абе сега се сетих, че снощи сънувах такива дивотии, дето и в съновника ги няма

напоследък усещам страшно силно миризми на сън, което ми е адски странно... преди две нощи на сън ми миришеше много силно на ацетон. вчера сутринта се събудих от силна миризма на много хубав автършейв, а в къщи сина ми не ползва такова нещо

та снощи сънувах, че преговарям за някакво работно място /идея си нямам за какво/ и определено се представих като говедо де

но не в това е проблема... сънувах, че съм в магазин за обувки - огромен магазин с много стока. изобщо нищо не си харесах, въпреки че обикалях с часове. накрая си харесах едни като кецове и шаренки такива хубавки

но беше само едната обувка и другата не можах да я намеря

та хвърлих кеца и излязох навън... шматках се по улиците и изведнъж от чешмите и от цепнатини в земята започна да изтича сярна киселина - Господи, такава смрад беше, че се видях в чудо - съзнавах че сънувам и не можех да разбера аджеба как може на сън така да ми смърди

хората започнаха да се тръшкат на земята всички и да умират, а на мен нищо ми нямаше... опитвах да им помогна, но хабер си нямах как да го направя, но доста по-късно започнаха да мърдат и аз се събудих...