Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267893 Прегледи
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #740 -: Май 03, 2011, 01:57:09 am »
Учителка е :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #741 -: Май 03, 2011, 02:02:19 am »
Учителка е :blink:

ДА! Ще успее , но ще и бъде много трудно...Ще има битка и удари под кръста...Възможно е и сама да се откаже от битката...Жената е упорита , аналитична , умна и практична жена...Умее,знае,може...Има богата душевност...Просто жена...  :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #742 -: Май 03, 2011, 02:06:08 am »
Дирекционният Марс и  в/у върха на наталната Т-квадратура-Юпитер. Марс и Юпи и управляват 11-политика, 12 дом-скрити врагове.
Да внимава да не бъде замесена в скандали свързани с финансиране (2-8 дом). ;)
« Последна редакция: Май 03, 2011, 03:31:32 pm от Uran »

« Отговор #743 -: Май 03, 2011, 02:08:01 am »
Благодаря ви много, Марая и Уран :blink: Добре, ще й кажа да е по-внимателна.
Картата е на майка ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #744 -: Май 03, 2011, 02:29:59 am »
Благодаря ви много, Марая и Уран :blink: Добре, ще й кажа да е по-внимателна.
Картата е на майка ми.

Успех на майка ти... :wub: От сърце и желая!
Стойносттна е , качествена стока... :wub: :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #745 -: Май 03, 2011, 02:53:02 am »
Здравейте, момичета! Днес сложих ново работно начало ... върнах се на местото където работех преди 2 години...  С повишена заплата и съответно отговорности. ДОВОЛНА СЪМ от решението което взех и с ваша помощ да се махна от старото место, където се чувствах като изцедена. Моля да ме посъветвате как действа прогресивна Луна върху натален Уран в 1 дом, която след 3/4 градуса ще се качи и върху натален Плутон. Какво да очаквам като събития. Наталната Луна ми е в 4 дом /стрелец/. Освен всичко друго май съм и в период на саде сати, Луната ми е в 5 градус на стрелец, а Сатyрнчо транзитира във везни.  :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #746 -: Май 03, 2011, 04:02:36 am »
как действа прогресивна Луна върху натален Уран в 1 дом, която след 3/4 градуса ще се качи и върху натален Плутон. Какво да очаквам като събития.

Честито за новата стара работа!
Прогресивна Луна върху натален Плутон имах преди 2 месеца - уединение и работа с подсъзнанието. Всичките ти "бесове" излизат навънка. Имам предвид, че повече не можеш да потискаш неща, които си потискала и преглъщала. На мен Плутон ми управлява 11-ти дом, а съвпадът с луната е в 9-ти. Водещите събития са свързани с транзита на луната през дома. Аз пътувах с приятелка (Плутон е У11). Ходихме двете на планина.

Съвпад с на пр. Луна с Уран ми предстои до 1 месец. Уран управлява светилата, които са У8-ми. Пак ще пътувам някъде, понеже основните събития ги свързвам с дома...но съвпадът с уран как ще се прояви, не знам, ще докладвам за повече подробности.
« Последна редакция: Май 03, 2011, 04:08:01 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #747 -: Май 03, 2011, 05:18:47 am »
Благодаря за отговора Стелла! :88:
На мен са ми в 1 дом, Уран управлява 6Д, а Плутон е съуправител на 3Д и IC.    Ами първото което ми идва на ум е, че преди 4 месеца смених жилището си, а това за неказаните неща не съществува- действам на принципа \"право куме, та в очи\". Смених работата, но това беше замислено от миналата година, само решението се роди сега.

*

Марая

• 28287
« Отговор #748 -: Май 03, 2011, 06:35:35 am »
Благодаря за отговора Стелла! :88:
На мен са ми в 1 дом, Уран управлява 6Д, а Плутон е съуправител на 3Д и IC.    Ами първото което ми идва на ум е, че преди 4 месеца смених жилището си, а това за неказаните неща не съществува- действам на принципа \"право куме, та в очи\". Смених работата, но това беше замислено от миналата година, само решението се роди сега.

Видно беше в картата ти... :blink:

« Отговор #749 -: Май 04, 2011, 06:31:05 am »
Помня, Марая хубавите неща за които ми писа преди 3 месеца. Не съм забравила и колебанието което имах тогава, за това искренно ви благодаря на всички които ми помогнахте по някакъв начин да буда много по-решителна...., в интерес на истината близките ми приятели мислеха, че правя поредната лудост...в момент на \\\" криза\\\" да реша да сменям работа, когато хората и такава нямат....Не се стремя към невъзможното, само знам, че искам да се чувствам реализирана, пълноценна и дори бих казала щастлива на местото където работя...., защото така или иначе половината от живота ни минава на работното място. Много ли искам?....Да добавя и още нещо, мястото където работя има собствена философия по отношение и на най-малкия детайл...може да звучи странно погледнато отстрани, но мотивацията е заложена дори и в мотото което се използва в заложената програма за работа - \\\" Даваме сърцето си за вашето сърце\\\". По нататък ще поразкажа и други нещица... :blink:  Само понякога тайничко се надявам подобна философия да може да има почва и в БГ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #750 -: Май 04, 2011, 07:17:39 am »
Помня, Марая хубавите неща за които ми писа преди 3 месеца. Не съм забравила и колебанието което имах тогава, за това искренно ви благодаря на всички които ми помогнахте по някакъв начин да буда много по-решителна...., в интерес на истината близките ми приятели мислеха, че правя поредната лудост...в момент на \\\" криза\\\" да реша да сменям работа, когато хората и такава нямат....Не се стремя към невъзможното, само знам, че искам да се чувствам реализирана, пълноценна и дори бих казала щастлива на местото където работя...., защото така или иначе половината от живота ни минава на работното място. Много ли искам?....Да добавя и още нещо, мястото където работя има собствена философия по отношение и на най-малкия детайл...може да звучи странно погледнато отстрани, но мотивацията е заложена дори и в мотото което се използва в заложената програма за работа - \\\" Даваме сърцето си за вашето сърце\\\". По нататък ще поразкажа и други нещица... :blink:  Само понякога тайничко се надявам подобна философия да може да има почва и в БГ...

А аз се радвам на факта , че се случват...Нищо не е по-ценно , от един усмихнат и доволен от живота човек! :blink:

« Отговор #751 -: Май 18, 2011, 04:45:13 am »
есента прогресивната ми луна най накрая ще мине в 9-ти натален дом (в 8-ми напрво ми се стопиха лагерите) като по това време транзитния уран в овен ще съвпадне с нея. дали този съвпад означава нещо?

Наи трудния период в живота ми прогресивна Луна в 12 дом и квадрат на Уран към Луната.И сравнено с просливутото Сатурново завръщане сатурновото завръщане си е като на луксозна почивка.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #752 -: Май 19, 2011, 01:38:27 am »
квадрат на кой уран към луната - натален, прогресивен или транзитен?

питам защото скоро ще имам транзитен уран в съвпад с прогресивна луна и не ми звучи добре.

останала съм с впечатлението че аспектите между самите прогресивни планети не са от кой знае какво значение. дали все пак сходящ тригон на прогресивна (ретро) венера с прогресивен (и натален) сатурн (по натал е ретро, по прогресия вече е директен) би имало значение?

« Отговор #753 -: Май 19, 2011, 04:31:26 am »
Транзитен Уран с нат.Луна
Разболях се умопобурках се нарая нервен срив напуснах дома си живота ми се промени най неприятното нещо което ми се е случвало някога.Никога не съм имала проблеми с нервите,но стигнах до лудост .Усетих облекчение в точноя ден когато пусна но разсейки имаше няколко месеца.Квадратурата беше 3 пъти в точен аспект.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Stella

• 7765
« Отговор #754 -: Май 19, 2011, 04:33:17 am »
Разболях се умопобурках се нарая нервен срив напуснах дома си живота ми се промени най неприятното нещо което ми се е случвало някога.Никога не съм имала проблеми с нервите,но стигнах до лудост .Усетих облекчение в точноя ден когато пусна но разсейки имаше няколко месеца.Квадратурата беше 3 пъти в точен аспект.

Да, доста наелектризиращ аспект. Дори за един двоен водолей като мен...Няма миг спокойствие. но пък беше вълнуващо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #755 -: Май 19, 2011, 04:35:59 am »

останала съм с впечатлението че аспектите между самите прогресивни планети не са от кой знае какво значение. дали все пак сходящ тригон на прогресивна (ретро) венера с прогресивен (и натален) сатурн (по натал е ретро, по прогресия вече е директен) би имало значение?

Всичко има значение, само ако е отнесено към наталната карта. В случая (от изброените по-горе аспекти) аспектът на прогресивна Венера към натален Сатурн ще бъде от първостепенно значение

*

Марая

• 28287
« Отговор #756 -: Май 20, 2011, 09:19:47 pm »
Не по-малко тежки са планетите транзитиращи през прогресивните в-ве...особено асцендента....

Това Плутон , въобще не е шега.... :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #757 -: Май 21, 2011, 04:27:48 am »

Кажете ми как може да се прояви този аспект: соларни уран и луна в опозиция.Уран в 3ти в съвпад с ИС ,а луна в 9ти в съвпад МС.?

И нещо друго видях.В солара имам соларно пълнолуние в същите домове като гореописаните.
Има ли такова явление соларно пълнолуние? ;D

П.С.май в бързината обърках темите  :lol:

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #758 -: Май 21, 2011, 03:43:36 pm »
честно казано аз лично се чувствах много добре при този аспект... периода си го наричам "теория на /не/вероятностите" наистина много емоционален, нервен, превъзбуден, но в същото време непредвидими ситуации, объркани отношения, неочаквани обрати. Треска, свръх емоционалност. Но щастие! Не знаеш утре къде ще се събудиш. (на мен това ми харесва). Нестандартни (сам за себе си) подходи в емоционален план - няма да се впускам в конкретни подробности, но съм убедена, че благодарение точно на този аспект промених голяма част от лУбоФните си възгледи. Разбира се период на много конфликти. Спомням си, че тогава имаше една астро-конференция и някои дори се обърка, че съм имала асц. водолей  ;D явно аспектът ме е треснал яката  :33:
И ако сега имам избор ммм няма да се поколебая да бутна уран отново върху луната, но пък скоро очаквам тригона към нат. позиция и после към слънце... да видим дали моя няма да яхне към майка си  :rolleyes:
По едно време се чудех дали да го лепна в темата за щастливите моменти, ама пък поне при мен, рядко се случва да има само ин или само ян, явно заради "икономисването" на домовете, и акцентите (стелиумите и натъпканите домове), винаги има и плюс и минус.

*

Марая

• 28287
« Отговор #759 -: Май 22, 2011, 06:11:37 am »

Кажете ми как може да се прояви този аспект: соларни уран и луна в опозиция.Уран в 3ти в съвпад с ИС ,а луна в 9ти в съвпад МС.?

И нещо друго видях.В солара имам соларно пълнолуние в същите домове като гореописаните.
Има ли такова явление соларно пълнолуние? ;D

П.С.май в бързината обърках темите  :lol:

Милки , кво става с теб бе момиче? :rolleyes: :-\