това не е съчетание. Друга е думата, но ако я кажа пак ще те обидя, а това не се налага..поне за сега
хахах
Спокойно, мен няма начин да ме обидиш, дори ако ти се "налага".

Поради простата причина, че лично за себе си знам, че не смесвам нещата, т.е. не пренасям техниките от едната система в другата и обратно. Ти ако си останала с друго впечатление, това вече не е мой проблем, а по-скоро твой, струва ми се. :blink:
Между другото, Вещичка често споменава за
закона на допускането и дотук не видях някой да й противоречи открито. Тогава не мислите ли, че давате оценка без да са ви я искали, на това отгоре я давате за нещо, чиято същина не познавате и не сте си направили труда да разберете, да осмислите? Дори ако по някакъв въпрос не сте съгласни с отсрещния, може да изразите несъгласието си, но това дава ли ви право да му казвате кое "трябва" и кое "не трябва" да прави? Дори ако според въс човекът не подхожда "правилно", дори ако "греши", оставете го просто да прави това, което той самият е сметнал за приемливо. Просто допуснете, че той може да прави същото като вас, но използвайки други похвати и други определения, а в крайна сметка резултатът е един. Не е ли по-важен резултатът от начините, по които стигаме до него?