В доста черни краски си описала ситуацията - типично проявление на транзитния Сатурн в съвпад с Луна и Плутон в Скорпион. Такъв тотален блокаж ми е трудно да си представя в абсолютно всички сфери, все някъде трябва да е насочен фокусът. Мисля, че емоционалните проблеми са приоритетни към момента, а вътрешното чувство за несигурност рефлектира и във външния живот, привлича финансови несполуки, създава усещане за изолация, недоимък, понижена самооценка. Възможни са и по-обтегнати отношения у дома или да се чувстваш неспокойна, тревожна, напрегната.
Сатурн, преди ингреса в Скорпион, е минал през Десцендента, направил е опозиция с Венера, а след това с Марс... Случайно в тоя интервал от време да си започнала и прекратила любовна връзка?
Мисля, че след секстила на транз. Юпитер с нат. Венера предстоят по-добри времена, след това ще направи и тригон с Луната ти - ако не донесе значими събития, то поне емоционално би трябвало да се стабилизираш, да съзреш благоприятните възможности около теб, тогава няма да ти изглежда всичко толкова негативно.
В общи линии това е по картата, която си постнала, без данни не работя, а и нямам много време да пиша.