Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266300 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #840 -: Януари 18, 2012, 09:29:05 am »
какво стана - ожени ли се  ;)
и при мен е така , при теб как се проявява прогр. Венера,няма  Козирози в обкръжението,като ,че ли стабилност във финансите, поради разумност в разпределението им
и избирателност във взаимоотношенията, докато беше в Стрелец много по директна и пряма

Тц, ни съ ожених. И ни съ омъжих също. Купих си къща, високопланинска, изплатих си ипотека на жилище "високоетажно". Приходи стабилно нарастващи, разходи разнообразни. Високотехнологично зъболечение, включващо периодични костни хирургични интервенции с естетически цели. В работата нищо ново, освен допълнителната работа, за която съм писала. После - русло, без сътресения. Няма нови връзки по СЛВ. Добре ми понасят старите. Прямото ми е от марсовата Луна, по прогресия е в Овен.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #841 -: Януари 18, 2012, 09:43:50 am »
ха, имам тригон между прогресивни марс/слънце, през 08.2011 ще стане точен
по натал , марс/асц квадрат слънце/IC, марс У 8, слънце У 12

какво изживяване  бихте прогнозирали  :rolleyes:
питала съм за това,ама като ми е къса паметта,затова съм си щастлива

ето отговорите

Да ти кажа - зарежи ги тригоните ;D Виж квадратите и опозициите са друга бира!
Можеш да получиш порив за някаква дейност.  :blink:

Стреличка, мен ми се струва, че ще те налегне една жизненост, сексуална и съзидателна енергия... ;D Само по тази прогресия незнам каква прогноза може да се прави, но съдейки по разположението на планетите нещо по делата в дома ти ще се активизираш вероятно. А, както каза Аурора, ако по принцип усещаш борбата по квадрата в натала, може да настъпи улеснение, безпрепятствено съчетаване на енергиите на двете планети и да те подпомогне, когато е нужно

и да с лекота си сбъднах точно през 08-2011 едно дългогодишно желание-мечта,свързано с екстремни преживявания и издържливост,да си докажа сама на себе си,че мога
високо в планината Рила- много мистично лично преживяване по 12-8 4 :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #842 -: Януари 18, 2012, 09:46:23 am »
и при мен е така , при теб как се проявява прогр. Венера,няма  Козирози в обкръжението,като ,че ли стабилност във финансите, поради разумност в разпределението им
и избирателност във взаимоотношенията, докато беше в Стрелец много по директна и пряма

Тц, ни съ ожених. И ни съ омъжих също. Купих си къща, високопланинска, изплатих си ипотека на жилище "високоетажно". Приходи стабилно нарастващи, разходи разнообразни. Високотехнологично зъболечение, включващо периодични костни хирургични интервенции с естетически цели. В работата нищо ново, освен допълнителната работа, за която съм писала. После - русло, без сътресения. Няма нови връзки по СЛВ. Добре ми понасят старите. Прямото ми е от марсовата Луна, по прогресия е в Овен.
е ти си обърнала  хастара на твоята прогр.Венера в Козирог, изцедила си я на макс,и аз си мечтая за това :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #843 -: Януари 18, 2012, 10:40:05 am »

е ти си обърнала  хастара на твоята прогр.Венера в Козирог, изцедила си я на макс,и аз си мечтая за това :mellow:

На мен ми предстои след 3 градуса съвпад на прогресивна Венера със СЛВ в Телец в 5 дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #844 -: Януари 18, 2012, 07:13:44 pm »

[/quote
 Диянка, превъртях няколко страници назад и на те срещнах. Обаче челно сега се сблъсквам с високотехнлогично зъболечение, което по обясними причини ще изместя за едни по-добри времена ..та кои прогресии казваш, че са ти го донесли?
Повторение за нечулите. ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #845 -: Януари 18, 2012, 09:02:39 pm »
О, някакви много продължителни прогресии ще да са били, щото примерно го почнах към 2010 по някое време, даже и хорар или елекция в медицинската тема пуснах, после се разсеях, после сега по нова година си счупих временната корона и сега продължавам със същинското имплантиране и така живот и здраве, до лятото може да се свърши. Но, поне 85% от манипулацията е свършена и платена. Остава края. Ще проверя де от какво да е било. Нещо по Марс Венера и Сатурн.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #846 -: Януари 18, 2012, 09:11:37 pm »

Диянка, превъртях няколко страници назад и на те срещнах. Обаче челно сега се сблъсквам с високотехнлогично зъболечение, което по обясними причини ще изместя за едни по-добри времена ..та кои прогресии казваш, че са ти го донесли?
Повторение за нечулите.
;D

Ингрес на пр. Венера в Козирог и съвпад със СЛВ - разкрасяване на кости и зъби, демек зъбно-челюстна хирургия.  :93:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kaya

• 2893
« Отговор #847 -: Януари 18, 2012, 09:19:50 pm »
stella, може да станеш баба или ново гадже
при прогресивна венера на СВ, но плутон ми е там и имаше впечатляваща поява на мъж ( много краткотрайна) задвижена  по ретро венера+ отгоре транзит мерк, венера и марс
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #848 -: Януари 18, 2012, 10:01:33 pm »
stella, може да станеш баба или ново гаджепри прогресивна венера на СВ, но плутон ми е там и имаше впечатляваща поява на мъж ( много краткотрайна) задвижена  по ретро венера+ отгоре транзит мерк, венера и марс

Ех, че хубаво прозвуча! Кая, една голяма почерпка ще имаш от мене. Аз си мисля, че със сегашното гадже може да се "вземеме", ама и ново гадже звучи повече от добре. :88:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #849 -: Януари 20, 2012, 11:47:33 am »
Момичета, според вас какъв тип събития може да даде тази прогресия?
Често казано, съм озадачена.

Прогр. АС е в съвпад с Нептун и същевременно прогр. Луна ще съвпадне с МС и ще направи секстил с Нептун и АС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #850 -: Януари 20, 2012, 12:47:43 pm »
Хармоничен аспект е, не би трябвало да причини нещо неприятно. В най-лошия случай нищо няма да се случи. Повече ме притеснява квадратурата на прог. Слънце със Сатурн. В прогресивната карта е разходяща, но не знам какво е положението с натален Сатурн. А и ако натално Слънце е в Овен, не знам дали по транзити няма да се повтори напрегнатият аспект със Сатурн. Това може да е работа (творческа), която отнема много сили и време, но не дава желаните резултати и не доставя удоволствие. Може да означава лишаване от удоволствие в любовните взаимоотношения или невъзможност за изживяването на такова, поради много задължения в друга сфера, напр. Опозицията на прогресивни Меркурий и Уран може да се усеща като невност и разсеяност (макар че това не е Нептун). Но в моята прогресивна карта квадратура на Меркурий (вярно, че в Риби) беше в квадратура с Уран и две думи не успявах да кажа без да направя тъпа грешка. Сходящата опозиция между прогресивна Венера и Плутон може да привлече страстна любов. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #851 -: Януари 20, 2012, 01:13:27 pm »
Повече ме притеснява квадратурата на прог. Слънце със Сатурн. В прогресивната карта е разходяща, но не знам какво е положението с натален Сатурн.

Да, тая квадратура доста злини свърши, повтаря се и по дирекция, вече разходяща.
Предстои опозиция на дир. Слънце с нат. Уран. В момента имам дир. Луна в съвпад с нат. Сатурн, започна да действа от втората половина на изминалата вече година, периодът е доста стресов.

Между другото, пуснах този въпрос във форума и след това се обадих на най-добрата ми приятелка от ученическите години, тя е в чужбина. И в един момент ми сервира такава новина, направо ме ошашави. Оказа се, че комуникира по интернет с първата си любов и най-добрия му приятел (който ми беше първо гадже). Тогава с приятелката ми бяхме на по 15-16 години, когато излизахме с тия момчета. Впоследствие тя се омъжи и премести в друг град, аз емигрирах. Разбрах, че много е настоявал тя да му даде моите координати, иска да ме потърси по интернет. Може и това да е едно от проявлението на прогресивната Луна в секстил с Нептун, с тоя човек сме в различни държави. В интерес на истината не проявявам никакъв интерес, затворих отдавна тази страница от живота си, но определено си беше голяма изненада.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #852 -: Януари 20, 2012, 01:22:49 pm »
Възможна ли е загуба на член от семейството? (пепел ми на устата, но...)
п.п.Загубата не винаги е във физичен план.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #853 -: Януари 20, 2012, 01:22:59 pm »
Опозицията на прогресивни Меркурий и Уран може да се усеща като невност и разсеяност (макар че това не е Нептун). Но в моята прогресивна карта квадратура на Меркурий (вярно, че в Риби) беше в квадратура с Уран и две думи не успявах да кажа без да направя тъпа грешка.

Нервност - да, но не и разсеяност. По принцип много внимавам в детайлите, рядко се случва да допускам грешки. През последните година-две усещам нервно изтощение. Иначе прогресията Меркурий-Уран може да стимулира и заниманията с астрология, миналата година за мен бе доста ползотворна в това отношение. Но понастоящем в доста по-приоритетни области трябва да вземам решения и да предприема промени, астрологията отиде на по-заден план, при тези обстоятелства не мога да й отделям толкова внимание.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #854 -: Януари 20, 2012, 01:23:58 pm »
Лили, това твоята карта ли е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #855 -: Януари 20, 2012, 01:24:43 pm »
Възможна ли е загуба на член от семейството? (пепел ми на устата, но...)
п.п.Загубата не винаги е във физичен план.

По-близките ми хора вече си отидоха през последните две години от живота ми.
Предстои ми да решавам някои семейни/битови въпроси и отделяне.

Лили, това твоята карта ли е?

Да, това е текущата прогресия.
Забелязах, че има нептунова активност и ми стана любопитно в какво може да се прояви.
Преместването го планирам във втората половина на април, тогава ще има други аспекти вече (прогр. Луна в опозиция с нат. Меркурий).

Обаче имам чувството, че миналото ме преследва.
След като вече се бях отърсила от него, то отново идва в живота ми.
Предстои да се върна в квартала, в който живеят двамата ми последни бивши. Сега разбрах, че и първото ми гадже ме издирва. И това се случва в момент, в който съм решила да бия шута на всички безперспективни връзки.

« Последна редакция: Януари 20, 2012, 01:39:52 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #856 -: Януари 20, 2012, 01:50:06 pm »
Лили, а за интернет любов мислила ли си и дали пък не е факт вече? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #857 -: Януари 20, 2012, 01:55:08 pm »
Хаха, не, не съм мислила, дори смятам да отсвирвам такива (ако се появят), не мога да си губя времето само с виртуални отношения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #858 -: Януари 20, 2012, 01:55:37 pm »
Лили, айде едно бебе до края на 2012 ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #859 -: Януари 20, 2012, 02:00:53 pm »
Лили, айде едно бебе до края на 2012 ...

Ще бъде първото бебе, заченато в интернет мрежата.  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.