Здравей Гост

как готви луната в знаците на зодиака

• 1651 Отговора
  • 264765 Прегледи
Re:как готви луната в знаците на зодиака
« Отговор #680 -: Май 29, 2010, 10:40:05 am »
стреличке, какво искаш да кажеш? :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #681 -: Май 29, 2010, 10:49:50 am »
Да ви кажа, тоя Витаслим при мен действа наобратно.  :-\ В упътването пише, че се вземат по 1-2 каспули три пъти дневно един час преди хранене. Вчера погълнах две и усетих вълчи глад, направо не бях на себе си. При все това, че глад рядко усещам... Натъпках се със сладолед и плодови млека, направих си и голяма купа със салата, готвено в нас рядко има.  ;D Не знам, може би в началото такъв е ефектът или съставките му са ми изострили гастрита. Тъкмо бях забравила, че имам гастрит.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #682 -: Май 29, 2010, 10:54:22 am »
странно познато :o

Какво имаш предвид?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #683 -: Май 29, 2010, 10:54:33 am »
Здравей Лили, аз вчера прегледах една тема http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=364835.45   и затова изразих съмнение, но пък ако съдържанието на капсулите е това , което пише, то поне няма да ти навредят...Пък и никога за един ден не може да се прояви ефекта, може от друго да ти се е поприхапвало:))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #684 -: Май 29, 2010, 10:58:22 am »
Сега видях, че споменават за безсъние, а аз с лека ръка обвиних Уран в Овен за това, дори споделих в една от съседните теми.  ;D Всъщост безсънието започна да се завръща, преди да ме осени тази идея, да отслабвам с витаслим.

Цитат
Пък и никога за един ден не може да се прояви ефекта

Ние, Овните, сме така, чакаме чудо за един ден, все бързаме.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #685 -: Май 29, 2010, 11:00:22 am »
Ми то Урана сигурно  и на тях им действа, ама не го знаят:)))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #686 -: Май 29, 2010, 11:02:51 am »
А за диетите и спорта може да отворим и друга тема, че ще ни се сърдят готвачките тука. Аз и без това кой знае какво участие не вземам в тази тема, на фона на готварските умения на Вещичка каквото и да напиша, всичко бледнее пред нея, само спамя.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #687 -: Май 29, 2010, 11:10:49 am »
Лили, ако искаш отвори такава тема, мисля, че и за другите ще е интересно:))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #688 -: Май 29, 2010, 11:12:38 am »
Не знам как да я именувам, все пак трябва да има и нещо астрологично в нея.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #689 -: Май 29, 2010, 11:22:34 am »
Ми не зная, нали Венерката е по красотите.... оф, дойде ми на гости една приятелка геоложка и ми носи книжка заминералите, по-късно ще се включа

« Отговор #690 -: Май 29, 2010, 11:28:53 am »
Я да вземе сега Луната в Козирог да ви пусне една мноого класическа рецепта от времето на баба ви Вики. Викториански сандвич се казва и от двора на кралица Виктория насам англичаните са го правили за чая във файф о'клок заедно със сандвичите с краставички, разбира се.

Рецептата е супер проста, но ефектна:

Фурната се включва за предварително загряване на 180 градуса. Приготвят се постлани с хартия за печене две форми от 20 см.диаметър. Може да се намажат с олио и поръсят с брашно и две форми със свалящи се стени.

Продуктите са 4 яйца и по толкова брашно, масло ( меко със стайна температура) и захар, колкото тежат яйцата. Ако нямате кухненски везни просто вземате  4 яйца и по 200 г. брашно, масло, захар. Трябва ви още набухвател. Аз слагам бакпулвер - малко повече от половин пакетче от бакпулвера на Йоткер. Може да ползвате и от брашната с набухвател. За аромат - ванилия.

Маслото се разбива с миксер. Добавя се захарта и продължава биенето докато побелее и е добие пухкавост.  Едно по едно се добавят яйцата, като след всяко се бие сместта.  Добавя се накрая пресятото с бакпулвера брашно. Размесва се на слаби обороти на миксера колкото да стане хомогенна смес. (Винаги когато е добавено брашното с бакпулвера в едно тесто не се бие продължително с миксера защото спада, това е правило.) Ароматизира се с ванилията.

Само за перфекционистите: Сега пробвайте тестото. Напълнете лъжица от него и я обърнете над купата. Ако сместа пада сравнително лесно от лъжицата това е добре. Ако се е залепила за лъжицата, добавете към тестото една или две лъжци мляко.

Разделете сместа в двете форми и печете 25 -30 мин. или до пробата със суха клечка ( дървена клечка забита и извадена от центъра на блата трябва да излезе суха). Оставете да изстине във формите за две - три минути и извадете и изчакайте да изстине напълно. Намажете долния блат с малиново сладко и отгоре сложете дебел слой разбита леко подсладена сметана. Захлупете с втория блат. Най-отгоре поръсете с пудра захар.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #691 -: Май 30, 2010, 03:09:34 pm »
Хайде на ягодовият чийзкейк и бисквитената торта-)))) ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Divna

« Отговор #692 -: Май 30, 2010, 03:13:27 pm »
Кабала, това твои произведения ли са?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #693 -: Май 30, 2010, 03:15:22 pm »
Хахахаха,ам, Синухе, разготвих се,днес...След малко започвам с крилцата по китайски-)))). Ще взема се обадя на Вещата да дойде да хапнем-)))))....Ами,хайде,идвай и ти,де-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #694 -: Май 30, 2010, 03:16:12 pm »
Ягодовия чийзкейк изглежда много изкусително.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #695 -: Май 30, 2010, 03:16:20 pm »
Е,че на кого да са ;D...Мои са си-)))).Отделно,към чийзкейка има и ягодов сироп, който го правих лично,ама се озорих-))))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #696 -: Май 30, 2010, 03:19:40 pm »
Абе,ще те чакаме,бе-))). Само кажи кога ще дойдеш-)))).

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #697 -: Май 30, 2010, 03:21:50 pm »
Охоооооооо,ще има да чакаме,значи-)))). Аз, поне съм облагодетелствана с моята-))))

*

Divna

« Отговор #698 -: Май 30, 2010, 03:22:50 pm »
Е,че на кого да са ;D...Мои са си-)))).Отделно,към чийзкейка има и ягодов сироп, който го правих лично,ама се озорих-))))

Супер си! Браво!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #699 -: Май 30, 2010, 03:24:01 pm »
Е,Дивна, рачешкото ми,винаги се изявява повечко-))))) За това казвам,че съм повече рак,отколкото риба-))))) ;D