Пробвайте да познаете каква е личността от втората (не е известна).
Плутонова личност с изкривено или поне странно въображение и склонност към противообществени прояви. Може би има необичайна професия по призвание. Може би в професията си използва творчество и въображение.
Може би и в общуването с другите е също така странен. Може дори да е леко груб човек. Макар, че с тея замечтани Риби не знам дали ще има грубост.
Абе има нещо в тая карта ... като се загледаш повече. Още вчера възлите малко ме накараха да се колебая. Северен в първи дом, ясно каква ще е целта на душата. А като се има предвид в Скорпион ... но там вече може да се предполага, трябва да се потвърди останалото.
Ако обърнем внимание на МЦ като призвание на личността и Слънцето като управител е в Риби, в 5 дом. Там са и Меркурий, Венера. Опозицията с Юпитер в 11 дом сочи за висок социален статус. Ретрограден в Дева, във взаимна рецепция с Меркурий в Риби обаче. Затова .. всъщност може и да е по-специална професия по пети.

Сатурн откъм втори прави квадрат с Венера, още един потвърждаващ факт, че това осигурява един вид стабилни доходи. Иначе Сатурн/Венера при жените често е стремеж към перфектен външнен вид, може да избие всякак.

Прави ми впечатление и Марс, управител на 6 дом - намира се в 7 и прави квадрат с Плутон в 10. Работа, партньори, престиж. Ммм доста съмнително ми става вече.
Общо взето едно се набива, друго може да е, трето ще се окаже май.
Между другото Лили ти случайно ли си добавила Вертекс в картата?