Помня, Марая хубавите неща за които ми писа преди 3 месеца. Не съм забравила и колебанието което имах тогава, за това искренно ви благодаря на всички които ми помогнахте по някакъв начин да буда много по-решителна...., в интерес на истината близките ми приятели мислеха, че правя поредната лудост...в момент на \\\" криза\\\" да реша да сменям работа, когато хората и такава нямат....Не се стремя към невъзможното, само знам, че искам да се чувствам реализирана, пълноценна и дори бих казала щастлива на местото където работя...., защото така или иначе половината от живота ни минава на работното място. Много ли искам?....Да добавя и още нещо, мястото където работя има собствена философия по отношение и на най-малкия детайл...може да звучи странно погледнато отстрани, но мотивацията е заложена дори и в мотото което се използва в заложената програма за работа - \\\" Даваме сърцето си за вашето сърце\\\". По нататък ще поразкажа и други нещица... :blink: Само понякога тайничко се надявам подобна философия да може да има почва и в БГ...