Здравей Гост

много шантав сън :(

• 5 Отговора
  • 2474 Прегледи
*

veshti4ka

много шантав сън :(
« -: Ноември 19, 2009, 06:23:52 pm »
 абе сега се сетих, че снощи сънувах такива дивотии, дето и в съновника ги няма  :o

напоследък усещам страшно силно миризми на сън, което ми е адски странно... преди две нощи на сън ми миришеше много силно на ацетон. вчера сутринта се събудих от силна миризма на много хубав автършейв, а в къщи сина ми не ползва такова нещо  ???

та снощи сънувах, че преговарям за някакво работно място /идея си нямам за какво/ и определено се представих като говедо де  ;D ;D ;D но не в това е проблема... сънувах, че съм в магазин за обувки - огромен магазин с много стока. изобщо нищо не си харесах, въпреки че обикалях с часове. накрая си харесах едни като кецове и шаренки такива хубавки  ;D ;D ;D  но беше само едната обувка и другата не можах да я намеря  :(  та хвърлих кеца и излязох навън... шматках се по улиците и изведнъж от чешмите и от цепнатини в земята започна да изтича сярна киселина - Господи, такава смрад беше, че се видях в чудо - съзнавах че сънувам и не можех да разбера аджеба как може на сън така да ми смърди  :-X :-X :-X   хората започнаха да се тръшкат на земята всички и да умират, а на мен нищо ми нямаше... опитвах да им помогна, но хабер си нямах как да го направя, но доста по-късно започнаха да мърдат и аз се събудих...

*

Helo

Re:много шантав сън :(
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2009, 06:26:22 pm »
абе сега се сетих, че снощи сънувах такива дивотии, дето и в съновника ги няма  :o

напоследък усещам страшно силно миризми на сън, което ми е адски странно... преди две нощи на сън ми миришеше много силно на ацетон. вчера сутринта се събудих от силна миризма на много хубав автършейв, а в къщи сина ми не ползва такова нещо  ???

та снощи сънувах, че преговарям за някакво работно място /идея си нямам за какво/ и определено се представих като говедо де  ;D ;D ;D но не в това е проблема... сънувах, че съм в магазин за обувки - огромен магазин с много стока. изобщо нищо не си харесах, въпреки че обикалях с часове. накрая си харесах едни като кецове и шаренки такива хубавки  ;D ;D ;D  но беше само едната обувка и другата не можах да я намеря  :(  та хвърлих кеца и излязох навън... шматках се по улиците и изведнъж от чешмите и от цепнатини в земята започна да изтича сярна киселина - Господи, такава смрад беше, че се видях в чудо - съзнавах че сънувам и не можех да разбера аджеба как може на сън така да ми смърди  :-X :-X :-X   хората започнаха да се тръшкат на земята всички и да умират, а на мен нищо ми нямаше... опитвах да им помогна, но хабер си нямах как да го направя, но доста по-късно започнаха да мърдат и аз се събудих...

Ти си сънувала обувките на Марая!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Онези марковите от Индия.

;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2 -: Ноември 19, 2009, 06:47:52 pm »
а някакви други предположения за евентуално тълкуване  :(   

Хело, ако съм на Марая ши та набия дет ми разнасяш обувките навсякъде  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #3 -: Ноември 19, 2009, 06:51:28 pm »

Хело, ако съм на Марая ши та набия дет ми разнасяш обувките навсякъде  ;D ;D ;D ;D ;D

Тя сама си разнесе обувките из форума.

Цитат
а някакви други предположения за евентуално тълкуване  :(   

Според мен това е единственото и правилно тълкувание на твоя сън. Ама айде, да не ти спамя темата, вече ти казах какво означава съня.  ;)

« Отговор #4 -: Ноември 19, 2009, 09:43:37 pm »
    За миризмите - нищо не мога да кажа - просто защото не знам. Но за обувките - от свой личен опит - аз често сънувам обувки - и все нещо им се случва и все не мога да си улуча моя номер или ако го улуча някой по погрешка ще ми ги отнесе - за мен означава търсене на половинката си. Партньора, който липсва в живота ти...Но и да го намериш ти с лека ръка ще го захвърлиш. Всъщност все още се чудиш дали наистина вече имаш нужда от мъж до себе си.

*

veshti4ka

« Отговор #5 -: Ноември 19, 2009, 10:01:29 pm »
Дейзи, пък в моя съновник пише, че ако държиш една обувка само в себе си ще останеш вдовица  :-X :-\ ???

не зная... определено ако изобщо имам партньор до себе си то той трябва да е МЪЖ с главни и златни букви изписани на "челото му" най-образно казано  ;)  иначе пу*ки навсякъде има ама мен такива не ми трябват....

абе знам си аз, че само шантавини сънувам дето и тълкуване си нямат  :'(