Здравей Гост

V-ТИ ДОМ

• 98 Отговора
  • 17325 Прегледи
*

Skarlet

Re:V-ТИ ДОМ
« Отговор #40 -: Ноември 20, 2009, 03:00:03 pm »
Много се радвам,че Синухе ти е познал всичко. Аз дълбоко го уважавам.  ;D И пак ти повтарям-твоето мнение за мен няма значение,каквото и да кажеш. Недей да ходиш при прости астролози като мен друг път,моля те. След като можеш да дадеш 600 лв. на разни ясновидки,защо да не си платиш и за моя труд. По света е пълно с непознали ясновидци. Това,че Синухе работи безплатно за теб си е негово желание и ваш проблем. А,между другото,един считащ себе си за добър астролог,не ходи да се консултира при друг, а пък ти си обиколила всички във Варна и Бургас, наред с номеролозите.  ;)
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 03:26:05 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Ноември 20, 2009, 03:01:47 pm »
Извинявам се много, но по 11 ти дом  ли се гледат децата на съпруг/а от предищен брак, без да са осиновени?

да!категорично.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Ноември 20, 2009, 03:09:54 pm »
Много се радвам,че Синухе ти е познал всичко. Аз дълбоко го уважавам.  ;D И пак ти повтарям-твоето мнение за мен няма значение,каквото и да кажеш. Недей да ходиш при прости астролози като мен друг път,моля те. След като можеш да дадеш 600 лв. на разни ясновидки,защо да не си платиш и за моя труд. По света е пълно с непознали ясновидци. Това,че Синухе работи безплатно за теб си е негово желание и ваш проблем.
първо ,аз не ходя при тях ,а те идват при мен! у вас не съм дошла. второ и СИНУХЕ И НЕБЕСНА работят със същия час ,който съм дала на теб. но за разлика от теб ТЕ НЕ СЕ ВЖИВЯВАТ В РОЛЯТА НА ВЕЛИКИ АСТРОЛОЗИ , А СА ТАКИВА! ЗНАНИЯТА ТИ ,ЗНАМ КОЛКО СА. АЗ ВИНАГИ СИ ПЛАЩАМ СКАРЛЕТ.
НО ТИ СИ УЖАСНО РЕВНИВА ОТНОСНО ЗНАНИЯТА НА ДРУГИТЕ.МНОГО ВРЕМЕ ТИ ГЛЕДАХ СЕЙРА КАК МЕ ХАПЕШ ,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА ПРИЕМЕШ ,ЧЕ ЗНАМ И ТО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ!
НА КОЙ ЩЕ СИ ДАВАМ ПАРИТЕ СИ Е МОЙ ПРОБЛЕМ ,А ТВОЯ ТРУД ГО ПОПРАВЯХ ТРИ ПЪТИ ,АКО СИ СПОМНЯШ.НЯМАШЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯ ПОДОБНО НЕЩО ,МАКАР ,ЧЕ СЪМ ГО СПОДЕЛИЛА С МНОГО ХОРА ОТ ФОРУМА ,НО ТИ НАИСТИНА ПРЕКАЛИ.НЯМА ТЕМА В КОЯТО ДА НЕ СИ СЕ ОПИТАЛА ДА ПОСТАВИШ ПОД СЪМНЕНИЕ ЗНАНИЯТА И РАЗСЪЖДЕНИЯТА МИ.ДЪЛГО ТЪРПЯХ И МЪЛЧАХ ПО СКОРПИОНСКИ.ЧАШАТА ПРЕЛЯ!
НЕ СИ ДОБЪР АСТРОЛОГ-ТОВА Е ИСТИНАТА!
СИСТЕМАТИЗИРАЙ СИ ЗНАНИЯТА И СИ ПРЕЧУПИ ТЕЛЕШКИЯ МАРС.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #43 -: Ноември 20, 2009, 03:16:06 pm »
Момичета, оставете тежките истини за ЛС:)

toroni-  и моето мнение е,че често се чиждат в 11 дом,а също  могат да бъдат показани  и от 2 знак на К5, разположенитео на управителят в нептунови селения :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Skarlet

« Отговор #44 -: Ноември 20, 2009, 03:17:14 pm »
СИСТЕМАТИЗИРАЙ СИ ЗНАНИЯТА И СИ ПРЕЧУПИ ТЕЛЕШКИЯ МАРС. [/color]
 Слушам , шефе !  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Ноември 20, 2009, 03:20:01 pm »

toroni-  и моето мнение е,че често се чиждат в 11 дом,а също  могат да бъдат показани  и от 2 знак на К5, разположенитео на управителят в нептунови селения :)

да,точно така , производните домове работят много .
по тях казах много неща на лили :(.

*

Skarlet

« Отговор #46 -: Ноември 20, 2009, 03:20:28 pm »
   За мен това не са нито тежки, нито истини. Явно Козирожкия Марс не се проявява конструктивно във 2 дом в заточение.  ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #47 -: Ноември 20, 2009, 03:24:27 pm »
Дами, дами, моля ви! Ей така като почнете...Две от потребителките, които най-обичам да чета като се захапят... :(
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Ноември 20, 2009, 03:28:01 pm »
   За мен това не са нито тежки, нито истини. Явно Козирожкия Марс не се проявява конструктивно във 2 дом в заточение.  ;D

ХА-ХА-ХА, колкото и да се плезиш истината е една! марс екзалтира в козирог. това ,че е във втори дом и участва в голям земен тригон също е факт. да не си забравила ,че имам и венера тук-на трон по дом!
НЕ ТИ ПРИЛИЧА ДА ХОДИШ С ПОКАЗАЛКА ИЗ ТЕМИТЕ ,АКО НЕЩО ТИ ПРЕЧИ МИ ГО КАЖИ НА ЛИЧНИ ,НО ПРЕСТАНИ ДА МЕ ХАПЕШ.ПРАВИШ ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ. И ОЩЕ НЕЩО ОТ ТУК НАМИРАШ КЛИНТИ , КОЛКО СИ ДОБРА ЗА ДРУГИТЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ,МОЖЕШ ДА ВПЕЧАТЛИШ НЯКОЙ КОЙТО ИМА МНОГО БЕГЛИ ПОЗНАНИЯ,НО МЕН НЕ!
А ДА НЕ КОМЕНТИРАМ ,ЧЕ АСТРОЛОГА СЛЕДВА ДА ГОВОРИ БЕЗ ТЕРМИНИ /АСТРОЛОГИЧНИ/,НЕДОСТЪПНИ ЗА ЧОВЕКА ,КОГОТО КОНСУЛТИРА.

*

Skarlet

« Отговор #49 -: Ноември 20, 2009, 03:43:57 pm »
  Виж, Марая, "високоастрологични термини" употребявам само,когато консултирам хора разбиращи нещо от астрология, които зная,че ще ме разберат. Или поне така си мисля.  :) Значи ти можеш да вървиш и да бълваш във форума, пък на мен не ми е позволено да се защитя?!?! Щоооо? Ти сигурно си с привилегии?  Аз няма да си позволя да коментирам твоите "знания". И това ми е последният пост,защото нямам повече какво да ти кажа.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Ноември 20, 2009, 04:01:52 pm »
  Виж, Марая, "високоастрологични термини" употребявам само,когато консултирам хора разбиращи нещо от астрология, които зная,че ще ме разберат. Или поне така си мисля.  :) Значи ти можеш да вървиш и да бълваш във форума, пък на мен не ми е позволено да се защитя?!?! Щоооо? Ти сигурно си с привилегии?  Аз няма да си позволя да коментирам твоите "знания". И това ми е последният пост,защото нямам повече какво да ти кажа.  ;D

каквото и да ми кажеш като астролог не ме вълнува,защото не си астролог.като човек те питам ,защо ме хапеш винаги.от 7месеца във всяка тема?защо не ми написа на лични кое те дразни?
аз бях добра!приех те в къщи ,платих си ,говорих и споделих.ти беше сбъркала на няколко места аспекти и домовепазя дори коренспонденцията ни.всеки бърка няма лошо.не ти се защитаваш , АЗ,ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ТЕ НАПАДНАЛА.НЕ БЪЛВАМ ВЪВ ФОРУМА И ДО ТОЗИ МИГ НЕ СЪМ НАПРАВИЛА НИЩО С/У ТЕБ.ДОРИ ,КОГАТО И ХЕЛО ТИ КАЗА ,ЧЕ НЕ СИ И ПОЗНАЛА ,АЗ ТЕ ЗАЩИТИХ И ПРЕМЪЛЧАХ.ТИ ПРОСТО ПРЕКАЛИ! МОЙТЕ ЗНАНИЯ НЕ ГИ ПОСТАВЯЙ В КАВИЧКИ! АЗ КОГАТО ТРЯБВА ДА КАЖА НЕЩО ,ГО КАЗВАМ БЕЗ К5 ,К6 ,ДИСПОЗИТОР,УПРАВИТЕЛ ВЗАЙМНА РЕЦЕПСИЯ И УНДУРНАЙСЕ ИЗЛИШНИ ПРИКАЗКИ. В ТАКИВА СЛУЧАЙ КАЗВАММНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА И ОТСИЧАМ-темата е "вродени аномалий" ,казвам проблеми с майката-питай лили,казвам и ще продължавам да казвам ,защото НЕ ПРАВЯ ПАРИ ОТ ТОВА , А ТРУПАМ ЗНАНИЯ.
А ДАЛИ ЩЕ ПИШЕШ И ГОВОРИШ МИ Е ВСЕ ЕДНО , ОТ ТЕБ НИЩО НЕ СЪМ НАУЧИЛА И КОМУНИКАЦИЯТА МИ С ТЕБ НЕ ВЪРВИ!
ЕДИН СЪВЕТ:НЕ РЕВНУВАЙ , НЕ СЕ МИСЛИ ЗА ВСЕЗНАЕЩА , А РАБОТИ ПО 5-ТИ ДОМ. НИЩО ПО-ВЕЛИКО ОТ ТВОРЧЕСТВОТО НЯМА-АСТРОЛОГИЯТА Е ТВОРЧЕСТВО!

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Ноември 20, 2009, 05:33:48 pm »
Много се радвам,че Синухе ти е познал всичко. Аз дълбоко го уважавам.  ;D И пак ти повтарям-твоето мнение за мен няма значение,каквото и да кажеш. Недей да ходиш при прости астролози като мен друг път,моля те. След като можеш да дадеш 600 лв. на разни ясновидки,защо да не си платиш и за моя труд. По света е пълно с непознали ясновидци. Това,че Синухе работи безплатно за теб си е негово желание и ваш проблем. А,между другото,един считащ себе си за добър астролог,не ходи да се консултира при друг, а пък ти си обиколила всички във Варна и Бургас, наред с номеролозите.  ;)

бавна мисъл скарлет,много се редактираш! нумеролог не ме е консултирал. а с астролозите съм обменяла инфо и съм си правила купони ,нещо ,което ти не умееш да правиш!
ДОБРИЯ АСТРОЛОГ ТЪРСИ И ЧУЖДИ МНЕНИЯ. И НЕ МИ ОТВАРЯЙ ПОВЕЧЕ УСТАТА,ЩОТО ЩЕ ТЕ НАСЕРА В ЦЕЛИЯ НЕТ И НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО,БИВА НАГЛОС ,БИВА ,АМА ТВОЙТА НИКЪДЕ НЕ Ь БИВА.ПИШИ СИ В БЛОГА И ТАМ ЗАРИБЯВАЙ НЕЩАСТНИТЕ ДУШЦ,КОИТО ТЪРСЯТ МЪНИЧКО СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА....

п.п.единственният човек ,който извади душата си на показ,свали всички маски и задръжки,разказа всичко и сподели всичко в този форум съм аз.гордея се с живота си и с това,което съм постигнала и направила....
и с още нещо- ВСИЧКИТЕ МИ ПРЕДСКАЗАНИЯ СЕ СБЪДВАТ! :) :'(
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 05:42:39 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Ноември 20, 2009, 05:39:10 pm »
закрила от зведсите за цял живот.

Имаш предвид Венера в 12-ти ли? Щото синът ми има такава във Везни, а обичайно четем, че това носи много тайни, извънбрачни връзки с омъжени жени и - да си търси щастието в чужбина, щото тука му е заключено и има кармична забрана за брак в родината - цитирам една ТВ - астроложка  ;D

ДА! това е силна закрила от звездите! венера,юпитер или слънце в 12-ти.над тези хора има ангели хранители!

*

crazy_666_999

« Отговор #53 -: Ноември 20, 2009, 06:06:19 pm »
Моята Венера също е в 12 дом само че в Близнаци.Може би найстина има нещо,което ме закриля по някакъв начин,защото преди години ми се случи нещо което дори не искам да си спомням.Помня че в онзи момент пожелах помощ и я получих,даде ми се някаква сила.И ако нещо горе не ми беше помогнало сега едва ли щях да съм тук и да пиша това :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Ноември 20, 2009, 06:13:25 pm »
Моята Венера също е в 12 дом само че в Близнаци.Може би найстина има нещо,което ме закриля по някакъв начин,защото преди години ми се случи нещо което дори не искам да си спомням.Помня че в онзи момент пожелах помощ и я получих,даде ми се някаква сила.И ако нещо горе не ми беше помогнало сега едва ли щях да съм тук и да пиша това :)

а намеса на уран ,плутон ,марс или сатурн? ::) ::)
дали не е нещо свързано с изнасилване?само питам,ако искаш можеш да споделиш?
а закрила-винаги ще имаш1винаги светлина в тунела и в повечко-мултиплициран знак... ;) :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #55 -: Ноември 20, 2009, 06:21:56 pm »
 не съм наясно със закрилите и ангелите :)
 но съм забелязала,че  натовареният 12 дом е трудно положение за изживяване в психологически и здравен аспек; много често хора с такива разположения имат определена задача, която ги свързва с чуждите страни и много често се самолимитират, когато имат  СВ на това място;
определено окултната страна на живота рано или късно започва да се проявява като техен собствен интерес или като обкръжение, което ги форсира да "проумеят" някои  невидими светове:)
също така съм виждала не малко хорар живеещи в чужбина с  разположени планети в 12 ,а  както казва Uran работещи и мислещи сами:)
и не на последно място натоварената ос на 12-6 съм я виждала при хора със сериозни здравни проблеми;
veli89- твърде едностранчиво е да се разсъждава така: щом има 12 може да е болест:)- аз кто имам управител на 5 във 2 няма да ги продавам ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #56 -: Ноември 20, 2009, 06:30:49 pm »
Kaya, и на мен ми се струва че 12 дом, макар че коментарите по въпроса май трябва да са в съседната тема  ::) е един доста тежък дом, още повече ако е акцентиран. Все пак си зависи от спецификата на всяка една карта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Ноември 20, 2009, 06:30:58 pm »
- аз кто имам управител на 5 във 2 няма да ги продавам ;D

;D ;D ;D ,това тълкувание ме изкефи....

:'( :'( слв в 12-ти. митничар ,богат,красив!прибира се от работа ,болки в краката и ръцете,ляга и от тогава вече 7год е парализиран ,движи само главата си.в6-ти е нептун. :'( все още няма ясна и точна диагноза.....

*

Kaya

• 2893
« Отговор #58 -: Ноември 20, 2009, 06:41:49 pm »
Kaya, и на мен ми се струва че 12 дом, макар че коментарите по въпроса май трябва да са в съседната тема  ::) е един доста тежък дом, още повече ако е акцентиран. Все пак си зависи от спецификата на всяка една карта.

опс. пуснала съм го в неточната тема  всъщност се целех в другата??? не внимавам ::)

*

Skarlet

« Отговор #59 -: Ноември 20, 2009, 06:45:24 pm »

НЕ МИ ОТВАРЯЙ ПОВЕЧЕ УСТАТА,ЩОТО ЩЕ ТЕ НАСЕРА В ЦЕЛИЯ НЕТ И НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО,БИВА НАГЛОС ,БИВА ,АМА ТВОЙТА НИКЪДЕ НЕ Ь БИВА.ПИШИ СИ В БЛОГА И ТАМ ЗАРИБЯВАЙ НЕЩАСТНИТЕ ДУШЦ,КОИТО ТЪРСЯТ МЪНИЧКО СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА....

Явно държиш да продължиш да се дърляш и се чудиш как да ме предизвикаш. Ужасно ме уплаши. Тъкмо ще ме направиш още по-известна. И колкото повече ме очерняш,толкова повече ще ме търсят и тези,които не са чували за мен. Колкото е по-скандално около някого,толкова е по-известен.  ;D А начина, по който "насираш" хората,надали ще ти спечели уважение. Давай,Марая,продължавай да показваш истинския си облик. Хората могат сами да преценят каква си,няма нужда аз да падам до нивото ти.