Мама Yaya защо си изтрила датата и часа на раждане

. Нещо не мога да се ориентирам само по една сложена карта.
И аз имам "познат" с подобна карта
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=70yfilexQqlVS-u1232964413&lang=e&gm=a1&nhor=2&nho2=2&btyp=246&mth=gw&sday=15&smon=6&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=.
Това важи май за всички хора, при които повечето от бързодвижещите се планети са концентрирани в 12-11-10 дом по време на раждането. С течение на годините се преместват в първи-втори... Между другото и този мой "познат" си пада малко "отшелник" - обича да седи вкъщи, да е сам, вглъбен...няма нужда от никой, само от себе си

Четох някъде, че такива хора (Слънце в 12-ти дом) имат трудно детство, прекарано в немотия, безпаричие и някакви такива неща. Може би сега, когато прогресиращото Слънце вече е в първи дом, могат да подобрят физическото си състояние, облика си пред света....
За интерпретациите ще замълча, че нещо не ми идват отвътре

Само да кажа за този Сатурн, че днес цял ден за него чета ... струва ми се, че това, което си писала сатурн и асцендента съвпадат не е много вярно. През целия му живот на този човек, сатурн я се мръдне един-дла градуса, я не и вечно ще си остане почти в съвпад с асцендента, но не съвсем.
Прогресивен Сатурн минал през първи дом и насочващ се към втори - може да прочетеш
тук. Общо взето досега този, човек се е бил фокусирал върху това как изглежда, как може да подобри външността си, до колко е физически здрав, полезен, а скоро (след няколко годинки), когато прогресиращ сатурн навлезе във втори дом ще започне да се интересува от това колко финансово стабилен е, и неща свързани с втори дом общо взето.