А така,хубаво е да ви е страх от мене Торбалан -дебелан,че не само душите ,ами всичко мога да ви отмъкна и ....в торбуха .че толкова съм гладен че вече не може повече,ауууууууу..... сега ще си резна малко кожа от петите да хапна ,че не се издържа.после ще си помисля кой форумец или форумка да налапам с голямата си уста!.Чух че сте били адски вкусни,ху да му се невиди,да не ви уручасам,бреиииииииииййййй...........
Цитат на: :-)) в Ноември 26, 2009, 10:53:37 pmЦитат на: Торбалан в Ноември 26, 2009, 10:47:29 pmА така,хубаво е да ви е страх от мене Торбалан -дебелан,че не само душите ,ами всичко мога да ви отмъкна и ....в торбуха .че толкова съм гладен че вече не може повече,ауууууууу..... сега ще си резна малко кожа от петите да хапна ,че не се издържа.после ще си помисля кой форумец или форумка да налапам с голямата си уста!.Чух че сте били адски вкусни,ху да му се невиди,да не ви уручасам,бреиииииииииййййй...........Ами Торбалане, ако някоя форумка реши теб да те сложи в нейния ... търбух, това ще те задоволи ли? Стоите!!!!!!мен да ме сложат в торбата на Торбалан. Торбаланчо,искаш ли кака? я ма виж каква съм засукана изотзаден изглед. Ти,мъри нескопоснице ,натраплива,я да оставиш Торбалан да си избере ,която си иска за вечеря/мене/. аман от недодяляни съфорумки като тази горната крава ,да му се невиди,сега си ударих носа от яд заради нея
Цитат на: Торбалан в Ноември 26, 2009, 10:47:29 pmА така,хубаво е да ви е страх от мене Торбалан -дебелан,че не само душите ,ами всичко мога да ви отмъкна и ....в торбуха .че толкова съм гладен че вече не може повече,ауууууууу..... сега ще си резна малко кожа от петите да хапна ,че не се издържа.после ще си помисля кой форумец или форумка да налапам с голямата си уста!.Чух че сте били адски вкусни,ху да му се невиди,да не ви уручасам,бреиииииииииййййй...........Ами Торбалане, ако някоя форумка реши теб да те сложи в нейния ... търбух, това ще те задоволи ли?
Скоро всички да влизате в торбата ,че ни гицки и цицки искам да знам-всичко живо ще изямМухахахахахаха
Гледам котарак вкъщи. Котките буквално се хранят с т. нар. негативна енергия, но не за да ти помогнат, а разбира се за да си угодят. У дома е имало и гарван.
Цитат на: Lillie в Ноември 25, 2009, 12:05:16 pmИзвращение е да гледаш толкова животни вкъщи? Сега си мечтая за сладък мъжки пор... веднага те уредих Лили, ще ти пратя един чифт мъжки използвани чорапки
Извращение е да гледаш толкова животни вкъщи? Сега си мечтая за сладък мъжки пор...
Еи ти ,кльощавата,теб не та ща.Я са виж,торба кокали и малко кожа.Да пасеш повече люцерина от къра,апък виж дебелата гицка ,ще я хапнем тази вечер ,ми са види.Ей сега ша дойди тренът на гара елин пелин и дядо ви торбалан -бух вътре. Ало,клечковата крава,оди да пасещ из нивите ,докато завартиш малко месо из бутовете ,че тъи и на кътния зъб не можеш ми седна даже ,да не казвам да ма засищаш. Всички по дебели от 80 оки при мене да отиват.грух грух ух ух ух.....
Чадо,ами ти като си клатеше краката от пръстените на Сатурн ,как па не виде ,кой съм точно.Много смотана вещица си /хахахахаха/ Ако са такива и другите вещери -пази боже за занаята. Вземи си измириши всичките отвари дето бъркотиш и си накисни главата в хладна водица,дано се сетиш!!!!хехехехеххухухухуххохохохохахахаха И престани да смуконтиш алкохол,пианица недна! Ако ти си вещица и разбирачка от миризми и бъркочи,значи на мойта приателка гицка ,гъза и е голям колкото връх на игла.хехехехехехе.смотана вещица
котката преработва отрицателната енергия , а кучетата я изпращат в земята.у нас има две котки , които са част от семейството...чувстваме се отлично с тях.