Най-накрая имах спокойствието да прочета внимателно какво сме си писали цял ден.Спорим за нещо,ама май в по-голямата част сме на едно мнение.Много ясно,че по начина по който се разделя един човек с друг,можеш да разбереш колко му е акъла или на какво духовно ниво е. ;)Адмирации към тези,които са успяли да съхранят добрите отношения с някого-съпруг или съпруга или който й да е,дори и след не толкова добри обстоятелства,случили се между тях.
Когато споменах,че за мен безусловна любов няма,го казах не толкова заради някакви комерсиални или друг вид подбуди,просто не мога да повярвам,че някой може да търпи системен тормоз,побоища над него и децата му,лишения и т.н,визирам най-крайните варианти,които могат да му се случат и той да продължи да обича безусловно.Ако въпреки това го прави за мен той не е светец,а ненормален...Съжалявам за епитета,който използвах.

Много е важно,все пак какво и колко получаваш от отсрещната страна,или по-точно доколко и какво си в състояние да изтърпиш в името на това.Синухе е изключително прав,за мен,с неговото мнение.Много точно го е описал и успял да усети.