Здравей Гост

негативната енергия

• 31 Отговора
  • 9833 Прегледи
*

Helo

Re:негативната енергия
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2009, 10:53:37 pm »
А така,хубаво е да ви е страх от мене Торбалан -дебелан,че не само душите ,ами всичко мога да ви отмъкна и ....в торбуха .че толкова съм гладен че вече не може повече,ауууууууу.....
  сега ще си резна малко кожа от петите да хапна ,че не се издържа.после ще си помисля кой форумец или форумка да налапам с голямата си уста!.Чух че сте били адски вкусни,ху да му се невиди,да не ви уручасам,бреиииииииииййййй...........

Ами Торбалане, ако някоя форумка реши теб да те сложи в нейния ... търбух, това ще те задоволи ли?  ::)  :P

;D ;D ;D

*

dido7

« Отговор #21 -: Ноември 26, 2009, 11:06:54 pm »
А така,хубаво е да ви е страх от мене Торбалан -дебелан,че не само душите ,ами всичко мога да ви отмъкна и ....в торбуха .че толкова съм гладен че вече не може повече,ауууууууу.....
  сега ще си резна малко кожа от петите да хапна ,че не се издържа.после ще си помисля кой форумец или форумка да налапам с голямата си уста!.Чух че сте били адски вкусни,ху да му се невиди,да не ви уручасам,бреиииииииииййййй...........

АБЕ ТОРБАЛАНЕ ТЕБЕ ОТ КОЙ ФОРУМ ТЕ ИЗРИТАХА ;D ТО ИМА ОЩЕ ЕДНИ КАВАЛИ КАТ ТЕБЕ-''СУЛЬО И ПУЛЬО''ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ИЗЯДЕШ ТЯХ А :P

*

Helo

« Отговор #22 -: Ноември 26, 2009, 11:34:47 pm »

Ами Торбалане, ако някоя форумка реши теб да те сложи в нейния ... търбух, това ще те задоволи ли?  ::)  :P

;D ;D ;D
Стоите!!!!!!мен да ме сложат в торбата на Торбалан.
  Торбаланчо,искаш ли кака? я ма виж каква съм засукана изотзаден изглед.
  Ти,мъри нескопоснице ,натраплива,я да оставиш Торбалан да си избере ,която си иска за вечеря/мене/.
  аман от недодяляни съфорумки като тази горната крава ,да му се невиди,сега си ударих носа от яд  заради нея >:( >:( >:(

Да оставим Торбалан сам да каже коя иска да сложи в торбата!  ::)

*

Helo

« Отговор #23 -: Ноември 26, 2009, 11:42:47 pm »
Скоро всички да влизате в торбата ,че ни гицки и цицки искам да знам-всичко живо ще изям
Мухахахахахаха ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ми  ::) къде ще си уговорим среща с теб, а?  ;D

Ти не си ли у чужбинско?  ???  8)

Тююююххххххххх, май няма да стане работата, а?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #24 -: Ноември 26, 2009, 11:57:24 pm »
Гледам котарак вкъщи. Котките буквално се хранят с т. нар. негативна енергия, но не за да ти помогнат, а разбира се за да си угодят. ;) У дома е имало и гарван.

интересно, разкажи?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Ноември 27, 2009, 01:34:21 pm »
Извращение е да гледаш толкова животни вкъщи? Сега си мечтая за сладък мъжки пор...  :-[

веднага те уредих Лили, ще ти пратя един чифт мъжки използвани чорапки  ;D ;D ;D
их че хубаво ;D

« Отговор #26 -: Ноември 27, 2009, 02:40:13 pm »
Здравейте :)аз искам да попитам сериозно дали  има друг начин да се отблъсне негативната енергия .Освен чесъна и домашните животни :)

*

veshti4ka

« Отговор #27 -: Ноември 27, 2009, 06:34:05 pm »
Еи ти ,кльощавата,теб не та ща.Я са виж,торба кокали и малко кожа.Да пасеш повече люцерина от къра,апък виж дебелата гицка ,ще я хапнем тази вечер ,ми са види.Ей сега ша дойди тренът на гара елин пелин и дядо ви торбалан -бух вътре.

Ало,клечковата крава,оди да пасещ из нивите ,докато завартиш малко месо из бутовете ,че тъи и на кътния зъб не можеш ми  седна  даже ,да не казвам да ма засищаш.
  Всички по дебели от 80 оки при мене да отиват.грух грух ух ух ух..... ??? :o :( ;)

чадо, ти случайно да си Синухе а  ;)  или пък Инти а?  ;D ;D ;D ;D ;D  на някой от двама ви ми намирисва  :P

*

Helo

« Отговор #28 -: Ноември 27, 2009, 10:42:28 pm »

Чадо,ами ти като си клатеше краката от пръстените на Сатурн ,как па не виде ,кой съм точно.Много смотана вещица си /хахахахаха/ ;D ;D ;D ;D
 Ако са такива и другите вещери -пази боже за занаята.
  Вземи си измириши всичките отвари дето бъркотиш  и си накисни главата в хладна водица,дано се сетиш!!!!хехехехеххухухухуххохохохохахахаха ;D ;D ;D ;D ;D
 И престани да смуконтиш алкохол,пианица недна!
  Ако ти си вещица и разбирачка от миризми и бъркочи,значи на мойта приателка гицка ,гъза и е голям колкото връх на игла.хехехехехехе.смотана вещица ;D ;D ;D ;D ;D

Торбалане, поздравявам те с тази песен:  ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=rHkVo9-aCKQ&feature=related

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2009, 06:14:54 am »
котката преработва отрицателната енергия , а кучетата я изпращат в земята.
у нас има две котки , които са част от семейството...чувстваме се отлично с тях.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #30 -: Ноември 29, 2009, 09:34:16 am »
по повод негатината енергия - аз заключвам съзнанието си като си представям голям ключ, в мен - има наистина ефект. Човекът насреща се обърква и не може да "хвърли" негативната си енергия върху теб. Още, заключвам си краката ( кръстосвам ги) и пръстите  а ръцете и мисля "Каквото мислиш за мен, тройно да се връща". Така ако е хубаво - ще му се връща хубаво, ако не - негов си е проблема, нали ? :)

« Отговор #31 -: Ноември 30, 2009, 07:46:51 pm »
котката преработва отрицателната енергия , а кучетата я изпращат в земята.
у нас има две котки , които са част от семейството...чувстваме се отлично с тях.

Марая,извинете ме,но не разбирам как кучетата изпращат негативната енергия в земята? Ще съм Ви благодарен,ако ми разясните.  :)