Такааа....аз пак да зачекна темата за Нептун и Луната.

Защото адски ми е неприятно,когато се отрича нещо без да е проверено. Аз нямам преки наблюдения,но ако някой го отрича,добре е да се докаже,че Нептун не е висша октава на Луната. Защото в една статия на Ерин Съливан за сродните души,преведена от Lillie, пише доста интересни нещица :
" Нептун също е символ на поколенията, на даването на живот, на космическата Вода на Забвението...
По този начин,
Нептун като астрологичен символ на Космическа Утроба -
първичният извор, където се генерира Живот и става реалност, излиза на повърхността в нашия сатурнов свят.
Идвайки от Нептун в поредната си инкарнация, влизаме във връзка със следващия си посредник и това е физическата утроба, чийто астрологичен символ е Луната.
Луната символизира биологичната майка, която ни подслонява и храни в своето тяло, и по този начин представя нашето чувство за защитеност, топлина, сигурност и душевна памет."
http://astrosite.org/srodni_dushi_karta_taro.html Та, няма да влизам в спорове с никого,но за мен има резон Нептун да се приеме за по-висша октава на Луната. И това си е мое право. Както и всеки,който смята че не е така, е в правото си.