Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267201 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1280 -: Април 11, 2013, 08:49:13 pm »
Марая, и другите съфорумци,
Как тълкувате прогресия, която повтаря буквално рожденна планета. Имам такъв случай точно сега. Жената е с  луна в риби-вкл в 1 дом и има сатурн в стрелец в 10 в радикса. Прогресивните сатурн и луна са на същите градуси като рожденните...Освен,че е край на някакъв голям цикъл-сатурново завръщане-тук повторно, друго какво знаете?
Търся и литература за  повторно преминаване на пр. луна през натално положение, но нямам. Дали Брейди не беше писала?

Ne sum...срещала...Но , ако не е проблем качи картата...
Имай в предвид , че има така наречените "вечни прогресии"..при тежки планети в ретро дази по прогресии...
Ще я кача, време ми требе, че имам проблем с регистрацията в астрото, иска ми се да успея...
 А как  стана този фокус, че твоят пост е прид този на Лили, а по време писа по-късно?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1281 -: Април 11, 2013, 09:24:23 pm »
Марая, и другите съфорумци,
Как тълкувате прогресия, която повтаря буквално рожденна планета. Имам такъв случай точно сега. Жената е с  луна в риби-вкл в 1 дом и има сатурн в стрелец в 10 в радикса. Прогресивните сатурн и луна са на същите градуси като рожденните...Освен,че е край на някакъв голям цикъл-сатурново завръщане-тук повторно, друго какво знаете?
Търся и литература за  повторно преминаване на пр. луна през натално положение, но нямам. Дали Брейди не беше писала?

Ne sum...срещала...Но , ако не е проблем качи картата...
Имай в предвид , че има така наречените "вечни прогресии"..при тежки планети в ретро дази по прогресии...
Ще я кача, време ми требе, че имам проблем с регистрацията в астрото, иска ми се да успея...
 А как  стана този фокус, че твоят пост е прид този на Лили, а по време писа по-късно?

Искаш ли помощ?
Искам, ако правилно съм  те разбрала ,да дам ли данни  напр. на лични-заради жената-етика не заради мен.
УУУ, имаш ли бърз марс, или мерк, знам ,че сме те дискутирали Сатен, но не помня вече къде?

« Отговор #1282 -: Април 12, 2013, 08:04:03 am »
Прогр.Луна съвпад пр.Сатурн,в точен квадрат към нат.Луна.В натала Луна е в 11-ти близнаци У1,а Сатурн е на К3,Дева,У7, в съвпад с нат.Слънце,помежду си са в квадрат (картата е на мъж)  :unsure:

Много трудни отношения с жена...това може да бъдат и жени. Майка, съпруга, дъщеря. Трудни отношения в дома му.Чувства се притиснат от обстоятелства....Вероятена раздяла-развод.
Благодаря,Марая  :wub:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1283 -: Април 12, 2013, 08:09:27 am »
Благодаря на Стрелата, Марая и другите, които отговориха на въпроса ми.

« Отговор #1284 -: Април 12, 2013, 08:09:53 am »

Ето картата, качвам я вместо Енигма

Обърках реда и първата е прогресивната  :blink:
е то жената не е за завиждане с това напрежение,нерви  /уран каре меркурий/,с този псих.тормоз /марс каре плутон /и чувството за отхвърленост ,самотност,изолация,изоставеност с каре сатурн/луна,имали ли силови сблъсъци и игра на нерви  :rolleyes:пък и прогр.марс е ретро,у1 - не може да направи нищо за да промени ситуацията
прогр.слънце е ингресирало скоро в скорпи- този период винаги е свързан с кризи и критични ситуации,анаретни градуси в края и началото,като премине през нептун ще си научи уроците за жертвите в живота у8,2 и за кой и защо да го прави или не,ще се научи да казва -не :mellow:
« Последна редакция: Април 12, 2013, 08:21:37 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1285 -: Април 12, 2013, 09:51:40 am »

Ето картата, качвам я вместо Енигма

Обърках реда и първата е прогресивната  :blink:
е то жената не е за завиждане с това напрежение,нерви  /уран каре меркурий/,с този псих.тормоз /марс каре плутон /и чувството за отхвърленост ,самотност,изолация,изоставеност с каре сатурн/луна,имали ли силови сблъсъци и игра на нерви  :rolleyes:пък и прогр.марс е ретро,у1 - не може да направи нищо за да промени ситуацията
прогр.слънце е ингресирало скоро в скорпи- този период винаги е свързан с кризи и критични ситуации,анаретни градуси в края и началото,като премине през нептун ще си научи уроците за жертвите в живота у8,2 и за кой и защо да го прави или не,ще се научи да казва -не :mellow:
Права си за много неща.
Аз винаги се зверя в радикса, там е ключът за разбиране на човека. Ами-все някой я преследва /уж/, общуваме от разстояние. Оглежда се, вижда навсякъде заплаха. Нещо се е случило преди покрай работата, но то не се споделя. А иначе е умна, специалист-рядка професия, 2 висши...
Измамили са я със заработени от нея пари-голяма сума, отсрещната страна е име в този бизнес/мафия/. Тя не си е изпипала документите, за да се случи това-на доверие. И проблемът е -как да си получи своето чрез съда.
Затова гледах, че й се повтарят прогресии от рожденни положения и си мислех за влиянието на тази луна-в някак неосъзната. Слънцето и сатурн са в 1 половина на картата , добре се е реализирала професионално. Та казва,че от добрината си пати, но това е самозаблуда за добрина, зрял човек си изпипва документите.
Дано да се научи да казва -не, я виж -втори сатурнов възврат...

« Отговор #1286 -: Април 12, 2013, 10:25:48 am »

Измамили са я със заработени от нея пари-голяма сума, отсрещната страна е име в този бизнес/мафия/. Тя не си е изпипала документите, за да се случи това-на доверие. И проблемът е -как да си получи своето чрез съда.

сега като спонеха се загледах в натала
сътворила е нещо иновационно у5 ,6 мерка съвпад с уран у2 и венера ,но също венера е у9 в 7 може да има съдебни спорове,ма опонентите й диспозитора на лъвският стелиум -слънце У8 е в 8 съвпад с плутон- точно си показва и мафиотското и големите пари и власт,но има ВЗ Слънце/Меркурий, тук незнам ,нещо за извън съдебно споразумение
пък и карето межку У1 и  У7 ,Сатурн-Луна си е на загуба,това са планети отнемащи фин.блага,а кой на кого указва луната У7 в 2 дом-заключен знак риби колко показателно
и при възврата ще приключи всичко комай,стрелец се свързва с 9 закон,риби с 12 ,тайни,неясноти,заблуди,ще се осветлят,защото сатурн е в 11 дом ,а 2 дом където е луната е 4 от 11
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1287 -: Април 12, 2013, 02:58:11 pm »

сега като спонеха се загледах в натала
сътворила е нещо иновационно у5 ,6 мерка съвпад с уран у2 и венера ,но също венера е у9 в 7 може да има съдебни спорове,ма опонентите й диспозитора на лъвският стелиум -слънце У8 е в 8 съвпад с плутон- точно си показва и мафиотското и големите пари и власт,но има ВЗ Слънце/Меркурий, тук незнам ,нещо за извън съдебно споразумение
пък и карето межку У1 и  У7 ,Сатурн-Луна си е на загуба,това са планети отнемащи фин.блага,а кой на кого указва луната У7 в 2 дом-заключен знак риби колко показателно
и при възврата ще приключи всичко комай,стрелец се свързва с 9 закон,риби с 12 ,тайни,неясноти,заблуди,ще се осветлят,защото сатурн е в 11 дом ,а 2 дом където е луната е 4 от 11
Да, комай ще си "изтупа" ценностите за това кога и колко да е добра и с кого, едва ли ще получи нещата в пълен размер. Дори може да се наложи и да промени начина си на печелене,самоиздръжка и това-трайно.
За споразумение и аз такова препоръчах, каза че ще ме послуша.
Благодаря на всички,които се включиха! :clap:

« Отговор #1288 -: Април 16, 2013, 05:23:38 pm »
Щом прогресиите променят вътрешния ти свят,дали дадена моя прогресивна планета,съвпадайки с натална такава на моя партнъор няма да промени отношението му към мен?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1289 -: Април 16, 2013, 05:41:10 pm »
Щом прогресиите променят вътрешния ти свят,дали дадена моя прогресивна планета,съвпадайки с натална такава на моя партнъор няма да промени отношението му към мен?
Кои са планетите?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1290 -: Април 16, 2013, 05:49:01 pm »
Луна на К7...

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1291 -: Април 16, 2013, 06:04:15 pm »
Може би в чувствената сфера ,а и щом е на К7 в партньорски план --Дано да са за добро промените
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1292 -: Април 16, 2013, 07:26:54 pm »
Значи се променят чувствата на партнъора ти,така ли да го разбирам? Луната ще ги задълбочи или обратното?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1293 -: Април 16, 2013, 07:33:11 pm »
Ще ги задълбочи :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1294 -: Април 16, 2013, 08:12:08 pm »
Благодаря!

« Отговор #1295 -: Април 17, 2013, 10:57:04 am »
Здравейте! От няколко месеца съм се вманиячила по астрологията и разбирасе съм далеч от вашия опит. Моля за  мнение от по-опитните ,да погледнат прогресивната  и наталната карта на баща ми. Интересува  ме има ли  нещо притеснително за здравето и живота му ,в предвид възраста в която е ,и как ще се развиват нещата  в бизнеса. Ще съм много благодарна на всеки одговор.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1296 -: Май 08, 2013, 09:29:53 pm »
Много интересно си гледах картата, пр. ми венера понеже е ретроградна почти 20 години остава в орбис на тригон към наталния и прогресивен сатурн. Имате ли такива наблюдения във вашите карти? И би трябвало да има някакво значение...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1297 -: Май 14, 2013, 08:43:55 pm »
Имате ли представа до какво  води съвпад на прогресивен меркурий У3ти  с нат хирон.Поле на действие 9ти дом.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1298 -: Май 17, 2013, 09:51:52 am »
Не знам, аз нещо не го разбирам този съвпад, имам го, но вече мерка подминава, в телец, втори, каре нат венера.
По меркуриевите въпроси всичко е 6, върви ми в ученето винаги и подчертано в последни 2-3 години, кой кво прави аз уча, университети, курсове, командировки по обучения, нови програми и полета на действия на работа.. Но и прогресивна луна си беше в 3, през цялото време придружавана от клатещия се напред-назад юпитер там в близнаци. Та сигурно е от това.
Карето венера-хирон си е каре венера хирон. работи си по учебник ))))

Но самия съвпад не знам как да го тълкувам, освен че като у на дс мерка съвсем забатачи любовния фронт.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1299 -: Май 17, 2013, 09:55:05 am »
Вдъхновена от темата за карето венера-луна и затвореното без изход положение на кръста, качвам прогрес. си карта. Все пак прогресивна, ама... чудеса. Да кажа, че върховете на кръста повтарят кардиналните ми оси, особено по луна-нептун иц-мс.

Определено с такива прогресии скоро няма да отбатача люб. фронт.
« Последна редакция: Май 17, 2013, 10:01:00 am от Нова »