Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266368 Прегледи
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #140 -: Май 04, 2010, 08:01:57 pm »
по скоро ще се уединявам с докторите ,докато ми създават бъдещите деца.. :blink:

« Отговор #141 -: Май 09, 2010, 01:14:40 am »
Имате ли представа какво събитие може да се случи за човек,който в момента има прогресивно слънце съвпад с алгол?

не ,нямам....при мен предстой съвпад на пр.слънце с венера ???
е какво се пулиш ;D много добре знаеш какво носи този съвпад ;)
ЛИбоФФ?
Така пише по дебелите книги ::)

;D :P,хайде да поразсъждаваме ::).
венера упр. дсц и 11-ти дом. намира се във 2-ри. слънцето упр. 9-ти ,намира се в 1-ви.
засегнатите домове са 7-ми ,11-ти , 2-ри ,1-ви и 9-ти.  :P къде виждате любов? :) ;)
Марая,в крайна сметка какво ти донесе този съвпад?Любов или......?Питам,защото и на мен ми предстои   ;)

*

Divna

« Отговор #142 -: Май 09, 2010, 03:46:52 am »
Каризма, на теб ти предстои съвпад на прогр. Слънце с нат. Венера в началото на 2011 г. Това ще е един много силен период за теб, имайки предвид, че точно тогава прогр. Луна прави също съвпад с нат. Венера както и с прогресивно Слънце.
Нат. Венера е силна по знак (в Телец) и управлява 11 и 4 домове, нат. Слънце е също силно по знак (в Овен) и е управител на 2 дом, а нат. Луна е управител на Ац. Съвпадът на прогресивните планети с нат. Венера ще бъде в 11 дом, в Телец. Прогресивна Луна в Телец дава нуждата за сигурност и стабилност, а 11 дом подсказва за вътрешна необходимост от свързване с хората (приятели, любими и т.н.), а съвпада и с Венера говори за нуждата да бъдеш обичана и да обичаш. Емоциите ще бъдат изострени в положителен аспект - т.е. предстои ти да даваш и да получаваш положителни емоции. При всички тези прекрасни аспекти мога само да кажа, че вътрешния ти живот ще е в хармония. 

« Отговор #143 -: Май 09, 2010, 08:41:32 am »
ха, имам тригон между прогресивни марс/слънце, през 08.2011 ще стане точен
по натал , марс/асц квадрат слънце/IC, марс У 8, слънце У 12

какво изживяване  бихте прогнозирали  :rolleyes:
« Последна редакция: Май 09, 2010, 08:52:50 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #144 -: Май 09, 2010, 10:20:52 am »
Да ти кажа - зарежи ги тригоните ;D Виж квадратите и опозициите са друга бира!
Можеш да получиш порив за някаква дейност.  :blink: 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #145 -: Май 09, 2010, 10:28:33 am »
Каризма, на теб ти предстои съвпад на прогр. Слънце с нат. Венера в началото на 2011 г. Това ще е един много силен период за теб, имайки предвид, че точно тогава прогр. Луна прави също съвпад с нат. Венера както и с прогресивно Слънце.

Прогресивно новолуние в съвпад с натална Венера?! Wow!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #146 -: Май 09, 2010, 10:32:22 am »
Стреличка, мен ми се струва, че ще те налегне една жизненост, сексуална и съзидателна енергия... ;D Само по тази прогресия незнам каква прогноза може да се прави, но съдейки по разположението на планетите нещо по делата в дома ти ще се активизираш вероятно. А, както каза Аурора, ако по принцип усещаш борбата по квадрата в натала, може да настъпи улеснение, безпрепятствено съчетаване на енергиите на двете планети и да те подпомогне, когато е нужно.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #147 -: Май 09, 2010, 10:42:22 am »
Квадратът на Марс със Слънцето е труден аспект. Сестра ми го има в картата си. Тя е "мъжко момиче" и доста командва мъжа си. Добре, че зет ми е търпелив, иначе досега да беше си дигнал чукалата. както нямат брак...Затова казвам, че е голяма късметлийка, че е попаднала на търпелив мъж.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Май 09, 2010, 10:47:24 am »
Имам приятелка с квадрат на Слънце/Венера с Марс/Сатурн и тя е тотално под чехъл, попадна на много властен и безкомпромисен мъж, гък не може да му каже. А той я манипулира както си иска. За тази двойка неведнъж съм споменавала тук. Интересното е, че той е с АС Риби и Луна в Рак, душица мила!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #149 -: Май 09, 2010, 10:56:21 am »
Имам приятелка с квадрат на Слънце/Венера с Марс/Сатурн и тя е тотално под чехъл, попадна на много властен и безкомпромисен мъж, гък не може да му каже. А той я манипулира както си иска. За тази двойка неведнъж съм споменавала тук. Интересното е, че той е с АС Риби и Луна в Рак, душица мила!  ;D

Знам я твойта приятелка, имам и картата. При нея има други фактори на тормоз. Самият съвпад Марс-Сатурн и пречи да му се опълчи, а Венера квадрат Сатурн и дава ниско самочувствие.

Аз визирам чистата квадратура. При сестра ми Марс и Венера са в секстил, а Марс в Козирог е в тригон с господаря си Сатурн. Слънцето прави опозиция с Уран - никой не може да я потиска, но е състрадателна, заради Венерата в Риби.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Май 09, 2010, 11:08:33 am »
Да, при нея Марс/Сатурн са в 7 дом, много е потискащо. Как пък точно на такъв трябваше да попадне, се чудя. В сайт за запознанства...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #151 -: Май 09, 2010, 11:34:38 am »
    На мен прогресивното ми Слънце е в съвпад с нат.Луна-ІХ дом, а прогр.Венера е разх.съвпад с нат.Меркурий, в съвпад с транз.Плутон на 5 и кусур гр. от нат.Слънце в VІІ дом. Да считам ли, че VІІ дом ще бъде активиран, барабар с ІХ - управителя на VІІ е Юпитер+Сатурн, на ІХ - Сатурн+Уран - кво ли да чакам. А самия Сатурн е в ХІІ, управляван от Венера....

« Отговор #152 -: Май 09, 2010, 11:52:47 am »
    На мен прогресивното ми Слънце е в съвпад с нат.Луна-ІХ дом, а прогр.Венера е разх.съвпад с нат.Меркурий, в съвпад с транз.Плутон на 5 и кусур гр. от нат.Слънце в VІІ дом. Да считам ли, че VІІ дом ще бъде активиран, барабар с ІХ - управителя на VІІ е Юпитер+Сатурн, на ІХ - Сатурн+Уран - кво ли да чакам. А самия Сатурн е в ХІІ, управляван от Венера....
.

Виж ЛУната ти каквно управлява и как е поставена? Може да е свързано с жена/и в обкръжението ти.

« Отговор #153 -: Май 09, 2010, 12:00:25 pm »
   Луната ми упр. ІІ дом /финанси и ценностна система/ - с финансите все повече закъсвам. Отделно, че е най-наранената планета в хороскопа ми....Както и в радикса Венера-Слънце-Луна образуват аспекта - нож. Ще има трансформации - ама откъде ще ме зачукат не ми е ясно....

*

Nebesna

« Отговор #154 -: Май 09, 2010, 12:57:39 pm »
Как пък точно на такъв трябваше да попадне, се чудя. В сайт за запознанства...

Верно ли? Думи нямам. А сестра ми го срещна в един бар и след два дни заживяха заедно. Оказа се, че е сирак и нищо друго не знаехме за него. После го затвориха за няколко месеца имал стара присъда за организиран грабеж, но откак заживял с нея се кротнал и до ден днешен с никакви провинения. Но като трябваше да се сменят личните карти 2002 г. и наближи крайния срок, той отиде да си подаде документи и още на другия ден дошли и му сложили белезниците. Останалите от бандата си били излежали присъдата, а той забегнал към Варна, срещнал сестра ми и се кротнал. Приехме го като част от семейството. Та трябваше да излежи 6 месеца. Тя бременна, той в затвора. Имат красива госпожица, която обожават и двамата. Но, сестра ми не позволява зет ми да я тормози. Тя крещи, той мълчи. Все пак тя има Слънце и Марс в екзалтация (Овен и Козирог) - това е мъжка квадратура.

« Отговор #155 -: Май 09, 2010, 12:58:46 pm »
Да ти кажа - зарежи ги тригоните ;D Виж квадратите и опозициите са друга бира!
Можеш да получиш порив за някаква дейност.  :blink: 
аз порива за дейности си го имам по рождение, с тези три квадратури
към слънцето, реализациите са трудни, всичко става с много препятствия, с борба, с мъка или не става въобще.

Квадратът на Марс със Слънцето е труден аспект. Сестра ми го има в картата си. Тя е "мъжко момиче" и доста командва мъжа си. Добре, че зет ми е търпелив, иначе досега да беше си дигнал чукалата. както нямат брак...Затова казвам, че е голяма късметлийка, че е попаднала на търпелив мъж.
Небесна така е, труден аспект е квадрат Марс/Слънце, особенно на кардиналните оси, мъж ми също ме търпи, щото е със опозе
Слънце в 12/Луна телец 6 и ми е делегирал целият слугинаж и битовизми на мен, пък моя марс в дева, деяни не се оплаква,симбиоза

А, както каза Аурора, ако по принцип усещаш борбата по квадрата в натала, може да настъпи улеснение, безпрепятствено съчетаване на енергиите на двете планети и да те подпомогне, когато е нужно. 

а дано и аз да усетя как може с лекота да се случват нещата и някой да те подкрепя, в повечето събития са ме оставяли сама да се боря срещу течението, пък айде сега малко по течението да ме пуснат ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #156 -: Май 09, 2010, 01:45:39 pm »
Нат. Венера е силна по знак (в Телец) и управлява 11 и 4 домове, нат. Слънце е също силно по знак (в Овен) и е управител на 2 дом, а нат. Луна е управител на Ац. Съвпадът на прогресивните планети с нат. Венера ще бъде в 11 дом, в Телец. Прогресивна Луна в Телец дава нуждата за сигурност и стабилност, а 11 дом подсказва за вътрешна необходимост от свързване с хората (приятели, любими и т.н.), а съвпада и с Венера говори за нуждата да бъдеш обичана и да обичаш. Емоциите ще бъдат изострени в положителен аспект - т.е. предстои ти да даваш и да получаваш положителни емоции. При всички тези прекрасни аспекти мога само да кажа, че вътрешния ти живот ще е в хармония. 
Благодаря ти,Дивна,дано наистина да е така.Тая хармония я чакам като топъл хляб,че в момента вътрешния ми свят е в пълен хаос.Отвсякъде ме притискат едни транзити...... :( ....дано да оцелея дотогава  ;)

*

Divna

« Отговор #157 -: Май 09, 2010, 03:03:44 pm »
Предполагам свързани от любовно естество (квадратура на транзитен Плутон с нат. Юпитер). В радикса Плутон е управител на 5 дом, а Юпитер е негов съуправител.

« Отговор #158 -: Май 09, 2010, 03:48:18 pm »
Предполагам свързани от любовно естество (квадратура на транзитен Плутон с нат. Юпитер). В радикса Плутон е управител на 5 дом, а Юпитер е негов съуправител.
Де да беше само това,с мед да го намажеш  ;D Юпитер е в съвпад с МЦ,на всичкото отгоре ми предстои съвпад на тр.ЮЛВ с нат.Сатурн в 12-ти,който ми е управител на Дсц.и е връх на тао-квадратури в радикса.Абе цялата ос ИЦ-МЦ се тресе вече,само незнам тя ли ще пада от мене или аз от нея  ;D

« Отговор #159 -: Май 09, 2010, 03:58:07 pm »
Сега видях,че и тр.Лилитка ми се качва в/у Марса във Водолей в 8-ми и е упр. на МЦ,от това пък изобщо незнам какво да очаквам   :-[