна в момента се опитах да си представя мъж Сатурново-Уранов тип мчи той ше е цяло природно бедствие бре  ;D ;D ;D   аз за тая вечер май се наастроложих вече - Мерка ми избега и не ще да слушка  ;D ;D ;D

Като се замисля може и да съм като природно бедствие на моменти,но като цяло съм си кротичък -то е и така в природата-онова затишие пред буря :-[

Аз съм Сатурново-Ураново-Меркуриев тип  ;D :D

Сигурно ще задам много тъп въпрос, но как да определя какъв типаж е даден човек

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Ноември 12, 2009, 09:00:03 pm »
В същия форум попаднах на едни данни - млад мъж с четири брака дотук.
Не знам в кой град е роден, има посочени само географски координати.
Изчислих му картата в Zet-ката, изглежда интересен казус.
Мога ли да помоля някой от съфорумците да изчисли картата с астрологична програма и да я постне тук?

Данните на мъжа са:
14.10.1976 
геогр. ширина: N 54.53, геогр. дължина: E 52.20
местно време 22.45 (московско)
GMT 19.45

При мен излиза АС Лъв със Сатурн в първи дом, МС Овен, стелиум в 4ти дом.
А после ще пиша за догадките ми относно потенциала за многобрачие в тази карта.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #183 -: Ноември 12, 2009, 09:52:49 pm »
Колко млад е този мъж  :o и колко брака и може би ще има поне още два брака Луната прави 6 аспекта преди да напусне знака!Той определено има нужда от партьор търси сигурност в дома и семейството заема важна част в живота му!Майка му е изиграла доста важна роля може и тя да е причина за разпада на браковете му.
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Ноември 12, 2009, 10:06:08 pm »
Сещам се как миналата година през лятото превеждах на един руснак при нотариално изповядване на сделка. Та нали се попълва една декларация по чл. 25 от ЗННД, където се посочва семейното положение на декларатора. Въпросният тип беше 1976 година роден, също с три или четири брака. Иначе един такъв захлюпен очилатко.  ;D Та ми стана интересно и запомних датата му на раждане, за да погледна после в ефемеридите как е положението с небесните тела.  ;D Спомням си, че беше със Слънце в края на Везни, Венера в Скорпион и Луна в Дева. Явно много взискателен е бил, никоя от съпругите не е успявала да му угоди и много им е мелил на главата. А това лято отново се появи да прехвърля някакъв имот. С поредната, четвърта или пета съпруга.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #185 -: Ноември 12, 2009, 10:26:43 pm »
С поредната, четвърта или пета съпруга.  ;D ;D ;D

А бе това не струва ли много пари?  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #186 -: Ноември 12, 2009, 10:31:56 pm »
Лили,много ми е интересно в моята,в твоята и на другите съфорумки картите за какво говорят за многобрачие или безбрачие.В момента положението ни е ясно,но както всички знаем всичко се променя.Изведнъж ми изплува този въпрос в главицата...Някой би ли коментирал? ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Ноември 12, 2009, 10:35:01 pm »
Колко млад е този мъж  :o и колко брака и може би ще има...

Ок, ще го коментирам и аз, щом няма качена карта.
Според мен основна роля тук изиграва позицията на Луната в Близнаци в съвпад с Юпитер и опозиция с Нептун.
Има силно акцентиран 4 дом и не бих казала, че е човек, с който е лесно да се живее под един покрив. Съвпадът на Марс и Уран със СЛВ в 4 дом го прави много непредсказуем и нажежава атмосферата в дома. Нуждае се от екшън, предизвикателство. Венера е в Скорпион на К5, Нептун е в 5 дом в опозиция към Луна/Юпитер - женкар, Марс в съвпад с Уран в Скорпион - обича предизвикателствата, тръпката, рутината във връзките бързо му омръзва.
В индийската карта Раши Лагна е в Рак, където попада и У7, Сатурн, което не е много добро положение. В 4ти дом попадат Марс, Раху и Венера в сидералните Везни, което го прави много емоционален, страстен партньор, с афинитет към неконвенционални връзки и отношения, вследствие на което се стига до много разногласия с половинките. Венера е атмакарака, т.е. владетел на духа и в картата е разположена в собствен знак, а Луната е екзалтирала и се намира в един знак с Юпитер, даракарака - индивидуален сигнификатор на партньора. Това дава ламтеж по удоволствия, многобройни връзки, честа смяна на партньори, инстинктивната природа, чувствеността, желанията са силно изразени - Венера, Марс и Раху се намират в един знак - Везни, чийто управител е Венера. В две производни карти има струпване на малефици в 4 дом, което потвърждава предположението ми, че е много труден за съжителство партньор, създава голямо напрежение в дома си, нагнетява обстановката, болезнено ревнив, но същевременно той самият може да си позволява странични забежки извън съпружеското лоно.  :-[

« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 10:39:52 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Ноември 12, 2009, 10:37:07 pm »
С поредната, четвърта или пета съпруга.  ;D ;D ;D

А бе това не струва ли много пари?  ;D ;D ;D

Предлагам следващата тема, която ще отворим, да е за жените отровителки.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #189 -: Ноември 12, 2009, 10:37:24 pm »
Сещам се как миналата година през лятото превеждах на един руснак при нотариално изповядване на сделка. Та нали се попълва една декларация по чл. 25 от ЗННД, където се посочва семейното положение на декларатора. Въпросният тип беше 1976 година роден, също с три или четири брака. Иначе един такъв захлюпен очилатко.  ;D Та ми стана интересно и запомних датата му на раждане, за да погледна после в ефемеридите как е положението с небесните тела.  ;D Спомням си, че беше със Слънце в края на Везни, Венера в Скорпион и Луна в Дева. Явно много взискателен е бил, никоя от съпругите не е успявала да му угоди и много им е мелил на главата. А това лято отново се появи да прехвърля някакъв имот. С поредната, четвърта или пета съпруга.  ;D ;D ;D

Този господин,лично за мен е "природно бедствие".С Венера в Скорпион-те са на принципа или всичко или нищо и Луна в Дева-мрънкащата,интересно къде ги намира тези жени да го изтърпяват,че чак и да се женят за него.Някои наивни,страхливи душички,да ме извиняват хората,които притежават същите положения на планетите... ::)

« Отговор #190 -: Ноември 12, 2009, 10:44:09 pm »
Лили,много ми е интересно в моята,в твоята и на другите съфорумки картите за какво говорят за многобрачие или безбрачие.В момента положението ни е ясно,но както всички знаем всичко се променя.

При мен за безбрачие - Уран е У7 в съвдан със Слънце, но разходящ. Слънцето не апликира друга планета. Сатурн, като втори У7 е ретро, прави секстил с МАрс също ретро т.е. и тук нямаме апликиращ аспект.

Луна в 11-ти, в Рак. Добре си ми е така безангажиментна но РАка си иска семейството и често си мисля, какво щеше да бъде, ако нещата се бяха подредили по друг начин. Не съм имала мъж, с кого съм искала да създам семейство.

Венера е в стрелец...

Аз ще си бъда кукувичка, явно  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Ноември 12, 2009, 10:48:49 pm »
Всъщност сега започнах да диря датата му на раждане в ефемеридите и нещо не ми излизат сметките...
Но мисля, че на 20.10.1976 г. е роден.
Венера в последния градус на Скорпион в точна опозиция с Юпитер, съвпад на Марс, Уран и СЛВ в Скорпион.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #192 -: Ноември 12, 2009, 10:59:38 pm »
каква е вероятността на този мъж за брак и деца. http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1258039218e.gif

Според мен деца ще има, пети дом е в плодовития знак Риби, а управителят Нептун е в двойния знак Стрелец и прави три аспекта. Същото и за брак. Би трябвало да има брак с Луна в 7-ми дом,   вероятно не много щастлив с опозицията със Слънцето, но може би успешен в очите на обществото и благоприятстващ социалния статус ( тригон с Юпитер в десети). Освен това човекът е склонен към брак, управителят на седми в първи. Тъй като управителят на 7 дом Венера е в широк съвпад с Уран ,съвпад с Меркурий и квадрати с Марс и Юпитер не съм сигурна,  пък и Луната е в опозиция със Слънцто, но може да има и развод и втори брак.  Ще ни кажеш ли как стоят нещата?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #193 -: Ноември 12, 2009, 11:00:44 pm »
Аурора,за съжаление,моята карта не мога да я коментирам,защото ми е трудно.Нещо не ми се отдават тези сходящи и разходящи аспекти. :-[
Ще си кукуваме тука и това е.Кво ни пука! ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #194 -: Ноември 12, 2009, 11:10:21 pm »

извини ме за директния въпрос , но бих искала да попитам ,дали някога си съжителствувала с мъж на семейни начала.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #195 -: Ноември 12, 2009, 11:12:31 pm »

извини ме за директния въпрос , но бих искала да попитам ,дали някога си съжителствувала с мъж на семейни начала.....

Не и не бих.  ::) А бе не съм аз за брак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Ноември 12, 2009, 11:16:35 pm »
Не и не бих.  ::) А бе не съм аз за брак.

вероятно в предишни инкарнаций си прекалила :).т.е правила си това,което аз правя сега..... ;D
но като се замисля, освен за донори огромна част от мъжете не стават за нищо.... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #197 -: Ноември 12, 2009, 11:19:20 pm »
но като се замисля, освен за донори огромна част от мъжете не стават за нищо.... :)

;D

На мен пък ми се иска просто да прочетете инфото ми,по долу от това изречение...и след време пак да си говорим... ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Ноември 12, 2009, 11:27:24 pm »

;D

На мен пък ми се иска просто да прочетете инфото ми,по долу от това изречение...и след време пак да си говорим... ::)

подписа?-за това изречение ли става дума...?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #199 -: Ноември 12, 2009, 11:33:49 pm »
подписа?-за това изречение ли става дума...?

Ами да!В живота е очаквай-неочакваното.Преди няколко дни пак го изпитах на гърба си!Ама нема ви разказвам сега! ;) ;D