Водолей с Асцендент Стрелец.

Виж ти! 
Благодаря ти, Небесна! Колкото до Сатурнчо, сега той май е в съвпад с моя Марс в 7 дом, обаче не мога да кажа, че имам повече кавги и пререкания с другите или пък нещо подобно. ОБАЧЕ от края на юли насам успях със собствени сили да осъществя няколко мои мечти и желания, които преследвах от години. Ако Сатурн е "виновен" затова - най-искрено Му благодаря!!! 
Със сигурност Сатурн гради и дава постоянство в постигането на целите, целеустременост и устойчивост. Марс е импулсивен, обича бързите и непосредствени резултати. Аз този съвпад съм го преживявала в синастрия. Докато траеше връзката се научих на много повече търпение, дисциплина и постоянство. При мен в натала Марс и Сатурн са в куинсконс. Заем, че куинсконса е по-слаб от останалите мажорни аспекти, така че твърде често го пренебрегваме в полза на проработката на квадратурите и опозициите. При тази синастрия се научих да си съчетавам енергиите на Марс/Сатурн.
Кавги и пререкания не е задължително да имаш при съвпада на Марс със Сатурн. С този съвпад обикновено човек преглъща и търпи, група гняв и възмущение, докато не му "дойде до гуша". Може да се почувстваш ограничен....сигурна съм че ще усетиш Сатурновите граници наложени върху наталния Марс, има време.