Да ти кажа - зарежи ги тригоните
Виж квадратите и опозициите са друга бира!
Можеш да получиш порив за някаква дейност. :blink:
аз порива за дейности си го имам по рождение, с тези три квадратури
към слънцето, реализациите са трудни, всичко става с много препятствия, с борба, с мъка или не става въобще.
Квадратът на Марс със Слънцето е труден аспект. Сестра ми го има в картата си. Тя е "мъжко момиче" и доста командва мъжа си. Добре, че зет ми е търпелив, иначе досега да беше си дигнал чукалата. както нямат брак...Затова казвам, че е голяма късметлийка, че е попаднала на търпелив мъж.
Небесна така е, труден аспект е квадрат Марс/Слънце, особенно на кардиналните оси, мъж ми също ме търпи, щото е със опозе
Слънце в 12/Луна телец 6 и ми е делегирал целият слугинаж и битовизми на мен, пък моя марс в дева, деяни не се оплаква,симбиоза
А, както каза Аурора, ако по принцип усещаш борбата по квадрата в натала, може да настъпи улеснение, безпрепятствено съчетаване на енергиите на двете планети и да те подпомогне, когато е нужно.
а дано и аз да усетя как може с лекота да се случват нещата и някой да те подкрепя, в повечето събития са ме оставяли сама да се боря срещу течението, пък айде сега малко по течението да ме пуснат