Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266698 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #800 -: Май 24, 2011, 01:51:52 am »
Лили , аз по време на първата раздяла с мъжа ми през 2008 нямам кьорав транзит, прогресия и дирекция към управителя на 7-ми...Имам други индикации.... Но , раздялата беше факт....

Имаш дирекционно МС квадрат на Венера.  ;) Слънчево затъмнение на 11.09.2007 съвпад на натални Плутон и Уран и МС и опозиция на транзитен Уран на К4. Транзитен Марс е минал през тази точка през юли 2008-ма. :rolleyes:

Нерде Ямбол , нерде стамбол.... живота беше рай....,нещата отекоха края на лятото 2007....
Всъщност раздялата ми с него е на 24 юни 2007г. не 2008.... :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #801 -: Май 24, 2011, 01:54:32 am »
Е ми значи затъмнението си е проработило още същата година, а транзитния Уран през 4ти е свършил първата работа. Така, че имаш.

ПП

И дирекционното МС си е работело. Толеранса там и без друго е +-1 градус от точния аспект.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #802 -: Май 24, 2011, 01:58:04 am »
Лили , аз по време на първата раздяла с мъжа ми през 2008 нямам кьорав транзит, прогресия и дирекция към управителя на 7-ми...Имам други индикации.... Но , раздялата беше факт....

Имаш дирекционно МС квадрат на Венера.  ;) Слънчево затъмнение на 11.09.2007 съвпад на натални Плутон и Уран и МС и опозиция на транзитен Уран на К4. Транзитен Марс е минал през тази точка през юли 2008-ма. :rolleyes:

На Марая картата работи като по часовник.  ;D

На мен навремето по дир. Венера в съвпад с ДС брак ми прогнозираха, а се оказа просто връзка... Верно, че по-трайна, няколко години изкарахме.  :blink:

Годината е 2007 , 2008 се разделих с един сладур , за който нямам дори спомени... ;D

А ЗА ВЕНЕРА ВИ КАЗВАМ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ЧУДЕСА! ЧУДЕСАТА СТАВАТ ПРИ АСПЕКТИ НА ТЕЖКА ПЛАНЕТА КЪМ КУСПИДАТА НА 5-ТИ ДОМ И /ИЛИ/ КЪМ УПРАВИТЕЛЯ НА 5-ТИ....Като говорим за любов...
ИЗВОДА Е БАЗИРАН НА ПРОУЧВАНИЯ И ТО НА СТОТИЦИ КАРТИ.....
ЗА БРАК ТЪРСЕТЕ ВРЪЗКА 5-ТИ 9-ТИ 1-ВИ....-ОСИТЕ.... :wub: ;D

ВЕНЕРА НЕ Е ТОВА ,КОЕТО Е!
НЕ ВИ СЕ КАРАМ , ДА ГО ЗАПОМНИТЕ....затова на капса... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #803 -: Май 24, 2011, 01:58:56 am »
И дирекционното МС си е работело. Толеранса там и без друго е +-1 градус от точния аспект.

Догодина ще ви потвърдя какъв е толерансът, ако проработи съвпадът на дир. МС с нат. Плутон.
Тръпна в очакване.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #804 -: Май 24, 2011, 02:02:14 am »
Е ми значи затъмнението си е проработило още същата година, а транзитния Уран през 4ти е свършил първата работа. Така, че имаш.

ПП

Къде е бил транзитния уран? Виж градуса....,нямам ефемериди , нямам книга ,нищо нямам при мен... :rolleyes: :wub:
Затъмнението не го слагай в трупата- то е след дъжд качулка.... :P

НОДАЛНАТА ОС-НЕЯ ВИЖ И ХИРОН....Ето ти ключа от бараката.... ;D

« Отговор #805 -: Май 24, 2011, 02:14:57 am »
Няма какво да гледам повече. Знам, че твоето право е най-правото право.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #806 -: Май 24, 2011, 02:24:40 am »
Няма какво да гледам повече. Знам, че твоето право е най-правото право.  ;)

Абе кой ти говори за право , говорим за събития , нали това е важно.... ;D Другото право-криво няма значение...
Аз не приемам затъмнението , защото събитието е на 24 юни 2007 , а затъмнението е септември... :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #807 -: Май 24, 2011, 02:36:44 am »
Аурора , ето ги аспектите....
Юпитер каре МЦ/ИЦ Ретро е в периода....,ако не се лъжа...
Нодална ос каре Слънце...
Хирон в съвпад Лилит.
Уран опозиция уран и Плутон...

Намеса на управителя на 7-ми никаква....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #808 -: Май 24, 2011, 03:10:46 am »
Интересно, Юпитер тогава ти е бил в съвпад със Слънцето...
При майка ми Юпитер и Сатурн бяха върху светилата (Юпитер в разходящ съвпад с Луната и в квадрат със Слънцето; Сатурн в съвпад със Слънцето), когато първият й съпруг напуска семейството. Разводът обаче се случва две години по-късно, през това време не е имало завръщане на съпруга, раздялата беше окончателна.
Официалният развод се случва по време на транзитния съвпад на Уран с АС и същевременно Плутон в съвпад с МС, юпитерова опозиция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #809 -: Май 26, 2011, 03:16:42 am »
момичета, благодаря за вниманието и интереса към моята карта.

Изнесох се от апартамента на 12 февруари, но още нямаме развод.
Взаимоотношенията ни са много объркани - на моменти се разбираме, на моменти не можем да се понасяме.
В момента, в който се изнесох почувствах голямо облекчение, защото отдавна не се чувствах себе си в този брак, много неща ми тежаха, но и много неща имаше, заради които си струваше да остана.
Някъде около месец след раздялата, се сринах психически, защото си мислех, че съм достатъчно силна да се справя сама, но се оказа, че съм хвърчала твърде нависоко и нещата са много по-трудни, отколкото си мислех. Той допринесе много за моето състояние, опитвайки се по-всякакъв начин да ме смачка и да ми натрие носа.
От както не сме заедно излизах с 2-3 мъже, но никой от тях не ме грабна.
Сега имам човек до себе си, но не е голяма любов, просто ми е приятна компанията му.

« Отговор #810 -: Май 26, 2011, 05:06:21 pm »
Цитат
ЧУДЕСАТА СТАВАТ ПРИ АСПЕКТИ НА ТЕЖКА ПЛАНЕТА КЪМ КУСПИДАТА НА 5-ТИ ДОМ И /ИЛИ/ КЪМ УПРАВИТЕЛЯ НА 5-ТИ....Като говорим за любов...
ЗА БРАК ТЪРСЕТЕ ВРЪЗКА 5-ТИ 9-ТИ 1-ВИ....-ОСИТЕ....
Марая,за транзити ли става въпрос или за прогресивни аспекти,или и двете?  :-[

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #811 -: Май 26, 2011, 05:35:15 pm »
Цитат
ЧУДЕСАТА СТАВАТ ПРИ АСПЕКТИ НА ТЕЖКА ПЛАНЕТА КЪМ КУСПИДАТА НА 5-ТИ ДОМ И /ИЛИ/ КЪМ УПРАВИТЕЛЯ НА 5-ТИ....Като говорим за любов...
ЗА БРАК ТЪРСЕТЕ ВРЪЗКА 5-ТИ 9-ТИ 1-ВИ....-ОСИТЕ....
Марая,за транзити ли става въпрос или за прогресивни аспекти,или и двете?  :-[
И в тази връзка, Марая да попитам конкретно- К5 ми е на 23 в скорпион, МС в момента- 23 телец, този аспект към К5 отнася ли се към онези, за които говориш...И има ли значение какъв е аспекта :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #812 -: Май 26, 2011, 05:53:35 pm »
Транзит към куспидата на 5-ти дом или към управителя на 5-ти дом е индикация за събитие с аналогията на 5-ти дом.
Прогресивен връх в съвпад с управителя на 5-ти в аспект с управителя на 5-ти...

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #813 -: Май 26, 2011, 06:01:22 pm »
Транзит към куспидата на 5-ти дом или към управителя на 5-ти дом е индикация за събитие с аналогията на 5-ти дом.
Благодаря за пояснението, къде забута темата с прогнозите си ;D...в тези дни е актуална ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #814 -: Май 26, 2011, 06:08:37 pm »
Благодаря за пояснението, къде забута темата с прогнозите си ;D...в тези дни е актуална ;)

При теб се оказва , от това което чета , че пр.Иц е в съвпад с куспидата на 5-ти натален....
Какво прави марс? има ли аспекти по прогресии и дирекции?
какви?
темата е тук някъде... ;D

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #815 -: Май 26, 2011, 06:19:02 pm »

При теб се оказва , от това което чета , че пр.Иц е в съвпад с куспидата на 5-ти натален....
какви?
хахаха, ако знаеш марс пък къде е...Прогресивният марс е на 25 в рак, в 12, в точен квадрат с натален уран, последният- в 4.Това е най- точното...Изобщо "урановите аспекти" явно ме "прихващат", защото управителят на 5 - плутон е на 1 градус от точната опозиция на транзитен уран... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #816 -: Май 26, 2011, 06:45:24 pm »

какви?
хахаха, ако знаеш марс пък къде е...Прогресивният марс е на 25 в рак, в 12, в точен квадрат с натален уран, последният- в 4.Това е най- точното...Изобщо "урановите аспекти" явно ме "прихващат", защото управителят на 5 - плутон е на 1 градус от точната опозиция на транзитен уран... :blink:

Що не ми пратиш на лични данните си? :rolleyes:
Марс е по-важен в случая от Плутон... ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #817 -: Май 26, 2011, 09:55:06 pm »
Аз в момента имам транзитен уран управител на 7ми в опозиция плутон управител на 5ти.
Транзитен плутон съвпад юпитер(заключен ) в 5ти.
И да,срещнах любов,и то при последният съвпад на тр уран със слънцето.

« Отговор #818 -: Август 05, 2011, 01:36:40 am »
Съвпад на прогресивен Асц със Северен лунен възвл
Моля накой да сподели случват ли се съществени събития и кога преди или след точния аспект.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Deter

• *
  • 387
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #819 -: Август 11, 2011, 04:48:25 pm »
 Аз съм се сдобила със съвпад на прогресивна Венера с натален СЛВ, при козирог в трети дом.
Иначе прогресивния асцендент е в съвпад с наталната Венера във втори дом - скорпион,
да си призная не намирам инфо и ще съм щастлива ако някой сподели как се тълкуват тези аспекти. :wub:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...