На моята любов, Луната е в Телец...с него като съм всичко става на магия. Живяхме заедно 2 години в Германия, след тежка работа се прибираме и го питам - кво да готвя. А той - не се притеснявай - ей сега ще го измислим, минем набързо през супермаркета - грабне необходимите продукти и ми каже кво иска...Мечтааа ! Ама си е хищник и без месце - не става. Всяка седмица отиваше в другия край на града, където имаше хале само за меса - избере си месото, дава да му направят къймата и после всичко във фризера....А съботата и неделите се оливахме - един стек крилца или бутчета /12 кг/, 2-3 касетки бири и айде по парковете - яж скара, пий бира - опеняй се на зелена тучна морава и скивай патки и лебеди по езерата....ееей живот!
да, такива сме си ние с луните в телец, точно както ни описваш..

много обичам пикници с огън и скари и много съм ги правила..обичам да шашкам хората как разпалвам огъня, светкавично и то с цепеници /е, има си и трик де- сух спирт/

винаги на пикници съм на скарата, по всеобщо желание..веднъж едно малко детенце, както си ядеше пилешката пържола, която му бях изпекла се разрева, на 3 годинки беше, момиченце, питаме го- какво стана, а то- захапах си пръстчето!!

...как да не ти е пълна душата ми кажи..

..отиваме с колежки на пикник на Драгалевският манастир, десетина човека с 15-тина кг, месо, не ме питай защо толкова много, защото не знам и аз..скари, дърва- всичко, има си места за палене на огън..по едно време се задава някаква женица в комат сух хляб към нас и започва ядосано да ни се кара, че сме вмирисали природата на дим и скари, а една колежка- козирог и вика- ''ама ако ви се е дояло и на вас, елате, имаме много, недейте само с този сух хляб да си седите''..и женицата се омете посърнала..е на балкона ли да печем!!..ми не става..

..отделно салати, питиета и десерти, багажниците на две коли догоре, луната в телец се радва здраво на такива неща, макар да не искам да са често, не може това да е ежедневие, но има нужда от такива всеобщи празници, така се сплотяват хората.. :blink: