Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266524 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #60 -: Ноември 21, 2009, 07:26:00 pm »
И леля ми го има, точен съвпад на Сатурн и Лилит с ИЦ в Скорпион.

м/у другото Гита Мерджанова го нарича домашен тиранин в 4-ти дом.но не това е най-важното , в нейната книга съм чела най-точните описания за марс и не само за него.
да не прозвучи като реклама ???,просто споделям мнение.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #61 -: Ноември 21, 2009, 07:27:29 pm »
И леля ми го има, точен съвпад на Сатурн и Лилит с ИЦ в Скорпион.

И? Как и влияе?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Ноември 21, 2009, 07:29:31 pm »
Не беше в книгата на Гита Мерджанова, в някоя от книжките за астрологична ширпотреба сещам се, че го пишеше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Ноември 21, 2009, 07:48:54 pm »
Не беше в книгата на Гита Мерджанова, в някоя от книжките за астрологична ширпотреба сещам се, че го пишеше.

отворих червената и книжка ,не бъркам - точно съм го чела при нея....то знаеш ли кой от кого преписва,но както и да е споделям мнението й.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #64 -: Ноември 21, 2009, 09:09:33 pm »
Прогресивен Марс в съвпад с ИЦ може да означава и нещо друго, не се тълкува като наталния.
Радикален Марс на ИЦ има много значения, не са само скандали. Също така има значение дали картата е на мъж или на жена. В мъжка карта, понеже мъжът е по-близо да марсовия архетип и не го проектира, може да означава активност в дома, нужда от самостоятелност, да е отделен от родителския дом. В женска карта понякога дава силно изразени инстинкти, изявена сексуалност, кипящи под повърхността страсти, но зависи от знака и аспектите.  :)

Точният съвпад при мен ще е в Лъв, чиито управител Слънце е в 1 ви дом. Но има няколко подробности- наталният ми Марс във 2 ри дом не сключва никакви мажорни аспекти в натала ,а  прогресивния ще сключи точен тригон с натален Хирон в 11 ти дом и  никакъв точен аспект с прогресивна планета. Дотук не си откривам индикации за напрежение у дома, но виж за изявена сексуалност  и страсти......няма да откажа  :P
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Ноември 21, 2009, 10:49:25 pm »
как ще тълкувате съвпад на дирекционен възел с нат.юпитер на дсц и съвпад на дир.нептун с к6?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #66 -: Ноември 21, 2009, 11:52:41 pm »
 като влизане в нетрадиционни и неясни договорни отношения често с намесата на интимни такива; това може да донесе добри доходи, но също така да създаде очкване и илюзия за такива,а  да не са налични
бих препоръчала човекът да се настрои за "освобождаване" от материалните си желания и тогава ще има успех с тях ( няма нужда от показване и доказване)...периодът е подходящ да "цъфне" гуру в орбитата му, поредица преживявания, които целят  духовно извисяване чрез болка
без конкретни положения и управители е трдуно
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #67 -: Ноември 29, 2009, 01:44:28 pm »
Имате ли представа какво събитие може да се случи за човек,който в момента има прогресивно слънце съвпад с алгол?

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Ноември 29, 2009, 03:56:44 pm »
Имате ли представа какво събитие може да се случи за човек,който в момента има прогресивно слънце съвпад с алгол?

не ,нямам....при мен предстой съвпад на пр.слънце с венера ???

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #69 -: Ноември 29, 2009, 04:01:12 pm »

е какво се пулиш ;D много добре знаеш какво носи този съвпад ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #70 -: Ноември 29, 2009, 04:08:49 pm »

ЛИбоФФ?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #71 -: Ноември 29, 2009, 04:10:12 pm »

ЛИбоФФ?
Така пише по дебелите книги ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Ноември 29, 2009, 04:31:23 pm »

ЛИбоФФ?
Така пише по дебелите книги ::)

;D :P,хайде да поразсъждаваме ::).
венера упр. дсц и 11-ти дом. намира се във 2-ри. слънцето упр. 9-ти ,намира се в 1-ви.
засегнатите домове са 7-ми ,11-ти , 2-ри ,1-ви и 9-ти.  :P къде виждате любов? :) ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Ноември 30, 2009, 07:57:09 am »
тааа ,за либоф говорехме..... ::) ,да поразчоплим тези аспекти:
   ;D,хайде да поразсъждаваме .
венера упр. дсц и 11-ти дом. намира се във 2-ри. слънцето упр. 9-ти ,намира се в 1-ви.
засегнатите домове са 7-ми ,11-ти , 2-ри ,1-ви и 9-ти.   къде виждате любов?   :-[ :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #74 -: Ноември 30, 2009, 08:48:48 am »
По Венера ако не е либов ще е лев,така зная аз! ;D

« Отговор #75 -: Ноември 30, 2009, 04:02:36 pm »
незнам дали тук е мястото да питам - Слънцето ми е в съвпад с МЦ. Слънцето е съвсем в края на 9 дом.
Това какво би трябвало да означава?

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Ноември 30, 2009, 07:16:18 pm »
незнам дали тук е мястото да питам - Слънцето ми е в съвпад с МЦ. Слънцето е съвсем в края на 9 дом.

О, тежки отговорности. Хората ще очакват от теб да ги водиш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Декември 02, 2009, 06:01:36 pm »

О, тежки отговорности. Хората ще очакват от теб да ги водиш.

израстване и успех по 10-ти дом.....

« Отговор #78 -: Декември 02, 2009, 10:27:46 pm »
Благодаря ви! Но за сега не виждам "светлината"...
Здраве да е!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #79 -: Януари 24, 2010, 12:26:18 pm »
Прогресивен Марс предстои да направи квадрат с натален Плутон. Разликата все още е около 5 градуса.
Да ви питам какво мислите - при условие, че подозирам, че вече се е случило дадено събитие, което свързвам с този аспект, продължава ли влиянието му и до колко, до кога ... имам си аз едни такива въпроси.  :blink:
Мисълта ми е все пак става дума за кардинален знак - там се счита, че понякога аспектите действат преди още да станат точни, но да чакам ли още нещо по него? Това е един доста кошмарен аспект, затова съм взела да се притеснявам.  :blink: Почнах фитнес, та дано мощта му малко да смекча, да не ме връхлита агресия и други неприятни моменти....        

Между пр.Марс и пр.Плутон има вече квадрат, незнам до колко да отчитам влиянието му, но май да, защото в натала двете са в тригон.
« Последна редакция: Юли 26, 2010, 11:43:50 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.